Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vancouver 2010
Collapse
X
-
nõme on see, et Veerpalu on nüüd ootused nii kõrgeks kütnud, et eks näis kas mees peab vastu. oleks siis see 50 km klassikat eraldistardist, aga ju massstart. fakt on ju see, et kui nüüd laupäeval-pühapäeval enam "pauku" ei tule, siis võib selle olümpia negatiivseks lugeda.
ma ei saa sellest aru, et kuidas meie meessuusatajad läksid sellele täispangale, et põhimõtteliselt ainult viimane päev on meie päev. samas on ju teada, et keegi pole ju meil kõva mass-stardi sõitja.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSiis, kui jänki tagurpidi vastu tuli oli Jackil põhjust rohkem pingutada. Mae tegi vast ainukesena oma vahetuse enam-vähem rahuldavalt ära.
poolel maal aga edestasime USA-d 2 sekGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnõme on see, et Veerpalu on nüüd ootused nii kõrgeks kütnud, et eks näis kas mees peab vastu. oleks siis see 50 km klassikat eraldistardist, aga ju massstart. fakt on ju see, et kui nüüd laupäeval-pühapäeval enam "pauku" ei tule, siis võib selle olümpia negatiivseks lugeda.
ma ei saa sellest aru, et kuidas meie meessuusatajad läksid sellele täispangale, et põhimõtteliselt ainult viimane päev on meie päev. samas on ju teada, et keegi pole ju meil kõva mass-stardi sõitja.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnõme on see, et Veerpalu on nüüd ootused nii kõrgeks kütnud, et eks näis kas mees peab vastu. oleks siis see 50 km klassikat eraldistardist, aga ju massstart. fakt on ju see, et kui nüüd laupäeval-pühapäeval enam "pauku" ei tule, siis võib selle olümpia negatiivseks lugeda.
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma ei saa sellest aru, et kuidas meie meessuusatajad läksid sellele täispangale, et põhimõtteliselt ainult viimane päev on meie päev. samas on ju teada, et keegi pole ju meil kõva mass-stardi sõitja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVeerpalu ise neid lootusi küll pole üles kütnud. Intervjuudes on ta alati vägagi tagasihoidlik olnud. Meedia on see, kes Kikule ja Veerpalule ennem võistlusi kulda ja karda kaela riputab. Fakt on see ,et medalikohale pole Veerpalu kunagi ühisstardis jõudnud.
Millisel distantsil sa siis meie meestel veel võimalus oleksid näinud? Mae ja Veerpalu mõlemad on suhteliselt kesised vabas, seega 15 km k + 15 km v ja 15 km v poleks nagunii kõrgel kohal lõpetatud. Vaevalt Veerpalu tänane osalemine oleks midagi päästnud. Vast viimasest kohast aga esikümnesse vaevalt.
Mõlemad oleksid võinud mõelda osalemisele sprindis. Ja loomulikult 4*10 km. Tra kui sa loobud ikka meeskonna teatest põhjusel et "äkki" saan maratonis medali..no miskit pole öelda...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Nagu ta ise intervjuus arvas, et ta oleks liidritega grupis olles järel suutnud kül püsida.
Alaveri kommentaar[/QUOTE]
Mae arvas et ta persekarvad on harvad ja selle pärast ta täna liidritega võidu ei sõitnud.
Kui Koka naljad enam ei meeldi siis lugege väheke tõsisemaid arvamusi .
Alustaks õite sellest ,et mitu aastat Iraagi infominister Al- aveer on meile sooja sitta suutnud müüa ? Pakun ,et ca 12 aastat.
Jätame tuur de skii pooleli , kõik olümpia nimel ,kohe saame tippvormi , jätke need nimed meelde ( hui znajet keda ) nad hakkavad paugutama ,. Miljonid pappi , mõnus elu , Ramsau laagrid mitte ainult luuseritele vaid ka kinnimakstud kirjanikele a-la Visnapuu Veiko , kes olevat viimaste andmete kohaselt juba lahti lastud. Kõik need keelperses ajakirjanikud Martinson jne. on vist sõimata saanud ja nüüd suusatajate sita esinemise tõttu ka suurest honorarist ilma jäänud ja selle tõttu on ka ka pressis juba kriitikat kirjutatud.
Aga tegelt kah !!! Keda on Al-apreer treeninud .? Pensionärid Mae ja Verpa olid suustajad juba enne teda aga peale teda pole ju kedagi tulnud. Kaua Kaljuveer seda mulli meile ajab ja ilusat müüti võimendab. OLeks Marko siis ise nii terav küsija! Paraku on ta nõrk ja iseloomutu olevus ,kahjuks pean oma vana koolivenna suhtes seda väljendit kasutama . Ei julge küsida ega ka midagi ise anlüüsida , nõrk oled sa Marko . Selle raha eest mis sa ETV -s teenid ootaks paremat tööd.
