320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hommik!

Tee või tina, aga kahtlaselt meenutas eilse mängu stsenaarium ja eriti veel selle lõpplahendus, mulle mulluse valiktsükli algust, kus toonagi mäletatavasti Tanel Soku imemäng lõpus kastanid tulest välja tõi ja Eestile ni-nii vajaliku võidu tõi. Loodame siis ainult, et ajalgu end väga ei kordaks , ning eilsele võidule nüüd ikka lisa tuleks. Kuigi mängupilti arvestades läheb see neetult raskeks, ma pakun. Mängust endast siin jah midagi juurde kommenteerida eriti nagu pole, sel lihtsal põhjusel, et mängu lihtsalt polnud. Aga mis nagu eriliselt silma hakkas oligi vast see üksnes ning millele ka kommentaator Gert vihjamisi vihjas, et kui Janarit ja Tanelit väljakul ei ole, valitseb ikka totaalne kaos seal eestlaste hulgas. Samas , kuna ma ise Saku Suurhallis kohapeal mängu kaemas ei käinud, siis rohkem vast polegi nagu õigust seletada siin
    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust

Sõlmime lepingu ja siis kutsume testimisele?
      http://sport.delfi.ee/news/korvpall/....d?id=24978521
      Kuidas Doronts sinna pildile ära eksis?

Kommentaar

Korvpall on pededele.

aga see on hea et Eesti võitis!!!

Kommentaar

Algselt postitas v50 Vaata postitust
          Korvpall on pededele.

aga see on hea et Eesti võitis!!!
          Kindlasti on teatud ringkondadel hea meel, et sa kapist välja tulid aga miks sa seda jalgpallifoorumis teed?
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Varsti hakkavad Õhtulehe ja Postimehe Pahv pasundama,et ROCKil on sajandi tiim jälle koos. Nagu eelmise hooajal hakul.

Kommentaar

Väike deja vu eelmise aastaga: terve mäng tagaajaja rollis olles võideti esimene mäng Portugali vastu, järgnes kiidulaul leitud enesekindlusest, heast sisekliimast, lootustest finaalturniirile saada ja millest iganes ning siis saadi 5 tükki järjest sisse. Kas see aasta ikka sama pask, täitsa m***is?

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                Väike deja vu eelmise aastaga: terve mäng tagaajaja rollis olles võideti esimene mäng Portugali vastu, järgnes kiidulaul leitud enesekindlusest, heast sisekliimast, lootustest finaalturniirile saada ja millest iganes ning siis saadi 5 tükki järjest sisse. Kas see aasta ikka sama pask, täitsa m***is?
                Ma mäletan, et seal mängus just alustati hästi. Kolmeseid pani hästi (mingi ebanormaalne kolme punkti visete arv oli igatahes võrreldes kahestega) ja esimene poolaeg võideti. Pärast enam kolmesed ei läinud ja oli õudne 3. veerandaeg, kuniks Kullamäe lõpus ikkagi päästis.

Kommentaar

Võis nii olla küll. Mulle on ainult Kullamäe hullud meelde jäänud miskipärast. Aga no point on sama.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                    hehehe vana kossupede rootsi kunn oli end ka kohale vedanud. kuidas mäng meeldis?
                    Kuule , ära kujuta ette ,et ma sellepärast kohal olin ,et seda kirbutsirkust vaadata
                    Mu firma kutsuti sinna fännistaffi müüma . Selles mõttes muidugi täiesti mõttetu üritus kuna kossupublik on lihtsalt kriiskav ja pasundav seltskond ,kes ei suvatse isegi koondise mänguks ennast kuidagi moodi fännina identifitseerida . Ei huvita teda ei lipp ei sall ei muu fännitoode .Saaks lihtsalt pasundada ja mõttetult karjuda.Mitte ühtegi laulu ei kuulnud ma tribkalt. Koondise särkides nägin umbes 10 või 15 tegelast
                    Kui nüüd mõni hakkab mulle siin seletama ,et korvpallis pole nagu kombeks salli ja muud kanda siis panen tal kohe suu kinni ,kuna käin aastas mitmeid kordi Leedus ja seal kannab iga teine oma klubi või koondise atribuutikat nii nagu jalgpalliski.
                    Fännikultuuri osas on jalgpall kodusest kossust ikka juba valgusaasta võrra ees.
                    Mis puudutab mängu siis kasutati osavalt noorte tsehhide kogenematus ära ja saadi võit aga mudaliigasse kukkumisest see tervikuna ikka ei päästa. No ja ,mis vahet seal ongi kas jääd nibin- nabin A- divisjoni või kukud alla ega see taset paremaks ei tee.
                    FCF Forever

Kommentaar

Jumal tänatud, et jalgpallis sellist liigasüsteemi pole. Eesti oleks vist muidu kuskil D-E liigas? Mitmes ta Euroopas oligi, 44.? Suurte koondiste tegemisi saaks ainult kord sajandi jooksul 1500 EEK eest näha... Aga peaasi et nänni ostavad...

