Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vancouver 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Sa ikka said aru, et tal oli üle kuu aja kips jalal ja luu oli murtud??

Maga kaineks vahepeal.
    Sa oled tema arst või ? Ma ei viitsi siin teiega vaielda . Uurige ise välja ,mis ta tegelt viga oli ,kui kaua ta kipsis oli ja ,mis luu tal murtud oli.
    FCF Forever

Kommentaar

seda ma muidugi tahaks näha, kuidas murdmaasuusataja suudab sõites jala.luu. Murda... mõrast saan veel aru. Kui aga tõesti oli a la Beckhami luuMurruga, siis on olukord eriti kurb.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Verpa ees võtan mütsi maha ikkagi 38 ja veel kümne seas aga muu koondis kõrbes täiega ja seda olümpiat võib ilmselt kogu eesti suusatamise hiilguse lõpuks lugeda.
        Muidu olen nõus aga päris kohe veel ei pruugi hiilgus lõppeda: Shmigun võib vabalt ka nelja aasta pärast edukalt OMil osaleda, ta on siis 36/37. Aga peale seda on mõneks ilmselt jah pizdets.
        Ala on selline ,et noori ta ei tõmba nagu omal ajal oli Erika Salumäe kuld , mäletame ju kõik kuidas meil kuulutati et nüüd hakkavad kõik naised ratast sõitma
        Mina küll ei mäleta, et sellist juttu aeti. Mis suusatamise kandepinda puutub, siis see pole üldsegi mitte lootusetult väike, võrdluses näiteks laskesuusatamisega. Pigem on asi selles, et meie väiksuse juures lihtsalt pidevalt suuri talente esile ei kerki.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
          seda ma muidugi tahaks näha, kuidas murdmaasuusataja suudab sõites jala.luu. Murda... mõrast saan veel aru. Kui aga tõesti oli a la Beckhami luuMurruga, siis on olukord eriti kurb.
          Googeldamine viskas sellise teksti ette:
          «Eveli läks pärast ametlikku treeningut veel korraks suuski testima ja mingil põhjusel läks laskumisel suusaklamber lahti,» rääkis Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja Postimehele. «Ta pani küll jala maha, aga põrutus oli nii tugev, et murdis jalaluu.»

Kommentaar

pildiloleva lateral malleoluse ehk maakeeli külgmise pekse murd oli tal (haiglas pandud diagnoos tema enda blogi vahendusel). eks igaüks võib ise mõelda või minu poolest kasvõi aru saamiseks haamriga katki lüüa endal selle, et kuidas oleks suuska sõita või kasvõi niisama kõndidagi niisuguse vigastusega. varbaluu mõra my ass.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

täitsa p*rs*s, vedas, et karjääri kaevamine katki ei jäänud.
              mis vigastus Verpsil oli kui ta midagi saavutas?

edit: natsa oleme juba uurivate foorumikirjanikena tõele lähemale saanud - murtud jalast on saanud mingi osa jalast. tublid! ma arvan, et kui keegi meist OMile saata, siis suudaksime vähemalt mõnele keegli mängijale tite teha.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

pöialuu mõra, mida kipsi ei pandudki. ehk et sai käia ja kuskil liustikul 35 km paaristõugetega mäkke vägistada, võimatu oli jooksmine ja üldse "üle pöia" liigutuste tegemine. oluline vahe siiski.

see muidugi, et meie ajakirjandus kirjutab "jalaluu murd" sõltumata sellest, kas keegi mõrastas väikest varvast või õnnestus sääreluu keskelt puhtalt poolitada, on vist paratamatus. eks sealt ka valearusaamad, eriti kui ise süveneda ei viitsi.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                  Millisel teisel ajal saab seda öelda? Kindel top 30! Näiteks: ta on kindel top 30 odaviskaja. Ta on kindel top 30 iluuisutaja. jne...

See, et 30. koha eest punn antakse, ei tähenda, et arvestatava taseme hindamine peaks sealt algama.
                  Kas odaviskajad suudaksid starti tuua 120 (mingilgi arvestaval tasemel) sportlast?

Kommentaar

kümme aastat promo ja kulda-karda ning sa saad 1500 kõrgel tasemel pimedat odaviskajat.

Kommentaar

kallid e-treenerid, -spetsialistid ja -spordiarstid.

häbi.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Verpa ees võtan mütsi maha ikkagi 38 ...
                        Parandaksin faktivea - Veerpalu sai veebruari alguses 39.

Kommentaar

Kas Rogge nimetas seda OMi kõigi aegade parimaks?

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                            Kas Rogge nimetas seda OMi kõigi aegade parimaks?
                            Ei. Ta on muide on varem kinnitanud, et tema seda samarantšlikku pugemist jätkata ei kavatse, st ei kasuta lõppenud mängude kohta kunagi ütlust "best games ever". Seekord ütles nii: "These were excellent and very friendly Games!"

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                              pole järelkasvu..
                              nagu metssiga juba budukale vastas,
                              Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                              palju jäi aastaid esimese ja teise taliolümpia võidu vahele?
                              ...siis täitmatu rahvahulk on juba Smiguni ja Veerpalu medalitega harjunud ja keegi ei mäleta, et Antsoni ja Levandi 2 esimese talimängude medali vahele jäi veerandsada aastat,
                              tegelikult ei tooda ükski ala meil järjepidevalt maailma tippe
                              (vb peale naisekandmise ja vanasti DN-klassi jääpurjetamise)
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                Ennustusi ma teha ei viitsi, aga mõned sportlased võiks ju välja tuua, kelle saatus mind huvitab. Eks siis ole pärast näha, kuidas läks.
                                Kristin Steira (Norra, murdmaa). Alati sümpaatne väikest kasvu naine, paraku vist individuaalsed võidulootused puuduvad. Kui mingi medal tuleb, olen rahul.
                                Thomas Morgenstern (Austria, suusahüpped). Tommy meeldib mulle Austria koondisest kõige enam, aga pöialt hoian kõigile.
                                Marcel Hirscher (Austria, mäesuusk). Noor ja ülikiire slalomist. Kui ei katkesta, võib vabalt võita. Põnev poissi jälgida.
                                Elizabeth Görgl (Austria, mäesuusk). Austria kiiremate alade naised on sel hooajal seni kehvakesed olnud. Ehk toob olümpja muutuse? Liisu minu lemmik.
                                Halvard Hanevold (Norra, laskesuusk). Peaaegu 40-aastane veteran, vanem kui mina. Metsik töötahe. Lootus vast eelkõige teatesõidus.
                                Eve Muirhead (Shotimaa, curling). Briti curlingunaiskonna nooruke kapten. Kuidas ta küll hakkama saab?
                                Sidney Crosby (Kanada, jäähoki). Sidney on praeguse põlvkonna Kanada hoki suurim staar. Olümpial on tal peal meeletu pinge, aga ka milline võimalus oma nimi ajalukku kanda.
                                Ja eestlased niikuinii.
                                No ega ju kurta ei saa. Vana Halvard sõitis laskesuusateates nagu loodetud. Kristin Steira sai kah teates oma kulla kätte. Liisbet Görgl üllatas ja hämmastas päev päeva järel. Tommy hüppas meeskonnavõistluses nagu vaja. Ja Crosby viimane värav oli deliirium.
                                Ilma jäänuist võib Hirscher siiski rahul olla. Noore mehena kaks kohta esiviisikus. Raudselt tulevane supertäht. Muirhead jah paraku ei saanud hakkama. Ilusast algusest hoolimata.
                                Olümpja suurim pettumus on eestlaste kaeblemine. Kui on kaks medalivõimelist sportlast ja üks saab autasu kätte, võiks hoopis hirmus rahul olla.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X