Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Enne tänast ei olnud ma selle Kanal 2-e kommentaatorite kritiseerimisega kaasa läinud (osalt ka selle tõttu, et ma üldiselt lasin nende jutu kõrvust mööda), siis täna hommikune kergejõustik ajab endal ka keema juba. Täiesti absurdne hurraoptimism olukorras, kus selgelt ei olda tippvormis (Tilga) ning mõistetamatu rahulolu keskpäraste tulemustega (Ermi kaugushüpe). Lisaks muidugi Timo Tarve hüüatused kui hea sooritus tehti olukorras, kus tegelikult tulemus ei paranenud üldse (nii kaugushüpe kui kuulitõuge). Kas on tõesti ülevalt juhised antud, et tuleb igas olukorras vankumatult positiivseks jääda ja sportlaste endi kohta kesised tulemused suureks rääkida?

E: just jõudsin ära postitada kui Tarve kommenteerib Skotheimi viimast heidet "Ja ei tule siit, ei tule siit olulist lisa juurde", olukorras kus sportlane taob endale vastu rinda ja tulemus paranaeb poole meetri võrrra....
    Erm sai suht puiselt 100m stardist minema ja oli taga: "Fantastiline start Ermi poolt".

Aga jah, eestlaste jaoks norm reality check see kümp.

Kommentaar

Ma pole tõesti viitsinud sellesse kromosoomijauru süveneda.
      Aga kas see annab talle poksimises sama eelise nagu... noh keegi sünnib kuidagi nii, et tal veri selline, mis teistel saavutatav ainult Mati Alaveri abiga. Või sõrmede vahel nahk nagu konnal ja ujumises paneks rekordeid, mis ka hiinlased imestama panevad... ..
      Et kas see on mingi sarnane asi või ma täiesti mööda?
      Vabandust, ma ei viitsinud bioloogia tunnis eriti tähelepanelikult kuulata. Mul olid muud huvid.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
        Ei hakka igast ennustusi puurima, aga kas kolhoosioligarhia koondise võimalik medalite arv võiks jääda kuskile kahe-kolme kanti?
        Eurospordi peal said esimese hõbeda kätte (belarus), hetkel veel varianti ka tennises (rus).

Kommentaar

Selle skandaalse poksija kohta:

No see on imo ikka absurd, et lastakse võistelda naiste vastu. Kahjuks IOC reeglid on selles osas pehmemad, kui IBA omad...

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust

Vaatasin esimese venna kohta (Cranmer).

Kui ma õigesti aru sain, siis vend tegi trikki kuskil mahajäetud kohas, kus ta ei teadnud, kuhu sõidab ja milline on pinnas. No see on sama nagu mingi ujuja ütleks, et tal on jõhker sport pärast seda kui hüppas kaarsillalt peakat 2 promilli all.
            Mõttetult praalid, kui ala ei tunne.

Freestyle BMX on oma olemuselt palju laiem, kui see, mida olümpial võib näha. Olümpial sõidetakse ainult ühte distsipliini - parki. On kindlasti neid, kes treenivadki ainult end pargisõitjaks, kuid siiski valdav enamus sõidavad peale pargi ka mujal. Otsitakse erinevaid spot'e. Cranmer oli üsna universaalne sõitja. Ta suutis sõita väga paljusid distsipliine - parki, dirt'i ja ka street'i. Eraldi distsipliinina on veel vert, aga tundub, et see hakkab vaikselt unustustehõlma vajuma. Olümpial võis nt treenerina näha legendaarset Jamie Bestwicki, kes oli omaaegne vert'i absoluutne kunn.

Millalgi enne oli siin küsimus ka selle kohta, kuidas toimub hindamine. BMX parkis hinnatakse trikkide keerukust, flowd, pargi kasutust ja ka kindlasti seda, kas sa suudad tuua enda sõitu mingisuguse sellise elemendi, mis ei ole ehk puhtalt pargile kohane. St, selleks, et saada heaks ja mitmekülgseks sõitjaks, harjutataksegi erinevates kohtades. Sh otsitakse spote tõepoolest kust iganes. Nagu enne ütlesin, siis freestyle BMX on väga lai ala. On väga palju sõitjaid, kes ei võistle mitte kunagi ega tahagi seda teha. Sõidetakse street'i, tehakse videoid ja pilte. Osaliselt on see ka elustiil.

