Tugitooli vanaemad reaalselt ilmselt tõesti Duplantise ja Warholmi peal (tublid euroopa poisid), samas küll USA pushib oma Simone Bilesi jm.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Sidney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Jakob Ingebritsen, Sha'Carri Richardson, Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Femke Bol. Kindlasti leiaks veel selliseid, kes on meedias tunduvalt rohkemaga kui lihtsalt super tulemustega.
Aga neist inimestest tean:
Noah Lyles - tänu sellele world champion of what jaurule.
Ingebritsenit tean, aga mitte täpselt seda, mis tema saavutused täpsemalt, aga perekondlik värk on silma jäänud.
Duplantise kohta ei kobise, tema tuntud. Warholm ka, aga seal muidugi Mägi koefitsient.
Femke Boli osas tean eelkõige tema naljakat häält.
McLaughlin-Levrone'i osas vist ilma guugeldamata pakuks 400 tj?
Sha'Carri osas pean guugeldama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Hulk sportlasi
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
Sha'Carri USA hetke popim kergejõustiklane, saavad sprinterid vee vähekel netflixi boosti ka
- Likes 1
Kommentaar
-
Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitust
Mul jäi naiste kergeraksu mõõdik seisma Joyner-Kersee ja Griffith Joyneri juures. Huvitav, kas nad olid sugulased.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKõige tuntumad tulevad USA korvpallikoondisest.
Aga üldielt see nimekiri teil jube kergejõustikukeskne.
Kommentaar
-
Mul see naiste 100 meetri superstaaride mõõdik jäi kuskil Gail Deversi ja Merlene Ottey juures seisma
- Likes 1
Kommentaar
-
Tundub, et Eurosport Playeri kadumisel järel kolib see sisu Go3-e kaudu edastatavasse Discovery+ valikusse. Igatahes on tekkinud selline alamvalik: https://go3.tv/olympics
Kõik Olümpia striimid peaks seal näha olema ning Discovery+ on Go3-s see kuu tasuta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar