Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Hokiturniir OM-il
Collapse
X
-
-
22.00 Puolivälierä 1: USA - Sveitsi
02.30 Puolivälierä 2: Venäjä - Kanada (25.2.)
05.00 Puolivälierä 3: Suomi - Tshekki (25.2.)
07.00 Puolivälierä 4: Ruotsi - Slovakia (25.2.)
Magamata öö tuleb jälle. Kas Jagr mängib, kas Leijonat lasid tegelt ka jala sirgu mängus tre kronoriga? Koivu vastus ajakirjanikele oli päris vaimukas ja kui võrdluseks toodi just Rootslaste mäng Torinos siis nii ehk oligi. Slovakkidel pisut vähem kui 24 tundi see jube teine kolmandik trollide vastu ära unustada. Šveits võib üllatada USA-t, sest usakad on ennegi üleolevalt mängudele tulnud ja siis kõrvetada saanud. Venemaa-Kanada-loodetavasti ei otsusta mängu saatuse bullitid.INTER ARMA CARITASKommentaar
-
Selles suhtes on Sule tuline õigus, et seda turniiri ei võideta sääraselt, et võidad kõik mängud ja saad kulla. Paari tunni/loe- mingisugune kell pool kuus hommikul nt.) pärast irvitame üheskoos nende irvhammaste üle, kes pärast Kanada kaotust Usa-le , esimesi juba materdama hirmsat moodi hakkasid.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."Kommentaar
-
Kes see debiil kalkuniga koos kommenteerib?ebameeldiv ülekannet vaadata kui kommentaatorid ei ole erapooletud.
aga USA ikka nii sitt kui olla saab,ma ikka lootsin et sveitsile antakse korralik peksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei hakkaks küll selliseid seisukohti loopima. See, et pikka aega ei õnnestunud neil Šveitsi väravavahti, kes tegi väga hea partii, üle mängida ai anna alust siin kedagi maha kanda. Ma arvan, et see oli hea šokk noorele amide team'ile. Eks me näe järgmistest heitlustest.

Maiuspala on kohe varsti algamas, loodan, et kanadalased näitavad, mis side on neil hokiga
Kommentaar
-
Võitlesin unega aga kanntasin ära ja nüüd ,, Go Canada Go. Krt hull mäng .
Hhhhaaaa, krt kus oli 2-0 võimalus oooohhh.FCF ForeverKommentaar
-
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar