Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    no kui ikka iga jumala kord on kratid külas, võib siin teat. süsteemi näha... huvitav, mis see lihtne põhjus võis olla? juhe tagant ära?
    äkki nad on lihtsalt amatöörid?pole midagi teha kui paremini välja ei tule.

Millal viimati oli mäng koos mängule eelneva jalkastuudioga ning mängu nägi täies pikkuses?

Kommentaar

kes vajab reklaamitulu kui on olemas kilukarbisiluetilinn ja KOV valimised 2009

Kommentaar

Algselt postitas Loca Vaata postitust
        Zuumi vaatajad, mis kanalil Kalev Sport teil on? kas 5 või 52?
        viis peaks olema
        2002 FC EBS Team
        2003 FC Nimeta
        2004 FC Nimeta
        2005 FC Nimeta
        2006 Tallinn United FC
        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          kas äkki on võimalik otseülekande ajal lisada ekraaninurka ka vastav märge ja kordusnäitamiste ajal kohtumise toimumise kuupäev?
          Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
          No t*ra oleks võinud kuskil ju mainida, et tänane mäng pole otseülekandes. Mõtlesin rõõmsalt, et täna tuleb põnev jalgpalliõhtu, aga ülla-ülla läksin livescore ja nüüd on seis juba teada.
          Võiks ju estoni soovituse järgi toimida, mis? Ise seda kordussaate puhul kuupäeva väljatoomist ei poolda, piisab sellest kui on lihtsalt logo all kirjas OTSE. Kui seda pole, on kohe teada.
          Supplies!

Kommentaar

on esmaspäevane liverpool-villa kindel? aga ilmselt on siiski edumeelsem pubbi minna

Kommentaar

suht kindel on, aga alati on kindlam pubisse minna.

Kommentaar

Oeh! Mõtlesin tükk aega, kas kirjutada või mitte. Aga kirjutan siiski. Muidu on tore, aga meie kullakallite jalgpallikommentaatorite tase jätab ikka soovida. Seda just väärikuse astmelt. Häirib just Ott Järvela käitumine. Selle kannatab veel ära, et ta hüüab väravate puhul nagu jeeriku pasun, aga absoluutselt ei meeldi väljakul oleva kaotusseisus oleva tiimi alavääristamine ja enda jalgpallurioskustega kekkamine. Viimati mulle paistis see silma Arsenali-Fulhami mängu jälgides. Rohkem võiks adekvaatsust olla ning õppust võiks võtta kasvõi käsipalli- või jäähokikommentaatoritelt. Rahulik suhtumine ja heatahtlik suhtumine mõlemasse meeskonda. , hea reeglite tundmine.
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis Vaata postitust
                  Oeh! Mõtlesin tükk aega, kas kirjutada või mitte. Aga kirjutan siiski. Muidu on tore, aga meie kullakallite jalgpallikommentaatorite tase jätab ikka soovida. Seda just väärikuse astmelt. Häirib just Ott Järvela käitumine. Selle kannatab veel ära, et ta hüüab väravate puhul nagu jeeriku pasun, aga absoluutselt ei meeldi väljakul oleva kaotusseisus oleva tiimi alavääristamine ja enda jalgpallurioskustega kekkamine. Viimati mulle paistis see silma Arsenali-Fulhami mängu jälgides. Rohkem võiks adekvaatsust olla ning õppust võiks võtta kasvõi käsipalli- või jäähokikommentaatoritelt. Rahulik suhtumine ja heatahtlik suhtumine mõlemasse meeskonda. , hea reeglite tundmine.
                  Olen suga täiesti nõus. Ka mina vaatasin Arsenal - Fulham mängu ja tõsiselt see mees mind häiris. Soovitan herr Järvelal vaadata kuidas Eurospordilt Aafrika Rahvust kommenteeritakse. Väravalöömise puhul ei karjuta, kuid emotsionaalsus antakse ikka edasi ja asjatundlikud märkused üksteise otsa.
                  Mes que un club!

Kommentaar

Fabio Aurelio, pagan võtaks, ei ole hispaanlane. Ta on brasiillane, San Carlose linnast. Esindanud brasside noorte- ja olümpiakoondist.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma vahelduseks just kiidaksin Järvelat. arengut on igatahes märgata - peavalufaktor on vähenenud ehk ta ei mulise enam vahetpidamata. erinevalt paarimees Koortist (keda täna pole) on tal jutt sorav ja intonatsioon ka okei. meenutab pisut juba Margus Luike.

kõige parem variant ongi ilmselt see, kui ta üksi kommenteerib.

Kommentaar

minuarust pull on kuulata kuidas järvela lisab vürtsikaid ja kohati naljakaid vahemärkusi.

man city mäng on sama nüri kui kadaku turult ostetud šveitsi nuga, väravavahi putsa sees on päkapikud käinud jne.
                        teadmised on ka üsna olemas.
                        selles suhtes, et inglaste taset pole lihtsalt võimalik saavutada, olgem realistlikud.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                          kõige parem variant ongi ilmselt see, kui ta üksi kommenteerib.
                          Ma kirjutan siia alla. Täiesti maitsekas komm oli täna, ei mingit jerundaad, mis nad kahekesi kipuvad ajama.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

"Enam ilusamat väravat lüüa ei anna"... Peale 1:1 Viigi löömist..

Kommentaar

Vajan abi. Kas keegi targem inimene oskab anda nõu, kuidas Viasati taldrikuga saaks KalevSporti näha? Ei viitsi hakata selle ühe kanali pärast tavalist antenni katusele üles panema.

Kommentaar

kuna nüüd jalkat tuleb kalevist?
                                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Working...
                                X