Algselt postitas KalevSport
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEttepanek, ekraanile Soome liiga
Norra oleks minu meelest laheAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustMiks?
Norra oleks minu meelest lahe
Kommentaar
-
Hääd uut aastakest siis kõigile jalkasõpradele!
Täna on Arsenal-West Ham (kell 17.00) ekraanil.
Mis muudesse liigadesse puutub, siis nendega on nii, et kui Meistrite Liiga välja arvata, siis teoreetiliselt võiks näidata kõiki Euroopa liigasid. Aga siin on küsimus selles, et tegemist pole kahjuks jalgpallikanaliga. Kõige tõenäosem on alates uuest hooajast La Liga, aga see sõltub (sic!) Inglise Liiga vaadatavusest.
Küll olen poole kõrvaga kuulnud, et ehk hakkame alates play-offidest näitama UEFA Cupi sel talvkevadel.
Ja kui kanal ära ei kao ehk kesktelevisiooniks ei muutu, siis kuuldavasti on ka järgmiseks hooajaks meil Inglise Liiga õigused olemas, ja veel hiljem - 2009/10 hooajast hakkaks ehk ka Meistrite Liigat näitama, sest siis saavad Viasati õigused Baltikumis läbi. Aga see muidugi väga teoreetiline jutt.
Ja 19.01 näitame tõepoolest Blackburn-Middlesbrough mängu hoopis
Kommentaar
-
Algselt postitas KalevSport Vaata postitustJa kui kanal ära ei kao ehk kesktelevisiooniks ei muutuWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar