go go usa ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hokiturniir OM-il
Collapse
X
-
jamh...läks siis seekord teistpidiAlgselt postitas kaitz Vaata postitustNyyd Soome - USA mängu nautima,usun Sommidesse ,et suudavad esimesed 10 min USA survele vastupidada,mis kindalasti ei saaa kerge olema.
Kommentaar
-
Õige valik kaitzAlgselt postitas kaitz Vaata postitustEks tuleb Soomel keskenduda kolmandakoha mänguks,et olla Naiste koodisega samal real
aGA FINAALIS siiski USA pooltMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Sildre kas haige või tõesti väga tahmasAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustmiks Sildre purjus on otse-eetris?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Haritustase on sul tõesti väga hea, seda näitavad su postitused hästi.Algselt postitas taku* Vaata postitustema on sul hokiturniir.
ma ei saa nendest usa fännidest aru. urodid minu jaoks.:S
5-0
võiks ära lõpetada
USA'l igati hea esitus, jäähokis mängitakse, mitte ei laksutata lõugu, nagu mõni mees arvab.
Kommentaar
-
Kunn kelle poolt siis finaalis oled?Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMidagi pole teha Soome on tasemelt selgelt nõrgem ja finaali selliseid pole vaja. Ma ei ole erti kummagi poolt aga USA näitab ilusta, resultatiivset mängu ja finaal tuleb vägev.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
võin lugupeetud härraga ka stalini lehmadest rääkida, kuskil boheemikute kohvikus, veinikaasi taga. ei pea eriti vajalikuks siin foorumis ülima korrektsusega hiilata.Algselt postitas -Wiking- Vaata postitustHaritustase on sul tõesti väga hea, seda näitavad su postitused hästi.
USA'l igati hea esitus, jäähokis mängitakse, mitte ei laksutata lõugu, nagu mõni mees arvab.
kahjuks/õnneks on mul suhteliselt ükskõik kas ma olen sinu arvates rumal maamees või linnavurlest pede.... ehk ka mingi kolmas variant olemas.
(eriti veel postituse peale, mis on puhta emotsiooni pealt kirjutatud, kui mu teine kodumaa saab säärase purika sinna samusesse.)
aga edu sulle ja loodan, et oled nüüd õnnelik
Kommentaar
-
muide, lojus, ma pakun slovakkia. sest ma usun kaljukindlalt, et kõiki huvitab kallil reede õhtul, mida arvan mina sellest, millise meeskonna poolt kunn finaalis on.
ma arvan lisaks sellele, et laia profiiliga spordispetsialist budu "ootan šveitsi suusahüppekoondiselt üllatust" lojus võiks avada ka teema, kus me saaksime teineteiselt küsida, kelle poolt üks või teine foorumlane on neljabobi teises sõidus või meeste iluuisutamise lühikavas. ja saaksime suure mehe enda poolt kiita, kui teeme häid (loe: tema eelistustega sarnaseid) pakkumisi. ainult sellist foorumit ma sooviksingi lugeda. jätka head tööd.
Kommentaar
-
mis sind häirib?ainult plõksid koguaeg,kui sulle ei meeldi midagi siis ära loe või siis nagu teil kombeks siis pane bänn mulle.nagu väike plika kellelt komm ära võetiAlgselt postitas SleepWalking Vaata postitustmuide, lojus, ma pakun slovakkia. sest ma usun kaljukindlalt, et kõiki huvitab kallil reede õhtul, mida arvan mina sellest, millise meeskonna poolt kunn finaalis on.
ma arvan lisaks sellele, et laia profiiliga spordispetsialist budu "ootan veitsi suusahüppekoondiselt üllatust" lojus võiks avada ka teema, kus me saaksime teineteiselt küsida, kelle poolt üks või teine foorumlane on neljabobi teises sõidus või meeste iluuisutamise lühikavas. ja saaksime suure mehe enda poolt kiita, kui teeme häid (loe: tema eelistustega sarnaseid) pakkumisi. ainult sellist foorumit ma sooviksingi lugeda. jätka head tööd.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar