Algselt postitas Olympi
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
helikvaliteet ei kannata kriitikat. kord on heli vali nagu rokkooper, teinekord vait kui haud. eriti häirib see jutusaate ajal. rääkides tollest, siis algatus on hea, kuid külalisi(on nad alalised, või iga kord uued?) võiks paremini valida. öki nuul on hea, levandi enamvähem, kuid see naisolevus on täitsa null
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusthelikvaliteet ei kannata kriitikat.
siinkohal olgu öeldud, et mul on selle kanali olemasolu üle äärmiselt hea meel,
.. aga arenguruumi on valgusaastates
Kommentaar
-
Algselt postitas Chobram Vaata postitustMIda siis veel?
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Chobram Vaata postitustMIda siis veel?
Ja see dannari jutt kompetentsete kommentaatorite puudumise kohta on ka imelik. Ma usun, et on väga tõsimeelseid hea jutuga fänne/kommentaatoreid, kes suudaks kommenteerida nii Saksa, Hispaania, Itaalia kui ka muid suuri liigasid.
Edit: Ja BC Kalevi Euromängude õigused võiks samuti Kalev Sport endale sebida.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEdit: Ja BC Kalevi Euromängude õigused võiks samuti Kalev Sport endale sebida.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMul see uudis kahe silma vahele jäänud. Oot, aga kas siis ETV`l polnud ka võimalust neid mänge näidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNo Hollandi liigat võiks näidata ju, see peaks üsna odav olema ja omad mängivad ja noh, küll leiaks ka kommentaatorid.
Ja see dannari jutt kompetentsete kommentaatorite puudumise kohta on ka imelik. Ma usun, et on väga tõsimeelseid hea jutuga fänne/kommentaatoreid, kes suudaks kommenteerida nii Saksa, Hispaania, Itaalia kui ka muid suuri liigasid.
Edit: Ja BC Kalevi Euromängude õigused võiks samuti Kalev Sport endale sebida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar