No minu teada peaks olema ringhäälinguloas kirjas, et Kalev peaks näitama 8 tundi päevas spordiülekandeid ning ülejäänud aja võib kõike näidata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKui nad päevas 1-2 tundi õiget asja näitavad, siis minu poolest võivad nad ülejäänud 22-23 tundi lihtsalt Edgari pilti testtabelina näidata. Kurat kogu ülejäänud sataekava võiks olla live'ina "Päev Edgari elust".
Pealegi - ilus mees, silm puhkab ja kanali öised vaatajanumbrid Lasnamäel oleks ka laes kindlasti
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga Champions League?
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustCesu Alus on täitsa Eesti sats.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Mina ei tea, kas mujal majas kummitab või mitte, aga niikaua kui Toomas Lepp meil siin vägesid juhatab, ei julge ükski kummitus meie käsutuses olevatesse ruumidesse tungida. Eks nad üritavad küll meie satiülekandeid nurjata, aga nagu näha, siis hiljemalt teise poolaja alguseks peavad nad end lööduks tunnistama ja tagasi Jaani Seegi muuseumisse minema.
Kommentaar
-
Eile sain ma täpselt aru, mis vahe on Järvela-Koordil ja Kaljuveer-Kalkunil. Esimesed naudivad jalgpalli ja vaatavad seda ka vabast ajast, aga teine paar teevad seda, vaid selleks, et ära elada.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas KalevSport Vaata postitustUEFA Karikas:
13.02 (K) 19.45 Glatasaray - Leverkusen
21.02 (N) 18.30 Spartak Moskva - Marseille Olympique.
PS Chelsea poolehoidjad on ka inimesed ja tahavad samuti omi lemmikuid näha... Ei mäletagi, millal viimati Chelsea pildis oli.
Tahaks kah Marseille'i mängu Telekast näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar