Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No minu teada peaks olema ringhäälinguloas kirjas, et Kalev peaks näitama 8 tundi päevas spordiülekandeid ning ülejäänud aja võib kõike näidata.

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
      Kui nad päevas 1-2 tundi õiget asja näitavad, siis minu poolest võivad nad ülejäänud 22-23 tundi lihtsalt Edgari pilti testtabelina näidata. Kurat kogu ülejäänud sataekava võiks olla live'ina "Päev Edgari elust".
      Kui Etsi tegemised livena tuleksid, siis nädala pärast oleks Edgar juba Kapo keldris ja Kalev sport oma sponsorist ilma, parem näidaku ikka pilti ainult
      Pealegi - ilus mees, silm puhkab ja kanali öised vaatajanumbrid Lasnamäel oleks ka laes kindlasti

Kommentaar

Aga Champions League?
        slimm.ee

Kommentaar

Keegi võiks internetis olevale telekavale operatiivselt parandusi ka teha, suht tüütu on see, kui telekava tegelikkusega klappida ei taha. Või äkki juba klapib, ei olegi eriti võrdlemisega tegelenud.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            Aga Champions League?
            Champions League'i ülekandeõigused on Viasatil ja seda mitmeks aastaks veel.

Kommentaar

Zr. Zvezda väravavahile antakse väravaalas jalaga vastu nägu ja Marko Kristal arvab, et see on normaalne ja kohtunik ei tohiks vilistada? Mis sellest momendist arvate? Oli vea vääriline riivakas?

Kommentaar

Ja kolmap. 06.02 kell 21.45 on sõprusmäng Itaalia - Portugal

Kommentaar

Võrkpall. Schenker Eesti Meistriliiga. Võru VK - SK Cesu Alus*

Väljavõte kavast. Cesu Alus on täitsa Eesti sats.
                  Algselt postitas Maekas
                  Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
                    Cesu Alus on täitsa Eesti sats.
                    Eesti keeles Võnnu Õlu. Kõik klapib.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kuule Kaspar, räägi nüüd ausalt kõik välja. Kas teil tõesti kummitab seal või mitte?

Kommentaar

Mina ei tea, kas mujal majas kummitab või mitte, aga niikaua kui Toomas Lepp meil siin vägesid juhatab, ei julge ükski kummitus meie käsutuses olevatesse ruumidesse tungida. Eks nad üritavad küll meie satiülekandeid nurjata, aga nagu näha, siis hiljemalt teise poolaja alguseks peavad nad end lööduks tunnistama ja tagasi Jaani Seegi muuseumisse minema.

Kommentaar

Eile sain ma täpselt aru, mis vahe on Järvela-Koordil ja Kaljuveer-Kalkunil. Esimesed naudivad jalgpalli ja vaatavad seda ka vabast ajast, aga teine paar teevad seda, vaid selleks, et ära elada.
                          Algselt postitas Maekas
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

UEFA Karikas:

13.02 (K) 19.45 Glatasaray - Leverkusen

21.02 (N) 18.30 Spartak Moskva - Marseille Olympique.

PS Chelsea poolehoidjad on ka inimesed ja tahavad samuti omi lemmikuid näha... Ei mäletagi, millal viimati Chelsea pildis oli.

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
                              UEFA Karikas:

13.02 (K) 19.45 Glatasaray - Leverkusen

21.02 (N) 18.30 Spartak Moskva - Marseille Olympique.

PS Chelsea poolehoidjad on ka inimesed ja tahavad samuti omi lemmikuid näha... Ei mäletagi, millal viimati Chelsea pildis oli.
                              Krt kaua sellega läheb ,et Viasat ka Kalev Sporti näitama hakkab?
                              Tahaks kah Marseille'i mängu Telekast näha.

Kommentaar

seda küsi viasati onudelt

Kommentaar

Working...
                                X