320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
ma ka täitsa rahul. täitsa põnevil olen ma ka et mis nüüd juhtub kumb võidab kas räikkonen või massa või hoopis heidfeld üllatabma ise loodan et massa vajutab gaasi põhja nüüd.
Aga see uudis et disklaffi said tuli tv3est aga kuskil mujal pole ma näind seda isegi www.formula1.comis pole
Kommentaar
-
Algselt postitas Max313 Vaata postitust.Aga Ferrari peaks kah karistada saama,sest nemad ikkagi lekitasid seda infot.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Max313 Vaata postitustAga Ferrari peaks kah karistada saama,sest nemad ikkagi lekitasid seda infot.
Kommentaar
-
Max kasutab narkootikume vist.
Meeskondlikud punktid läinud ja rahatrahv.Ses suhtes normull,et McClareni kahe aastane disklaff oleks väga sitasti mõjunud F1-le.Aga kui meeskond on kasu saanud infost siis oleks võinud individuaalpunktid alles jätta aga vähemalt määrata nii,et näiteks viis sõitu peavad piloodid startima kvalifikatsioonikoht pluss kümme kohta.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ferrari pika ja eduka arendustöö viljad keerasid sellise info varastamisega mclareni tiimi omad enda kasuks. Peaks ikka sõitjatelt ja meeskonnalt ka punktid maha võtma. Kellele see trafi raha huvitav läheb? Ferrari arendustööle kulunud miljonid luhtusid ühe hetkega.
Kommentaar
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustFerrari pika ja eduka arendustöö viljad keerasid sellise info varastamisega mclareni tiimi omad enda kasuks. Peaks ikka sõitjatelt ja meeskonnalt ka punktid maha võtma. Kellele see trafi raha huvitav läheb? Ferrari arendustööle kulunud miljonid luhtusid ühe hetkega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar