320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tugitooli vanaemad reaalselt ilmselt tõesti Duplantise ja Warholmi peal (tublid euroopa poisid), samas küll USA pushib oma Simone Bilesi jm.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sidney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Jakob Ingebritsen, Sha'Carri Richardson, Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Femke Bol. Kindlasti leiaks veel selliseid, kes on meedias tunduvalt rohkemaga kui lihtsalt super tulemustega.
      Hea küll. Ma olen selline suhtkoht eluvõõras spordifänn.

Aga neist inimestest tean:
      Noah Lyles - tänu sellele world champion of what jaurule.
      Ingebritsenit tean, aga mitte täpselt seda, mis tema saavutused täpsemalt, aga perekondlik värk on silma jäänud.
      Duplantise kohta ei kobise, tema tuntud. Warholm ka, aga seal muidugi Mägi koefitsient.
      Femke Boli osas tean eelkõige tema naljakat häält.

McLaughlin-Levrone'i osas vist ilma guugeldamata pakuks 400 tj?

Sha'Carri osas pean guugeldama.

Kommentaar

Testpublikuks olev kolleeg liigitusest "vanaema ja vaatab telekat" ütles "see itaalia kõrgushüppaja" ntx.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Hulk sportlasi
          Sha'Carri USA hetke popim kergejõustiklane, saavad sprinterid vee vähekel netflixi boosti ka​

Kommentaar

Tambieri on legit. Ta on tõesti superstaar. See EMi cameo oli äge tal.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

Sha'Carri USA hetke popim kergejõustiklane, saavad sprinterid vee vähekel netflixi boosti ka​
              Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma

Kommentaar

Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma
                Mul jäi naiste kergeraksu mõõdik seisma Joyner-Kersee ja Griffith Joyneri juures. Huvitav, kas nad olid sugulased.

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust

Mul jäi naiste kergeraksu mõõdik seisma Joyner-Kersee ja Griffith Joyneri juures. Huvitav, kas nad olid sugulased.
                  Trine Hattestad veel viskab oda ja.

Kommentaar

Kõige tuntumad tulevad USA korvpallikoondisest.
                    Aga üldielt see nimekiri teil jube kergejõustikukeskne.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      Kõige tuntumad tulevad USA korvpallikoondisest.
                      Aga üldielt see nimekiri teil jube kergejõustikukeskne.
                      No kui tavalist eestlast võtta, siis naljalt kergeraksust (ind.alad) edasi kandugi, suurriike muidugi paeluvad veel ujumised, võimlemised, trekid jm. A olümpial vähemalt tore värk näha mitmeid asju just ainult kord nelja aasta jooksul, vahva riikide võistlus.

Kommentaar

Marion Jones…

Kommentaar

Tundub, et Eurosport Playeri kadumisel järel kolib see sisu Go3-e kaudu edastatavasse Discovery+ valikusse. Igatahes on tekkinud selline alamvalik: https://go3.tv/olympics
                          Kõik Olümpia striimid peaks seal näha olema ning Discovery+ on Go3-s see kuu tasuta

Kommentaar

See FIFA turnade kangekaelsus nende listaminutitega omamoodi naljakas ikka.

Kommentaar

No kust otsast selline asi reaalne on?!

Kommentaar

Tulevik. Varsti ootavad kõik tulemusi 2-3 päeva ja alles siis VAR kinnitab.

Täielik tsirkus on kogu see jama. Ma ARG asemel paneks asjad kokku ja läheks minema sealt turnalt lihtsalt, las mängivad oma VARi ja FIFA klounidega palli.

Kommentaar

Working...
                                X