Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
hamilton 9. koht see küll halb . mul oli ennustus suht hea pakkusin alonso ,massa , kubica kohad õigesti!
sain 26 punkti ennustuses teine koht sai 11 p
hamilton 9. koht see küll halb . mul oli ennustus suht hea pakkusin alonso ,massa , kubica kohad õigesti!
sain 26 punkti ennustuses teine koht sai 11 p
Kas teised mehed, kes ennustuses muidu kõige rohkem punkte saavad, hakkavad ennast selles teemas ülistama?
Aga muidu oli tõesti hea sõit. "Auku" sõite oli ikka päris hea vaadata. "Augu" eelses kurvis oli oma 20 cm´ine vesi. Karm, aga tõsi.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Pealkiri on küll hea. Tundub et Hamiltoni-hüsteeria on ka Eestisse jõudnud. Mitte et ma ise suur Alonso fänn oleksin aga loo autor võinuks Alonso kah pealkirjas ära mainida või veel parem...kuidas oleks pealkirjaga "Spiooniskandaal võib võtta McLareni pilootidelt punktid."
Aga ju siis Hamiltoni nimi müüb paremini.
Punkte ei võeta jah, aga mingi karistus määratakse Mclarenile.Arvatavasti kergendatakse inglaste rahakotti.
Noh nende rahakott on nii paks ,et see 100 milli siia sinna on köki-möki.Tglt nad ei saanudki trahvi,sest vettpidavaid tõendeid ei olnud.
aaa et siis Hamilton jõudis minna soojendusringile, aga enne lippu lehvimist kiirele enam mitte?
Just. Tiimikorraldus see nüüd küll ei olnud, mida asjaosalised pressikal väitsid, kuna pulgakommimees oli juba head 10 sekundit varem Alonsole märku andnud, et võib minna.
Kommentaar