Krt. Oprija saab 66. koha alal ,mis kõidab rohkem maid ,kui laskesuusk aga meie tutid saavad 84 koha ja on justkui tublid kuna sõitsid esimest korda . Ei tea kas lasid püksi kah esimest korda ?
Suur meediastaar Saue ,kes vigastas varbaluud aga mitte ei murdnud jalaluud nagu igal pool oli kombeks rääkida, sõitis oma tavalisel tasemel ehk siis kohtadel 40- 80 . aga jutt oli jällegi nagu oleks me medalid kaotanud. Saue on ju selgelt hakanud oma vigastatu seisust nautima mitte spordis vaid Õhtulehe esikaanel koos teiste nutumüüri pliksidega. Oih olin basseinis , tegin kõvasti laskmistrenni ( ei ole märgata). Mida peaks selle koha pealt ütlema Vonn või Maidic ,ke said mõni päev enne võistlust rängalt viga aga võitsid medaleid ????
Huvitav kaua riiklik TV eesotas Marko Kaljuveeriga teeb näo nagu on meil suustamises kõik korras ja seekord lihtsalt juhtus olema sitt päev nagu Smigunn meile peale katkestamist teatas.
Kaua riik taob miljoneid pappi alasse ,kus tipus OLID kolm suustajat aga tagalas pole munnigi ja 100 milj,. eest ehitati hüppemägi.
Kaua võib kuulata kuse lempsi heietusi meie suurest tulevikust ja Rehemaa ajutisest alavormist ,kui terve muu suusamaailm ( kuse lempsi termin) teab juba 10 aastat ,et ta on ennast ammendanud.
Kas selleks, et sponsoriteleja muudele rahastajatele tõestada meie suusatamise olematut taset on vaja veel viimast laksu ehk Verpa põrumist viimasel päeval ? Tundub küll ja selle te ka saate !
Lõpetaksin Kanepi kunagise manageri Valdo Randpere väga asjaliku ütlemisega : panustagem sporti ,kus kogu aeg , aasta ringselt , üle maailma midagi toimub ,kus on maailma kuulsad tähed ja kes köidavad maailma aga ärge nähke vaeva selle peale ,et raiskate oma raha totruste peale nagu murdmaasuusatamine. Kaks kuud on ehk tõesti midagi kirjutada aga ülejäänud aeg saate jebida teemasid a-la tegin trenni ja peeretasin .FCF Forever
Kommentaar
-
Lorenzo, ma ei saa tõtt-öelda hästi aru, mida sa selle Veerpalu kallal närid kogu aeg. Vana on 39, tõestanud nagu ka natuke juba on, et suusatada mõistab. Mida see oleks andnud, kui ta oleks sõitnud teadet või herrajumala, mingit sprinti kah veel? Arusaadav, et tahaks ju vähegi tulemuse moodi asja kõigil distantsidel näha, kõik me tahaks, aga ega selles pole Andruss süüdi, et tagalas on igav liiv ja tühi väli.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLorenzo, ma ei saa tõtt-öelda hästi aru, mida sa selle Veerpalu kallal närid kogu aeg. Vana on 39, tõestanud nagu ka natuke juba on, et suusatada mõistab. Mida see oleks andnud, kui ta oleks sõitnud teadet või herrajumala, mingit sprinti kah veel? Arusaadav, et tahaks ju vähegi tulemuse moodi asja kõigil distantsidel näha, kõik me tahaks, aga ega selles pole Andruss süüdi, et tagalas on igav liiv ja tühi väli.
Samas ma usun et kui Andrus oleks täna näiteks sõitnud, siis oleks me saanud vähemalt 11. koha, mitte alla selle. Me poleks vähemalt viimaseks jäänud.
Samas ma ei tahaks ka eriti uskuda, et nüüd start teates ja sprindis oleks Andruse võimalused maratoniks vähendanud.
Mis ma tahan öelda- olümpia on tähtis meie väikeriigile. Ma pooldaks igasugust vähekenegi tulemuse moodi asja kõigil distantsidel kui et keegi läheb täispangale ja juba enne võistlust veidikenegi kalkuleerivamad pead saavad aru, et siit head nahka nagunii ei tule. Ja näiteks lõpeb täieliku kõrbemisega. Milleks? Milleks oli mehel vaja nädal enne Tartu maratoni sõita? Ei tea. Eks näis. Mõtle näiteks kui ka Smigun poleks medalit võitnud... mis teha, ootused on siiski kõrged.
Miskipärast on jube vähe näha seda, et ma olen Eestlane, ma võitlen Eesti eest. Enamus võitlevad enamasti iseendaga. Umbes et tähtsaim on isiklik tulemus ja maine kui et Eesti lipu esindamine. Eriti kurb oli näiteks just lugeda, et Smigun loobus teates osalemisest ja tänu sellele meie naiskonda naisteteates polegiCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
miguni ja Veerpalu nüüd küll ei saa selles süüdistada, et neile ainult enda tulemus tähtis on. Kuigi ma olen üsna kindel, et vaevalt sa seda päris nii mõtlesidki. Nemad on seda teed juba aastaid käinud, praegu oleks teiste aeg, aga neid teisi lihtsalt pole. Ei saa ju jääda igavesti eeldama, et nemad peavad alati need kangelased olema, kes teised kõrvupidi sõnnikust välja sikutavad. Ja võib-olla oleks kasulik ka ootused reaalse pildiga rohkem vastavusse seada. Sest need on kõrged ainult kolme tipu pealt, kellel on suhteliselt imetlusväärne võime ennast suurvõistlusteks pea alati tippvormi ajada. Ülejäänud seltskond pole ju tegelikult juba tükk aega õieti pildil olnud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
ok, väljendan end ehk siis jalgpallifännidele arusaadavamalt- me pidevalt kirume et miks ei saa parimaid poegi koondise mängule üles antud. alati on mingi kamm. kas siis keegi on "mustas nimekirjas" võimisiganes.
ja nii paistab et on ka ükskõik millisel alal. ka talispordis.
Mis puudutab aga Smiguni ja Veerpalu.. Mul on suur respekt inimeste ees, kes on Eesti lippu kõrgel hoidnud ja kes on selliseid meeldejäävaid mälestusi Eesti rahvale kinkinud.
Samas ma ei saa nõustuda sellega, et antud juhul nagu oleks uppuja enda probleem enda päästmine. Meiesugune väikeriik peaks ikkagi alati andma endast maksimumi ja parima esinduse välja saatma. Lähtuvalt muidugi olukorrast.
Vincent, mõned päevad tagasi kartsid Veerpalu võimaliku fiasko eest, et võib olla medalit ei võida, et loodetavasti siin foorumis ei lähe peks lahti. Ma arvan, et selle peksu eest hoolitseb pigem meie ajakirjandus ja kogu üldsus.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Selle kohta kõlbab tsiteerida seda Martinsoni avalikku vastust Saarepuule, et näiteks Priit Viks pidi omal ajal bussi, mitte Finnairiga Rootsi võistlustele sõitma. Tegu siis enamvähem ainsa selliga, kes suutnud seni olümpial enda keskmisest parema tulemuse teha. Kusjuures neid suusakoondise piinlemisi vaadates süveneb tunne, et siin ei saa ju olla tegu näiteks liiga vähese treenitusega või sellega, et mehed ongi sitad, siin peab olema midagi tehtud ikka kapitaalselt valesti. Mida, seda võiks keegi julge kodanik muidugi Alaverilt avalikult küsida, kasvõi lihtsalt küsimise pärast, kuigi vaevalt "suusaprofessori" suust midagi peale protsendipunktide, kilometraažide ja profiilide väga vastuseks tuleb.
ja mis võimalikku medalita jäämist ja sellele järgnevat puudutab, siis antud juhul foorumis lämisemise ja ajakirjanduse või "üldsuse" lämisemise vahel ma vahet ei näe. Eestlane juba teatavasti on enda arvates igal alal asjatundja, eriti veel tagantjärgi. Sealt ka sellised reaktsioonid, justkui kõik ebaõnnestujad oleksidki läinud meelega kehvasti võistlema.
edit: ja see jalgpallivõrdlus ei päde ikka kohe üldse mitte. individuaalsport on individuaalsport, sa ei saa ju nii võtta, et kui Andrus sõidab teadet, siis Eesti eest, aga kui viite kümpi, siis enda medali nimel.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Minu meelest võiks kõik suusaliidu töllerdised, eesotsas Saviga, tagasi astuda. võeti kari mehi kaasa kes pole sittagi teinud ja tüdrukuid ainult 4 kellest kahele oleks kindlasti võimalikult palju starte ära kulunud (teade siis ka). Siis ei kasutatud juhust ja ei saadetud Nurmsalu OM-ile. Ok, võib olla oleks ka sinna turistide hulka kvalifitseerunud aga poiss on noor ja näidanud, et lennata ta oskab. Suusatamist tuleb ainult järgi aidata, et meestega sammu jõuaks pidada. Aga me saadame hoopis vastlasõitu tegevad "mäesuusatajad" kellest nagunii midagi ei tule. Ja kahe ala traditsioone Eestis pole ju mõtet võrreldagi.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
samas kas meil ei ole õigus oma meeleolusid välja näidata ja ka pahased olla kui loodetud tulemusi pole? eriti huvitav on kuulda teatud alade erinevaid võimalusi ettevalmistuses jne..
kui mu jalgpallivõrdlus ei pea paika, siis milleks sinu arvates Andrus loobus näiteks teatesõidust ja võtab osa ainult maratonist?
ja mis mõttes individuaalsport on individuaalsport? Kui näiteks Andrus võistleb teates, siis jääb ajalukku ju Estonia või Eesti tulemus sellelt võistluselt. Kui aga maratonis, siis jääb ajalukku- 50 km võitja Andrus Veerpalu, Eesti, Estonia. Või sain ma sust valesti aru?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar