Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vancouver 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

just sama tähelepanek ka mul, aga ju siis norrakas ongi nii kõva, et eest minema ei saa talt.

Kommentaar

Jah, võimalust lõputõusul pakuti, aga isegi kui ta oleks seal Teichmanniga ette spurtinud, siis poleks see palju päästnud. Lõpukoridoris oleks vist kõik esikuuiku mehed talle ära pannud.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
        just sama tähelepanek ka mul, aga ju siis norrakas ongi nii kõva, et eest minema ei saa talt.
        Ega ei proovitudki. Oleks pidanud juba siis tempot tõstma, kui norrakas taga lihaseid masseeris ja käeringe tegi.

Kommentaar

Aeg hakata spekuleerima, et kas Verpal pillid kotis või järgmine talv Oslosse 15 klassika kulda tooma?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Jess jäime medalita.Veerpalu oligi terve sõidu nii tagasihoidlik.krt nahaalsem võiks ikka olla aga ei.õnneks sellega vist ongi eesti suusatamine läbi saanud.ehk nüüd antakse raha ka jalgpallile
            Huvitav, kas sinu 7462 postitusest mõni ka mõistlik on.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
              Huvitav, kas sinu 7462 postitusest mõni ka mõistlik on.
              on ikka, 1. veebruar

Kommentaar

Ju siis ei olnud nii hea tunne, et eest ära minna. 6. koht pole ju ka sitt. Kihlveokontorite suursoosik Bauer oli ikka täitsa kile lõpus. Järgmise aasta MM on 15 klassikat kavas
                Hea koht Andrusel ja Jaagul tippsordiga tupsudadaa teha.
                Muuseas küsiks lojuselt, et mida see jalgpall nii väga teinud on, et talle raha juurde vaja on? Saavutused on siis millised? Loomulikult tahaks mina ka, et ehitataks üks korralik, tribüünidega sisehall aga miks peaks just nüüd nüüd jalgpallile raha juurde maksma? Siin mingi vend soigus, et ta ei näe kes 8 aasta pärast võiks Eestile suusatamises medali tuua. Macca vastus oli väga hea, et arvatavasti istuvad need medalivõitjad veel koolipingis kaheksandas klassis. Mina nimetaks julgelt kahte nime kellest võib midagi tulla- mõlema perekonnanimi on Veerpalu ja samas hoian pöialt sõbra õepojale kes on Andreasel Eestis selja prügiseks teinud, muideks, suusatamisse läks jalkatrennist kuna treener oli "pede"
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                  Aeg hakata spekuleerima, et kas Verpal pillid kotis või järgmine talv Oslosse 15 klassika kulda tooma?
                  eks selle mõttega saab nüüd alal tähelepanu hoida, ja reklaami kruvida ja siis ole vastu suve näha mis ja kuidas.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    Ju siis ei olnud nii hea tunne, et eest ära minna. 6. koht pole ju ka sitt. Kihlveokontorite suursoosik Bauer oli ikka täitsa kile lõpus. Järgmise aasta MM on 15 klassikat kavas
                    Hea koht Andrusel ja Jaagul tippsordiga tupsudadaa teha.
                    Muuseas küsiks lojuselt, et mida see jalgpall nii väga teinud on, et talle raha juurde vaja on? Saavutused on siis millised? Loomulikult tahaks mina ka, et ehitataks üks korralik, tribüünidega sisehall aga miks peaks just nüüd nüüd jalgpallile raha juurde maksma? Siin mingi vend soigus, et ta ei näe kes 8 aasta pärast võiks Eestile suusatamises medali tuua. Macca vastus oli väga hea, et arvatavasti istuvad need medalivõitjad veel koolipingis kaheksandas klassis. Mina nimetaks julgelt kahte nime kellest võib midagi tulla- mõlema perekonnanimi on Veerpalu ja samas hoian pöialt sõbra õepojale kes on Andreasel Eestis selja prügiseks teinud, muideks, suusatamisse läks jalkatrennist kuna treener oli "pede"
                    no jalgpall oli lihtsalt näitena toodud.
                    Lihtsalt tekib küsimus ,et miks teised suudavad aga meie omad mitte?
                    Tänu Smiguni hõbedale saab murdmaakoondisele hindeks panna 3 aga mitte rohkem.Millal Eesti olümpial nii kehvasi tulemusi näitas?
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
                      No nagu kuulda, siis järgmist OM-i ei tule. Ma arvan, et ehk järgmine aasta vast veel sõidab ja siis on kõik.

Miks kehvad tulemused? No üks neiu meil sünnitas. Pärast seda peab ikka kõvasti ja palju treenima, ma usun, et millalgi näeme paremaid tulemusi. Eks ta jah tegi halvad otsused. Oma viga tal - loodame, et õpib. Ja mehed - vana mees sõitis ju hästi!!
                      proovi uuesti, palun.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        .Millal Eesti olümpial nii kehvasi tulemusi näitas?
                        hahhha, mis haugimälu sul on? palju jäi aastaid esimese ja teise taliolümpia võidu vahele? keegi garanteeri meie rahvahulga juures, et see ei kordu nüüdki.on ikka täitmatud hinged.

Kommentaar

peale nonde kahe on meil koondises veel n+1 sportlast... ikkagi kehvad tulemused.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Alaveril juba "häbi nägu ees" ehk silmad kinni intervjuu.

edit:

No muidugi. Top 6 suusariik FTW!

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Nojah, oli sattunud hooldemeeste poolt ära s*****d rajale sattunud sel tõusul.

Arusaamatu, kuidas saab sellist asja tippvõistlusel lubada, et mingid tegelased rajal ringi kooserdavad.
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Oi issand, loomaaed on ikka kirju küll.

Maailmatasemel lumelaudureid: Eestis-0 , Hispaanias- 0. Maailmatasemel suusahüppajaid:Eestis-0 , Hispaanias - 0. Maailmatasemel Suusatajaid: Eestis- 3, Hispaanias- 0 . Ma saan aru, kui visatakse sarkastilist nalja, et "nan-nan-naa, näed ei saanud medalit . Ha-ha... ja siis hästi vaikselt sinna otsa aga tegelt kuues koht on väga-väga hea" , sellest ma saan aru, aga kurat kui jah .. . Aga milleks ma nüüd ärrituda , tunnen rõõmu selle hetke eest ja mitte hetke , vaid elamuse eest, mille pakkus meil vanameistrist (budukas pane nüüd hästi tähele järgmist minu sõna) kahekordne olümpiavõitja. Ole mõnus edasi ja pane ona. Tõsiselt vabandan praegust nende ees, kes siin loevad seda, vabandan nende kaasfoorumlaste ees, kes teavad, et nende võsukesed siin seda loevad, aga tõesti no ma ei või. Kuues koht. Budu, Oled Sa isiklikult nooruspõlves kooli spordivõistlusel kaugushüppes üle viie meetrise tulemusega esikolmikust välja jäänud. Oled? Ei ole. No ära siis mölise. Oled palli visanud 60 meetrit ja tundnud, et sellest kõigest jäi siiski väheks, kuna paraleelklassis õppiv Rauno viskas Sinust kaks ja poolmeetrit rohkem ja sai esikoha, ja siis sa kirud Raunot, et too kaks aastat ühes klassis on käinud ja istuma jäi, aga see ei loe, kuna võistlus oli ikkagist kaheksandate klasside poeglastele, ja Rauno käib kaheksandas, kuigi jah vanuse poolest peaks üheksandas käima. Oled tundnud seda kõike? Kui ei ole, ole vait. Oled mõelnud vahest et jupp nööri ja uks kaseoks aitab niimõnedki probleemid siit maailmast kustuda. Kui oled, siis hästi, kui ei ole, siis peaksid mõtlema sellele. Mul tuttav peab Veerennis ehitusmaterjalide kauplust, võin sealt uurida seda värki, et kas sealt nööri ka saab. Ja mõne kase leiab ka kindlasti kuskilt.

Aga jah üldiselt, hingan kaks korda, ja

Ō Canada! Terre de nos aļeux
                                Ton front est ceint de fleurons glorieux
                                Car ton bras sait porter l'épée
                                Il sait porter la croix
                                Ton histoire est une épopée
                                Des plus brillants exploits
                                Et ta valeur, de foi trempée
                                Protégera nos foyers et nos droits
                                Protégera nos foyers et nos droits
                                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Working...
                                X