Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vancouver 2010
Collapse
X
-
seda ma muidugi tahaks näha, kuidas murdmaasuusataja suudab sõites jala.luu. Murda... mõrast saan veel aru. Kui aga tõesti oli a la Beckhami luuMurruga, siis on olukord eriti kurb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Verpa ees võtan mütsi maha ikkagi 38 ja veel kümne seas aga muu koondis kõrbes täiega ja seda olümpiat võib ilmselt kogu eesti suusatamise hiilguse lõpuks lugeda.
Ala on selline ,et noori ta ei tõmba nagu omal ajal oli Erika Salumäe kuld , mäletame ju kõik kuidas meil kuulutati et nüüd hakkavad kõik naised ratast sõitma
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustseda ma muidugi tahaks näha, kuidas murdmaasuusataja suudab sõites jala.luu. Murda... mõrast saan veel aru. Kui aga tõesti oli a la Beckhami luuMurruga, siis on olukord eriti kurb.«Eveli läks pärast ametlikku treeningut veel korraks suuski testima ja mingil põhjusel läks laskumisel suusaklamber lahti,» rääkis Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja Postimehele. «Ta pani küll jala maha, aga põrutus oli nii tugev, et murdis jalaluu.»
Kommentaar
-
pildiloleva lateral malleoluse ehk maakeeli külgmise pekse murd oli tal (haiglas pandud diagnoos tema enda blogi vahendusel). eks igaüks võib ise mõelda või minu poolest kasvõi aru saamiseks haamriga katki lüüa endal selle, et kuidas oleks suuska sõita või kasvõi niisama kõndidagi niisuguse vigastusega. varbaluu mõra my ass.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
täitsa p*rs*s, vedas, et karjääri kaevamine katki ei jäänud.
mis vigastus Verpsil oli kui ta midagi saavutas?
edit: natsa oleme juba uurivate foorumikirjanikena tõele lähemale saanud - murtud jalast on saanud mingi osa jalast. tublid! ma arvan, et kui keegi meist OMile saata, siis suudaksime vähemalt mõnele keegli mängijale tite teha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
pöialuu mõra, mida kipsi ei pandudki. ehk et sai käia ja kuskil liustikul 35 km paaristõugetega mäkke vägistada, võimatu oli jooksmine ja üldse "üle pöia" liigutuste tegemine. oluline vahe siiski.
see muidugi, et meie ajakirjandus kirjutab "jalaluu murd" sõltumata sellest, kas keegi mõrastas väikest varvast või õnnestus sääreluu keskelt puhtalt poolitada, on vist paratamatus. eks sealt ka valearusaamad, eriti kui ise süveneda ei viitsi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMillisel teisel ajal saab seda öelda? Kindel top 30! Näiteks: ta on kindel top 30 odaviskaja. Ta on kindel top 30 iluuisutaja. jne...
See, et 30. koha eest punn antakse, ei tähenda, et arvestatava taseme hindamine peaks sealt algama.
Kommentaar
-
kümme aastat promo ja kulda-karda ning sa saad 1500 kõrgel tasemel pimedat odaviskajat.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustVerpa ees võtan mütsi maha ikkagi 38 ...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKas Rogge nimetas seda OMi kõigi aegade parimaks?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustpole järelkasvu..
Algselt postitas metssiga Vaata postitustpalju jäi aastaid esimese ja teise taliolümpia võidu vahele?
tegelikult ei tooda ükski ala meil järjepidevalt maailma tippe
(vb peale naisekandmise ja vanasti DN-klassi jääpurjetamise)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEnnustusi ma teha ei viitsi, aga mõned sportlased võiks ju välja tuua, kelle saatus mind huvitab. Eks siis ole pärast näha, kuidas läks.
Kristin Steira (Norra, murdmaa). Alati sümpaatne väikest kasvu naine, paraku vist individuaalsed võidulootused puuduvad. Kui mingi medal tuleb, olen rahul.
Thomas Morgenstern (Austria, suusahüpped). Tommy meeldib mulle Austria koondisest kõige enam, aga pöialt hoian kõigile.
Marcel Hirscher (Austria, mäesuusk). Noor ja ülikiire slalomist. Kui ei katkesta, võib vabalt võita. Põnev poissi jälgida.
Elizabeth Görgl (Austria, mäesuusk). Austria kiiremate alade naised on sel hooajal seni kehvakesed olnud. Ehk toob olümpja muutuse? Liisu minu lemmik.
Halvard Hanevold (Norra, laskesuusk). Peaaegu 40-aastane veteran, vanem kui mina. Metsik töötahe. Lootus vast eelkõige teatesõidus.
Eve Muirhead (Shotimaa, curling). Briti curlingunaiskonna nooruke kapten. Kuidas ta küll hakkama saab?
Sidney Crosby (Kanada, jäähoki). Sidney on praeguse põlvkonna Kanada hoki suurim staar. Olümpial on tal peal meeletu pinge, aga ka milline võimalus oma nimi ajalukku kanda.
Ja eestlased niikuinii.
Ilma jäänuist võib Hirscher siiski rahul olla. Noore mehena kaks kohta esiviisikus. Raudselt tulevane supertäht. Muirhead jah paraku ei saanud hakkama. Ilusast algusest hoolimata.
Olümpja suurim pettumus on eestlaste kaeblemine. Kui on kaks medalivõimelist sportlast ja üks saab autasu kätte, võiks hoopis hirmus rahul olla.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar