Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vancouver 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Yahoo omab Eurosporti? Minu teada on kanal endiselt prantslaste TF1 ainuomandis.
    Aga ei, se on üksnes tore, et nad üle maailma sporti näitavad. Lihtsalt Euroopa kanali kommentaatorid võiksid eurooplastele kaasa elada.
    Vähemalt veebileht sisaldab küll endas ka nime Yahoo, kuigi omanik peaks vist ikka TF1 olema.
    Ju siis veebimajandus kahasse Yahooga tehtud või midagi sellist.

edit: Lenc jõudis ette
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Keskpärane Vonn muidugi pole, aga mind paneb tõsiselt imestama see jänkide promo Eurospordis. Peaks justkui nime järgi Euroopale pühendet kanal olema, aga kaasa elatakse ikka Vonnile, Mancusole ja Millerile.
      See kanal, mida meile näidatakse on British Eurosport, mis minu eeldusel võiks vaatamata nimele kõlvata vaatamiseks kogu anglo-ameerika vaatajaskonnale siin ja sealpool ookeani.
      Tõestuseks, et Euroopa kanali kommentaatorid siiski elavad eurooplastele kaasa: Eurosport is currently broadcast in twenty languages; English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Dutch, Swedish, Norwegian, Danish, Finnish, Russian, Polish, Czech, Hungarian, Romanian, Bulgarian, Serbian, Greek, Turkish, Cantonese.

Kommentaar

ma juba ootan, et kui šmigun ja veerpalu suusad kappi viskavad ja murdmaasuusa sponsorirahad kokku kuivavad, mis talispordiala siis sponsoreid meelitama hakkab. murdmaast saab ilmselt midagi levandi ja markvardti järgse kahevõistluse sarnast. fun!

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
          See kanal, mida meile näidatakse on British Eurosport...
          See kanal, mida Eestis näidatakse on siiski Eurosport International.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
            See kanal, mida Eestis näidatakse on siiski Eurosport International.
            Tuleb nii välja jah. Kommentaatoritepunt neil kanalitel siiski kattub või väidad, et kui International ja British näitavad üheaegselt sama sporti, siis istub pukis kaks komplekti britte?

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
              Tuleb nii välja jah. Kommentaatoritepunt neil kanalitel siiski kattub või väidad, et kui International ja British näitavad üheaegselt sama sporti, siis istub pukis kaks komplekti britte?
              Loomulikult on British Eurosporti ja Eurosport Internationali inglisekeelsed kommentaatorid samad. Aga telekanalid on siiski erinevad, või väidad sa vastupidist?

Kommentaar

Oma eksimust ma juba eelnevas postis tunnistasin, sest programmivalik on neil tõesti mõneti erinev. Aga mingi loogika on selles siiski olemas, et briti kommentaatorid, kel endil medalilootusi nagunii eriti ei jagu, elavad ehk pisut innukamalt kaasa ameerika sportlastele.

Kommentaar

Eesti Suusaliit , Jalka Liidu järel vist eelarvelt suuruselt teisel kohal aga pole nelja naist rajale saata .!!
                  FCF Forever

Kommentaar

nojah sa ei saagi nüüd koka nalja teha, tõesti kahju.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                      nojah sa ei saagi nüüd koka nalja teha, tõesti kahju.
                      See ongi juba iseenesest Koka nali ,et suures suusariigis ei leia nelja naist kes võiks 5 kilsa läbi sõita., mis siis ,et jääksid viimaseks nagu meie lootustandvad noored mehed
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        See ongi juba iseenesest Koka nali ,et suures suusariigis ei leia nelja naist kes võiks 5 kilsa läbi sõita., mis siis ,et jääksid viimaseks nagu meie lootustandvad noored mehed
                        Naine ei anna kätte kodus, või mis su kibestumise põhjus on?

Neli naist ongi meil olümpial, kuid Kiku otsustas, et ta naiskonna eest siiski ei võistle.

Kommentaar

sõima nüüd kunn sõima!!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Eesti Suusaliit , Jalka Liidu järel vist eelarvelt suuruselt teisel kohal aga pole nelja naist rajale saata .!!
                            Eesti Jalgpalliliit, suuruselt esimesel kohal, aga ei suuda koondist suurturniirile viia .!!

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Naine ei anna kätte kodus, või mis su kibestumise põhjus on?

Neli naist ongi meil olümpial, kuid Kiku otsustas, et ta naiskonna eest siiski ei võistle.
                              Mul ei ole mingit kibestumust vaid esitan küsimuse ,et miks ei pandud välja naiskonda ? Kas Kiku otsustab suusaliidu eest asju või ? See ,et Kiku teeb mis ta tahab on ammu teada ja rahulikult võinuks suusaliidu juhtkond varunaise kaasa võtta.
                              P.S. Ära sa mu naise pärast muretse. . Ma arvan ,et sel ajal ,kui mina juba naisi panin oli sul noku alles pissimiseks ja sittusid tavaliselt püksi.
                              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Eesti Jalgpalliliit, suuruselt esimesel kohal, aga ei suuda koondist suurturniirile viia .!!
                                Saab veel lollimat võrdlust tuua või ?
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X