Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Tv14
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Võiks ju estoni soovituse järgi toimida, mis? Ise seda kordussaate puhul kuupäeva väljatoomist ei poolda, piisab sellest kui on lihtsalt logo all kirjas OTSE. Kui seda pole, on kohe teada.Supplies!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Oeh! Mõtlesin tükk aega, kas kirjutada või mitte. Aga kirjutan siiski. Muidu on tore, aga meie kullakallite jalgpallikommentaatorite tase jätab ikka soovida. Seda just väärikuse astmelt. Häirib just Ott Järvela käitumine. Selle kannatab veel ära, et ta hüüab väravate puhul nagu jeeriku pasun, aga absoluutselt ei meeldi väljakul oleva kaotusseisus oleva tiimi alavääristamine ja enda jalgpallurioskustega kekkamine. Viimati mulle paistis see silma Arsenali-Fulhami mängu jälgides. Rohkem võiks adekvaatsust olla ning õppust võiks võtta kasvõi käsipalli- või jäähokikommentaatoritelt. Rahulik suhtumine ja heatahtlik suhtumine mõlemasse meeskonda. , hea reeglite tundmine.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!Kommentaar
-
Olen suga täiesti nõus. Ka mina vaatasin Arsenal - Fulham mängu ja tõsiselt see mees mind häiris. Soovitan herr Järvelal vaadata kuidas Eurospordilt Aafrika Rahvust kommenteeritakse. Väravalöömise puhul ei karjuta, kuid emotsionaalsus antakse ikka edasi ja asjatundlikud märkused üksteise otsa.Oeh! Mõtlesin tükk aega, kas kirjutada või mitte. Aga kirjutan siiski. Muidu on tore, aga meie kullakallite jalgpallikommentaatorite tase jätab ikka soovida. Seda just väärikuse astmelt. Häirib just Ott Järvela käitumine. Selle kannatab veel ära, et ta hüüab väravate puhul nagu jeeriku pasun, aga absoluutselt ei meeldi väljakul oleva kaotusseisus oleva tiimi alavääristamine ja enda jalgpallurioskustega kekkamine. Viimati mulle paistis see silma Arsenali-Fulhami mängu jälgides. Rohkem võiks adekvaatsust olla ning õppust võiks võtta kasvõi käsipalli- või jäähokikommentaatoritelt. Rahulik suhtumine ja heatahtlik suhtumine mõlemasse meeskonda. , hea reeglite tundmine.Mes que un club!Kommentaar
-
ma vahelduseks just kiidaksin Järvelat. arengut on igatahes märgata - peavalufaktor on vähenenud ehk ta ei mulise enam vahetpidamata. erinevalt paarimees Koortist (keda täna pole) on tal jutt sorav ja intonatsioon ka okei. meenutab pisut juba Margus Luike.
kõige parem variant ongi ilmselt see, kui ta üksi kommenteerib.Kommentaar
-
minuarust pull on kuulata kuidas järvela lisab vürtsikaid ja kohati naljakaid vahemärkusi.
man city mäng on sama nüri kui kadaku turult ostetud šveitsi nuga, väravavahi putsa sees on päkapikud käinud jne.
teadmised on ka üsna olemas.
selles suhtes, et inglaste taset pole lihtsalt võimalik saavutada, olgem realistlikud.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar