Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ok... tore tüng siis.
    Algselt postitas Cule
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Praegu ütles rahulikult rääkiv võrkpallikommentaator, et ameeriklastel on 210 meetri pikkune esimese tempo ründaja.
      Ja katkestus tuli peale, sest algab Aivar Pohlaku ja Tarmo Rüütli pressikonverents + stuudiovestlus

Kommentaar

mida pole, seda pole ( nufc - pool )

Kommentaar

tore kamm järjekordselt.

Kommentaar

kell 15:10

Mis te hädaldate, kõik ju täpselt nii nagu saatekavas kirjas

Kommentaar

oot, on muidu mängu üldse näidanud ka? ma keerasin ka just teleri lahti et vaadata ja oli selline vahva tervitus ekraanil.... tore.
              loodan, et ikka näeb mängu ka
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

ma ei saa aru, kas ei saa kuidagi helivärki korda???
                inglise kommentaatoreid on kohati rohkem kuulda :S:S

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                  ma ei saa aru, kas ei saa kuidagi helivärki korda???
                  inglise kommentaatoreid on kohati rohkem kuulda :S:S
                  See inglise kommentaar tuleb koos muu heliga kaasa, seega selleks, et kohtuniku vilet kuulda, peab heli nii kõva olema.

Kommentaar

a las siis lasevad kohe inglise keelsete kommidega... neid mõnusam kuulata ja kõik on häppid

Kommentaar

Aina masendavamaks läheb. Kommentaar võiks siiski olla erapooletu ja tola pole vaja ka mängida kui lemmik penalti tõrjub. Otike ka mõtleb, et kiirelt rääkindes on ta oma töö teind. Palun kordki jälgida kuidas BBC asja teeb ja sealt õppust võtta. Süvaanalüüsidest ma parem ei kritiseeriks.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                        Aina masendavamaks läheb. Kommentaar võiks siiski olla erapooletu ja tola pole vaja ka mängida kui lemmik penalti tõrjub. Otike ka mõtleb, et kiirelt rääkindes on ta oma töö teind. Palun kordki jälgida kuidas BBC asja teeb ja sealt õppust võtta. Süvaanalüüsidest ma parem ei kritiseeriks.
                        ott natuke pingutab üle...
                        selles suhtes, et selline mulje on jäänud, et see teine vend, kellega ta kommenteerib, et nendel on mingi kana kitkuda ja elavad üksteise peale jalgpalli kommenteerides välja.
                        õigemini ott elab selle teise venna peale.

Kommentaar

see jah juba mitmendat mängu jääb kõrvu, et kui Kaspar Koort miskit räägib, siis Ott Järvela segab täiesti julmalt ja mõtlematult vahele, kui ise tahab...

Aga viimased Premier league mängudevalikud on küll suurepärased olnud, kiidan!
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

vaatasin west ham - spurs kordust, järvela ikka kiljus ja kisas pärast pennu seivi jõhkralt, sain naerukrambid sellest
                            pärast polnud häält ka

Kommentaar

Kahju jah, et nad aastaga hiljaks jäid. Eelmise aasta 3:4 lõppenud mängu oleks WH fännil olnud kindlasti toredam kommenteerida.
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Järgmised mängud

Tooksin asjahuviliste rõõmuks ära ESIALGSE mängude näitamise kava kuni 2.jaanuarini. Ma ise muidugi loodan, et nii jääbki.

01.12 (L) 17.00 Portsmouth-Everton
                                03.12 (E) 22.00 Manchester United-Fulham

08.12 (L) 17.00 Manchester United-Derby
                                09.12 (P) 15.30 Middlesbrough-Arsenal

16.12 (P) 15.30 Liverpool-Manchester United
                                16.12 (P) 18.00 Arsenal-Chelsea

22.12 (L) 14.45 Arsenal-Tottenham
                                23.12 (P) 14.00 Manchester United-Everton

26.12 (K) 17.00 Portsmouth-Arsenal
                                27.12 (N) 21.45 Manchester City-Blackburn

29.12 (L) 17.00 Chelsea-Newcastle
                                30.12 (P) 18.00 Manchester City-Liverpool

01.01 (T) 14.45 Fulham-Chelsea
                                02.01 (K) 22.00 Bolton-Derby

PS Pole meil Otiga miskit kana kitkuda. Talle lihtsalt meeldib rääkida, ja noh, selline intrigeeriv-irriteeriv stiil on talle lihtsalt omane. Mina üldjuhul naeran pihku seal puldi taga, ja kui siis midagi ütelda tahan, jookseb ehk veidi kokku mõte (nagu eile lugu Riley suure ninaga), ja seepeale võtabki Ott vahel õigustatult, vahel mitte õigustatult, jutulõnga taas enda kätte. Ja see ongi meil kokku lepitud, et tema üldiselt kommenteerib, mina räägin 'jalgpallijuttu', kui on võimalust.

Kommentaar

Working...
                                X