Siinkohal jagan arvamust, et Eesti korvpalli hetketase on sitt mis sitt (traditsioone arvestades).
                      Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Tead Kunn, Korvpallis ei ole tõesti kombeks salli ja muud kanda, kuna korvpalli mängitakse sisetingimustes. Eesti jalgpallurid peavad varakevadel ja hilissügisel kindlasti kohe salli kandma, et mitte haigestuda, samamoodi ka fännid.
                        Korvpallipublik saab aru, et kui saalis on 24 kraadi sooja ja palav, siis ei ole mõtet salli kanda, kuna siis hakkab veelgi palavam Korvpallipublik oskab ennast oludele vastavalt riietada ja saab aru, et Eestis ei ole mõtet jalgpalli mängida, ega seda ka vaadata, sest külm on ja suvel ei viitsi maalt linna mänge vaatama ronida. Sestap vaatavadki nad pigem sisetingumustes korvpalli. Jalgpallipublik arvab aga, et kui nad laulavad ja neil on atribuutika, siis on olemas ka fännikultuur? Käitumismustreid saab tõesti ju ahvida välismaailmast, aga jalgpalli taset see ei tõsta. Nagu mingisugune EMO'de kamp, kes vajamaks kinnitust sellele, et nad ühtemoodi teatud asjadest mõtlevad riietavad ennast nahkpükstesse, rõngastavad ära, kannavad tanksaapaid ja jooksevad nii kaua vastu tuult kuni juuksed püsti tõusevad.
                        Eesti jalgpalliga on tuule suhtes samamoodi - lihtsalt üritatakse vastu tuult kusta, küll kõrges kaares, aga ikka vastutuult...
                        Edu kõigile kultuuriinimestele...

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                          Fännikultuuri osas on jalgpall kodusest kossust ikka juba valgusaasta võrra ees.
                          Jäin selle peale korraks mõttesse. Mis see meie jalgpalli fännikultuur siis on?

Et tuhatkond inimest on särgi või salli ostnud?

Laulud on sisuliset täpselt needsamad, mida ma 1997. aasta septembris Lätti sõites ja seejärel kohe Rootsit külastades esmakordselt kuulsin. Tänaseks peaaegu kaksteist aastat, Kojamehe lugu korraks tuli, kuid viimasel ajal pole sedagi kuulnud. Midagi vaimukat, mis sündmuste keerises välja mõeldakse, pole ammugi kuulnud. Viimase aja muidugi suurimaks võiduks tundub olevat, et jalgpallis pole nii palju pasunaid kui korvpallis ja kõige põnevamad teemad on, kas saaks kuskil tossu lasta, pauku teha, kas suitsetamine võiks tribüünil olla lubatud ja kas staadionil õlut müüakse.

Koondise tasemel on muidugi palju toredat ka, kasvõi see, et käiakse nii siin kui ka välismaal toetamas. Kuid meistriliigat ei käi endiselt peaaegu keegi vaatamas.

Kuid kas see ongi see valgusaastate pikkune edumaad?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Selles mõttes muidugi täiesti mõttetu üritus kuna kossupublik on lihtsalt kriiskav ja pasundav seltskond ,kes ei suvatse isegi koondise mänguks ennast kuidagi moodi fännina identifitseerida . Ei huvita teda ei lipp ei sall ei muu fännitoode .Saaks lihtsalt pasundada ja mõttetult karjuda.Mitte ühtegi laulu ei kuulnud ma tribkalt.
                            Päris kõva tase - tõeline fänn kannab klubi/koondise särke sokke jne ning laulab ja lööb trummi Hea, et jalkafännid on intelligentne ja viisakas seltskond

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                              Jäin selle peale korraks mõttesse. Mis see meie jalgpalli fännikultuur siis on?

Et tuhatkond inimest on särgi või salli ostnud?

Laulud on sisuliset täpselt needsamad, mida ma 1997. aasta septembris Lätti sõites ja seejärel kohe Rootsit külastades esmakordselt kuulsin. Tänaseks peaaegu kaksteist aastat, Kojamehe lugu korraks tuli, kuid viimasel ajal pole sedagi kuulnud. Midagi vaimukat, mis sündmuste keerises välja mõeldakse, pole ammugi kuulnud. Viimase aja muidugi suurimaks võiduks tundub olevat, et jalgpallis pole nii palju pasunaid kui korvpallis ja kõige põnevamad teemad on, kas saaks kuskil tossu lasta, pauku teha, kas suitsetamine võiks tribüünil olla lubatud ja kas staadionil õlut müüakse.

Koondise tasemel on muidugi palju toredat ka, kasvõi see, et käiakse nii siin kui ka välismaal toetamas. Kuid meistriliigat ei käi endiselt peaaegu keegi vaatamas.

Kuid kas see ongi see valgusaastate pikkune edumaad?
                              Nanii, nanaa, Nani on pasaa oli minu arust päris loominguline Portugali mängu ajal

Kommentaar

ma tõesti teiste vastulauseid ei viitsinud lugeda, kuid olgem ausad kahe pallimängu fännikultuur on väga erinev. Kossus pole tavaks vast laulud ja süsteemne kaasaelamine. On mängud erinevad ja on ka kaasaelamised erinevad.

Samas on kossus ka omad hüüded, kuid nn pikki laule seal tavaliselt ei kuule.

Samas võib keegi mind ka parandada.

Kommentaar

Working...
                                X