Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hokiturniir OM-il

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

go go usa ...
    The Reward is Cheese.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Nyyd Soome - USA mängu nautima,usun Sommidesse ,et suudavad esimesed 10 min USA survele vastupidada,mis kindalasti ei saaa kerge olema.
      jamh...läks siis seekord teistpidi

Kommentaar

ega muud ei ole... ärgmised 2 kolmandiku peab rõhuma kaitsele... taga null, ja proovima. teoorias kõik veel võimalik. 6 värava löömiseks kulub 15 minti.

Kommentaar

6-0
          lihtsalt naljakas.
          aga tglt vaadates mis mängu vähemalt algul on usa näitanud läheb kanadal finaalis raskeks, mu sisetunne ütleb, et usa paneb kogu selle ürituse kinni, aga pöialt hoian meeletult kanadale

Kommentaar

miks Sildre purjus on otse-eetris?
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Eks tuleb Soomel keskenduda kolmandakoha mänguks,et olla Naiste koodisega samal real

aGA FINAALIS siiski USA poolt
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Eks tuleb Soomel keskenduda kolmandakoha mänguks,et olla Naiste koodisega samal real

aGA FINAALIS siiski USA poolt
                Õige valik kaitz
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                  miks Sildre purjus on otse-eetris?
                  Sildre kas haige või tõesti väga tahmas
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                    ema on sul hokiturniir.

ma ei saa nendest usa fännidest aru. urodid minu jaoks.:S

5-0

võiks ära lõpetada
                    Haritustase on sul tõesti väga hea, seda näitavad su postitused hästi.

USA'l igati hea esitus, jäähokis mängitakse, mitte ei laksutata lõugu, nagu mõni mees arvab.

Kommentaar

Midagi pole teha Soome on tasemelt selgelt nõrgem ja finaali selliseid pole vaja. Ma ei ole erti kummagi poolt aga USA näitab ilusta, resultatiivset mängu ja finaal tuleb vägev.
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Midagi pole teha Soome on tasemelt selgelt nõrgem ja finaali selliseid pole vaja. Ma ei ole erti kummagi poolt aga USA näitab ilusta, resultatiivset mängu ja finaal tuleb vägev.
                        Kunn kelle poolt siis finaalis oled?
                        Ott Järvela

Kommentaar

vean kihla, et ta on kanada poolt.

Kommentaar

Algselt postitas -Wiking- Vaata postitust
                            Haritustase on sul tõesti väga hea, seda näitavad su postitused hästi.

USA'l igati hea esitus, jäähokis mängitakse, mitte ei laksutata lõugu, nagu mõni mees arvab.
                            võin lugupeetud härraga ka stalini lehmadest rääkida, kuskil boheemikute kohvikus, veinikaasi taga. ei pea eriti vajalikuks siin foorumis ülima korrektsusega hiilata.

kahjuks/õnneks on mul suhteliselt ükskõik kas ma olen sinu arvates rumal maamees või linnavurlest pede.... ehk ka mingi kolmas variant olemas.

(eriti veel postituse peale, mis on puhta emotsiooni pealt kirjutatud, kui mu teine kodumaa saab säärase purika sinna samusesse.)

aga edu sulle ja loodan, et oled nüüd õnnelik

Kommentaar

muide, lojus, ma pakun slovakkia. sest ma usun kaljukindlalt, et kõiki huvitab kallil reede õhtul, mida arvan mina sellest, millise meeskonna poolt kunn finaalis on.

ma arvan lisaks sellele, et laia profiiliga spordispetsialist budu "ootan šveitsi suusahüppekoondiselt üllatust" lojus võiks avada ka teema, kus me saaksime teineteiselt küsida, kelle poolt üks või teine foorumlane on neljabobi teises sõidus või meeste iluuisutamise lühikavas. ja saaksime suure mehe enda poolt kiita, kui teeme häid (loe: tema eelistustega sarnaseid) pakkumisi. ainult sellist foorumit ma sooviksingi lugeda. jätka head tööd.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                                muide, lojus, ma pakun slovakkia. sest ma usun kaljukindlalt, et kõiki huvitab kallil reede õhtul, mida arvan mina sellest, millise meeskonna poolt kunn finaalis on.

ma arvan lisaks sellele, et laia profiiliga spordispetsialist budu "ootan šveitsi suusahüppekoondiselt üllatust" lojus võiks avada ka teema, kus me saaksime teineteiselt küsida, kelle poolt üks või teine foorumlane on neljabobi teises sõidus või meeste iluuisutamise lühikavas. ja saaksime suure mehe enda poolt kiita, kui teeme häid (loe: tema eelistustega sarnaseid) pakkumisi. ainult sellist foorumit ma sooviksingi lugeda. jätka head tööd.
                                mis sind häirib?ainult plõksid koguaeg,kui sulle ei meeldi midagi siis ära loe või siis nagu teil kombeks siis pane bänn mulle.nagu väike plika kellelt komm ära võeti
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X