See etapp läks päris hästi. Hamilton startis esimesena, Massa viiendana, seega +2 Massale on päris hea tulemus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVõi pidurdama.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMis ajast on Ferraridega võidu sõitmine keelatud?
Kommentaar
-
Ma olen küll Ferrari pooldaja ja ehk mitte päris objektiivne, aga minu arvates ei soosi FIA spetsiaalselt Ferrarit. See soosimise jutt on nende tüüpiline loba, kes kas ei salli Ferrarit või siis kellele ei meeldinud see, et üks meeskond kogu aeg võitis. Ja tulemuseks oli, et muidu asjalikud F1 kommentaatorid, nagu näiteks Klaar ja Vabamäe ajasid aegajalt lolli klatši Ferrari vastu tõe pähe. Sellised erapoolikud latrajad on ka Stewart ja Lauda. Räägivad oma arvamusi absoluutse tõe pähe. Eelmise Hamiltoni karistamise põhjuse ju seletas üksikasjalikult ära Webber, kes ei ole just tühipaljas piloot vaid on Grand Prix Sõitjate Assotsiatsiooni (GPDA) direktor.
Webberi tsitaat: „See on nagu siin Monzaski. Kui ma ei läbi ühte šikaani ja lasen teise mööda ning võtan teises šikaanis kohe talle järele ja möödun tast, siis ma poleks seda kunagi suutnud, kui ma ei oleks esimest šikaani otseks sõitnud.”
„See on midagi, mille eest mind karistama peaks - täpselt sama tehti ka Lewisega.”
Aga Lauda & Co arvamust keegi muidugi ei kõiguta.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMa pidasin silmas Bourdais vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustBourdais tuleb boksist, talle näidatakse sinist lippu ehk ta peab kiiremini liikuva Massa mööda laskma. Massa läheb mööda, Bourdais sõidab talle otsa. Igati õigustatud karistus. Juhtum suletud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustära nii kiirelt seda juhtumit sulge.ükskord peab õiglus valitsema.üks küsimus.kui boksist oleks tulnud massa ja bourdais mööduma hakanud ning nad kokku põrkaks kes siis jääks süüdi??
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee ju puhas teooria? Selle põhjal võid vaid eksamit teha.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustAus mulje tuleb endast jätta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar