Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

20:00

Jalgpall. Esimese TV kanali karikasari. Finaal. Otseülekanne.Vaheajal Spordiuudised

Kes siis mängivad?

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Krt kaua sellega läheb ,et Viasat ka Kalev Sporti näitama hakkab?
      Tahaks kah Marseille'i mängu Telekast näha.
      Viasat Sport 2 näitab Prantsuse liigat iga nädalavahetus. Ning Marseille on nii mitmelgi korral teleekraanile pääsenud.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
        20:00

Jalgpall. Esimese TV kanali karikasari. Finaal. Otseülekanne.Vaheajal Spordiuudised

Kes siis mängivad?
        Esimese TV kanali uudiste- ja spordiosakonnad.

Kommentaar

Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust
          Viasat Sport 2 näitab Prantsuse liigat iga nädalavahetus. Ning Marseille on nii mitmelgi korral teleekraanile pääsenud.
          Jah ma tean, väljendasin end valesti.

Kommentaar

trastand prsekukkund savipäts
            tema pärast jäi praegu mängu lisaaeg nägemata
            spordikanal või asi
            ma olen nii kuri
            tere õhtust. tere õhtust. tere tallinn. tere eesti. vaadake kõik mu inetut lõusta ja kuulake ammuli sui mu lolli ajupesu iba
            küll tahaks teada, mis selle saate reiting on
            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
              trastand prsekukkund savipäts
              tema pärast jäi praegu mängu lisaaeg nägemata
              spordikanal või asi
              ma olen nii kuri
              tere õhtust. tere õhtust. tere tallinn. tere eesti. vaadake kõik mu inetut lõusta ja kuulake ammuli sui mu lolli ajupesu iba
              küll tahaks teada, mis selle saate reiting on
              Ega seal mingit lisaaega ei tulnudki ju. Ülekanne lõppes ära ja puha.

Kommentaar

Ma pole juba ammu teleka ees nii palju naerda saanud kui tänase Savisaare saate alguse poole
                Ma ei saa aru, kuidas seal Kalev Spordis kõik nii perse kukub..
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kes see uus Mr. Rrrr oli?

Kommentaar

kõikvõimsa Esimese TV Kanali Karikasarja Finaalkohtumise (tm) kommentaatorit mõtled?

Paloveer. Marko Paloveer. Postimehe ajakirjanik.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                      kõikvõimsa Esimese TV Kanali Karikasarja Finaalkohtumise (tm) kommentaatorit mõtled?

Paloveer. Marko Paloveer. Postimehe ajakirjanik.
                      Endine Postimehe ajakirjanik. Nüüd töötab ainult kummituste majas.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                        Ega seal mingit lisaaega ei tulnudki ju. Ülekanne lõppes ära ja puha.
                        1. kanali pealt sai siis ikkagi lisaaeg + penaltiseeria kah ära nähtud.
                        väga vinge oli, kusjuures just lisaaeg oli eriti magus mu meelest.
                        tsirkust ikka täiega, aga mängu ilu kah.
                        kohtuniku kaarditasku võis lõpuks päris auklik olla.
                        brutaalne mäng/lademes kollasid/punaseid/eemaldamisi/kaklust ikka ka/pennusid mängu kestel ja lõpus seeria/väravate ilu eest kandis hoolt dynamo ja nende väravavaht oli tase, eriti pennalde tõrjumisel

olgu siis, kalev sport, ega mul sellest rahast kahju ei ole - loodetavasti saite ikka mingi korraliku summa, aga ei tahaks, et see savisaare promo väga massiliseks teil muutuks.

Kommentaar

Nii kui tuli linnapea tund, vahetasin kanalit ei tahtnud Savisaare "ilusat" nägu vaadata,
                          avastasin ,et PBK näitab sama mängu, aga neil käis ~25min, vb oli ka kordus vms kuna kaua ma seda ei vaadanud.

Kommentaar

kisub sinnapoole et ega kanalit luues polnudki plaanis reklaami müümisega raha teenida, seega first things first ikka

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                              1. kanali pealt sai siis ikkagi lisaaeg + penaltiseeria kah ära nähtud.
                              Hiljem näitas siiski ka Kalev Sport lisaaja ja penaltid ära.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                                Hiljem näitas siiski ka Kalev Sport lisaaja ja penaltid ära.
                                pohh, ütleme nii, et ei olnud sel õhtul enam isu kalev sporti külastada

Kommentaar

Working...
                                X