Cranmeri juhtum on veidi õnnetu ja see ei oleks pidanud nii minema, aga läks. Meenub veel Brett Banasiewicz, kes ka Eestis Sessionitel korduvalt osales. Tüüp oli 14-15 aastaselt täielik masin. Mingil hetkel maandus kaelale ja sinna see karjäär läks. Õppis uuesti käima ja rattaga sõitma...

Siin võib nt näha Marcus Christopheri kukkumist 23. aasta X-Gamesil. Tema osales sel korral ka olümpial. Korralik headplant. Täiskiirusel run võistlustel on kinni detailides. Siin pole palju vaja, et midagi valesti läheks. Võrdlus ujumisega on sul korralikult meelevaldne.

Kommentaar

Algselt postitas allars Vaata postitust

Mõttetult praalid, kui ala ei tunne.

Freestyle BMX on oma olemuselt palju laiem, kui see, mida olümpial võib näha. Olümpial sõidetakse ainult ühte distsipliini - parki. On kindlasti neid, kes treenivadki ainult end pargisõitjaks, kuid siiski valdav enamus sõidavad peale pargi ka mujal. Otsitakse erinevaid spot'e. Cranmer oli üsna universaalne sõitja. Ta suutis sõita väga paljusid distsipliine - parki, dirt'i ja ka street'i. Eraldi distsipliinina on veel vert, aga tundub, et see hakkab vaikselt unustustehõlma vajuma. Olümpial võis nt treenerina näha legendaarset Jamie Bestwicki, kes oli omaaegne vert'i absoluutne kunn.

Millalgi enne oli siin küsimus ka selle kohta, kuidas toimub hindamine. BMX parkis hinnatakse trikkide keerukust, flowd, pargi kasutust ja ka kindlasti seda, kas sa suudad tuua enda sõitu mingisuguse sellise elemendi, mis ei ole ehk puhtalt pargile kohane. St, selleks, et saada heaks ja mitmekülgseks sõitjaks, harjutataksegi erinevates kohtades. Sh otsitakse spote tõepoolest kust iganes. Nagu enne ütlesin, siis freestyle BMX on väga lai ala. On väga palju sõitjaid, kes ei võistle mitte kunagi ega tahagi seda teha. Sõidetakse street'i, tehakse videoid ja pilte. Osaliselt on see ka elustiil.

Cranmeri juhtum on veidi õnnetu ja see ei oleks pidanud nii minema, aga läks. Meenub veel Brett Banasiewicz, kes ka Eestis Sessionitel korduvalt osales. Tüüp oli 14-15 aastaselt täielik masin. Mingil hetkel maandus kaelale ja sinna see karjäär läks. Õppis uuesti käima ja rattaga sõitma...

Siin võib nt näha Marcus Christopheri kukkumist 23. aasta X-Gamesil. Tema osales sel korral ka olümpial. Korralik headplant. Täiskiirusel run võistlustel on kinni detailides. Siin pole palju vaja, et midagi valesti läheks. Võrdlus ujumisega on sul korralikult meelevaldne.

Ega ma üleliia pahatahtlik olla ei soovinud. Samas mingid loogikad kehtivad igal spordialal.

Seega küsimus mitte praalimise, vaid selle paari protsendi osas on, kas tippspordiks või spordiks peaksime kutsuma alasid, kus nii sportlased käituvad. Olgu see spordiplatsil või platsi väliselt.

Et kas sellest on ühiskonnale upside või downside. Et mis on see upside kui riskid nii suured tervisele? Ja kas seda peaks nt avalikus sektoris toetama kui erasektor ei toeta jne. vt ka viide spot of tallinn, kus räige toetusega ei suudetud kasumlik olla ja/või on tugev persetunne toetusrahade kasutuse küsimuse/eesmärgi osas.

viimase osas võin juba vabalt ju arvamust avaldada.

ps. Enda 3 aastane poiss igal vabal hetkel palub, et viiksime ta rattaga bmx rajale ja pea igapäevaselt käime.

Tõsi, mõtlengi (ja tunnen hirmu ka ), et kas ja milleks seda vaja on.

Kommentaar

Selle pärast iga eesti sportlase katset toimuva "Kuulame mida Erki Nool selle katse kohta ütleb." "Nii, Erki, mis sa nüüd selle katse kohta ütled?" "Täitsa OK oli" võiks veel pikemaks teha. Kõigepealt Timo Tarve suunab Kanal 2 stuudiosse Mardisalule, kes siis suunab Pariisi korteris olevale Toomas Varale, kes kuulutab välja Kristjan Goldi ning siis alles Erki Nool ütleb oma kaks sõna.

Kommentaar

Selle pärast iga eesti sportlase katset toimuva "Kuulame mida Erki Nool selle katse kohta ütleb." "Nii, Erki, mis sa nüüd selle katse kohta ütled?" "Täitsa OK oli" võiks veel pikemaks teha. Kõigepealt Timo Tarve suunab Kanal 2 stuudiosse Mardisalule, kes siis suunab Pariisi korteris olevale Toomas Varale, kes kuulutab välja Kristjan Goldi ning siis alles Erki Nool ütleb oma kaks sõna.
                  Kusjuures nii palju kui ma hommikul sain kuulata seda ülekannet, siis täna ei jäänud see üldse häirima. Kuna nad teevad seda koha pealt, siis võibolla sealt üli kaugelt ei olnud neile näha täpselt see kaugushüppe kast, samas kui me telepildis ilmselgelt seda näeme! Näe kuniks ma viitsin neid kuulata, mul see Go3 pakett ka, seega saan vahetada.

Kommentaar

Pange keegi see gif kus see south pargi paksuke kellegi teise pisaraid lakub

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust
                      Pange keegi see gif kus see south pargi paksuke kellegi teise pisaraid lakub
                      Seleta täpsemalt, mida sa selle all mõtled praegu?

Kommentaar

Ma olen siiani vist K2-st vaadanud ainult vehklemise paari matši. Muus osas on Go3 olnud, aga seal läks ka jalkakommentaator full-Kalkuniks, kui hakkas jaurama, et jalg suluseisus rikub mängu.

Kommentaar

Tahaks Osilat ja Kilumetsa kuulata. Kui vaadata ja kuulata kümpi ajal ainult K2-e, siis reaalselt ülevaade puudub,
                          mis toimub. Kommenteerivad ainult seda, mis pildis. Osilalt/Kilumetsalt tuleb ikka full ülevaade, kes ja kus parajasti on ning millise punktisumma suunas liigub.

Kommentaar

E: just jõudsin ära postitada kui Tarve kommenteerib Skotheimi viimast heidet "Ja ei tule siit, ei tule siit olulist lisa juurde", olukorras kus sportlane taob endale vastu rinda ja tulemus paranaeb poole meetri võrrra....
                            Mida muidu heideti täna?

Kommentaar

Algselt postitas Pakspoisssoniga Vaata postitust
                              Mida muidu heideti täna?
                              Sinu ema.

Jah, tõuge oli täna tõesti, minu viga.

Kommentaar

Ujumine on mega ja ei saa kriitikast aru. Kommentaatorid kogu aeg arenenud, esimene päev ka mõtlesin, et kes nad on, aga jagavad ala. Kergejõustikus on inimesed, kes ei tea alast. Et sellest kriitikast ujumise kohta ei saa aru ja Kregor oligi fenomenaalne,,super fenomenaalne. Vehklemine on vehklemine.Ujumises ja kergekas teha selliseid tulemusi on ikkagi lege. See tase, mis maailma ujumises on. Nazarovi sisevõistluste või Jefimova juuniorite medalid haibime top üles, aga tuleb Kregor, kellelt ei oodata midagi, siis on mingid teemad delfides ja foorumites. Olen nüüd mõned päevad siin lugenud ja see kriitika kõige suhtes on naljakas. Üle pika aja pidin sellepärast oma parooli meelde tuletama.

Kommentaar

Working...
                                X