Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Max313 Vaata postitust
    Ma vaatan Marko Asmeri sõitu ja siis järsku nad katkestavad sõidu enne starti ära, et mingit võrkpalli vaadata .
    Mida sa ajad? Sõit näidati ju ilusti ära.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
      Mida sa ajad? Sõit näidati ju ilusti ära.
      See võis teise sõidu kordus kah olla.

Kommentaar

Tänases Macao ülekandes häiris veidi tippreporter Klaari pidev lobisemine, kusjuures ta tegi kõigile selgeks, kuidas on püüdnud vaatajaid harida. Rõhutas korduvalt, kuidas ta kõike teab. Nii Asmerist ja üldse kõigest.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Tänases Macao ülekandes häiris veidi tippreporter Klaari pidev lobisemine, kusjuures ta tegi kõigile selgeks, kuidas on püüdnud vaatajaid harida. Rõhutas korduvalt, kuidas ta kõike teab. Nii Asmerist ja üldse kõigest.
          mind jällegi üldse ei häirinud. mu arust on Klaar ja Vabamäe ühed parimad kommentaatorid Eestis. ja tõsi ta on, et F1 ülekannete ajal on nad vastanud ka igasugustele küsimustele ja niimoodi vaieldamatult televaatajaid harinud. tore, et Kalev Sport nad oma pardale on võtnud.
          kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Aga nad yldiselt yritavadki sellist keskmist eff vanni vaatajat harida. Kui korduvalt on kysimused, milline on ylejuhitav auto ja milline alajuhitav ning muud sellesarnased kysimused, siis ma ei saa aru mix ei peax harima natuke

Kommentaar

Kuni Eesti juhtivates päevalehtedes on tööl inimesed, kes kirjutavad rallisõitja Marko Asmerist, ei saa küll kedagi liigses harimises süüdistada.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ärapanijas pandi hästi ära

Kommentaar

kas kellelgi on infot selle kohta kas uus kanal ka NBA´d siis näitama hakkab nagu algul lubati ?

Kommentaar

valus kapipervo on selles kümnevõistluse mängus

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      Kuni Eesti juhtivates päevalehtedes on tööl inimesed, kes kirjutavad rallisõitja Marko Asmerist, ei saa küll kedagi liigses harimises süüdistada.
                      Asi ei ole harimises, vaid selles, et ennast on rohkelt kiitma asutud, kuna seda ülekannet sai veel paar korda kuulatud, siis torkas silma ka üpris palju faktivigu ja muudki segamini ajamist, aga eelkõige ilmselt kiire jutu pärast, lihtsalt mõte ei jõudnud sõnadele järele. Aga kuna jutt oli nii kiire, ei jäänud vead mullegi meelde.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Asi ei ole harimises, vaid selles, et ennast on rohkelt kiitma asutud, kuna seda ülekannet sai veel paar korda kuulatud, siis torkas silma ka üpris palju faktivigu ja muudki segamini ajamist, aga eelkõige ilmselt kiire jutu pärast, lihtsalt mõte ei jõudnud sõnadele järele. Aga kuna jutt oli nii kiire, ei jäänud vead mullegi meelde.
                        Minu arust on Tarmo Klaari kommentaarides tavaliselt k6ik mis vaja. Just nimelt see kiire ja sorav jutt, mitte t2pit2htede ettelugemine nagu tavaliselt. Faktivigu ikka esineb jah kuid mitte h2irivaid, kuna tavaliselt tegu pisiasjadega. Harimise teemal ma juba s6na v6tsin, see on lihtsalt hetkel vajalik kuna tavaline televaataja ei tea asjast emmigi.

Kommentaar

kas siis klaar enam tv3 F1 ei hakka kommima
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            kas siis klaar enam tv3 F1 ei hakka kommima

Ikka hakkab.

Kommentaar

Ka tänast kalevi mängu ei viitsi striimida

Kommentaar

Algselt postitas Okas Vaata postitust
                                Ka tänast kalevi mängu ei viitsi striimida
                                Kakoi Kalevi mängu? Rocki mäng on see mida näidatakse.

Kommentaar

Working...
                                X