320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    vvähemalt punktidega alonsost natuke eest ära

    Kommentaar


      Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust
      Meeskonna juht Ron Dennis ütles pärast kvalifikatsiooni aga, et segaduse põhjustas Hamilton, kes polevat järginud korraldusi.

      http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=241003

      Kommentaar


        superluks. otsides juutjuubis videosid ungari sündmustest leiate portsu kibestunud rasvapeade lindistusi.

        Kommentaar


          Briatore pakkus välja, et McLaren tuleks sarjast kõrvaldada. Põhjus: võimatu on see, et McL sai uute rehvidega masina nii kiiresti jooksma ilma kõrvaliste andmeteta. Tema Renoo ei suuda kuidagi harjuda uute bridge rehvidega.

          Kommentaar


            Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Briatore pakkus välja, et McLaren tuleks sarjast kõrvaldada. Põhjus: võimatu on see, et McL sai uute rehvidega masina nii kiiresti jooksma ilma kõrvaliste andmeteta. Tema Renoo ei suuda kuidagi harjuda uute bridge rehvidega.
            Tundub, et siis tuleks Pem-Weele ka kinga anda, kuna on võimatu, et ilma kõrvaliste andmeteta nad oma autod nii hästi jooksma on saanud.
            Hello! I´m mentaly ill.

            Kommentaar


              e noh jah mu arust onn kõik korras ja kik
              iHala Madrid !

              Kommentaar


                Masendavalt muidugi Ferrari tõmbas Raikkoneni.Mõlemal korral võeti boksi teisena ,kuigi selgelt oli ta Massast kiirem.
                .

                Kommentaar


                  ei mina olen rahul kaksikvõit ja massa esimene, ajapikku liigub asi oma loogilisse ratta. oh seda rahulolu
                  AILTON

                  Kommentaar


                    MNjaa, kahju Räikkönenist, kiireim ring ja kehvem boksistrateegia näitas, et ta oleks võitu väärind, aga see mu arvamus, Hamiltonist ka suht kahju, krt sellel Alonsol alati veab ikka. Aga Kovalainen tegi ka super sõidu, samad sõnad Davidsoni ja Liuzzi kohta. BMW siseselt näitas ka Nick ikka, et ta Robertist kindlalt üle.

                    Kommentaar


                      Vormel-1 maailmameistrivõistluste liider Lewis Hamilton (McLaren) edestas teisipäevaõhtusel treeningul Monzas soomlast Kimi Räikköneni (Ferrari). Meeste parimad ajad olid vastavalt 1.24,112 ja 1.24,258.

                      Järgnesid sakslane Nick Heidfeld (1.24,277) BMW-Sauberil, itaallane Jarno Trulli (1.24,523) Toyotal ning Williamsi jaapanlasest testisõitja Kazuki Nakajima (1.24,523).

                      Kommentaar


                        Euroopa Liidu tervishoiuvolinik palus Ferrari vormel-1 meeskonda, et see lõpetaks sponsorlepingu tubakatootja Philp Morrisega.

                        Enamik riike, kus F-1 etapid toimuvad, on tubakareklaami keelatud ning enamik tubakatootjaid on sarjast tagasi tõmbunud. Seetõttu leiabki volinik Markos Kyprianou, et Itaalia meeskond peaks lõpetama tubakareklaami.

                        Ferrari leping Philip Morrisega lõppeb aastal 2011 ning kuigi Euroopa etappidel asendatakse sponsorlogo sarnase pildiga, saab tubakareklaami näha Euroopast väljas toimuvatel etappidel, mis telepildi kaudu ka vanasse maailma vahendatakse.

                        "Olen veendunud, et nii edukal ettevõttel kui Ferrari, ei ole uue toetaja leidmisega raskusi. Liiati ei seostataks seda enam surma põhjustava harjumusega," sõnas Kyprianou.

                        Kommentaar


                          McLarenis leiba teeniv vormel-1 kahekordne maailmameister Fernando Alonso tunnistas esimest korda, et ta sai tõepoolest salajast teavet konkureerivast Ferrari tiimist, mistõttu alustatakse kõrgemal tasemel uuesti infolekke uurimist, kirjutab Postimees Online.

                          Soome telekanali MTV3 andmetel avaldas Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) hispaanlasele survet, ähvardades tollelt ära võtta võidusõitja superlitsentsi. Seepeale olevatki Alonso lõpuks paljastanud suvel puhkenud skandaali tagamaid.

                          Kahekordse maailmameistri ülestunnistusest selgub, et ta sai McLareni testisõitjalt Pedro de la Rosalt isiklikult elektronpostiga üksikasjalikke tehnilisi andmeid, mis olid välja lekkinud Ferrarist.

                          De la Rosa on sõprussuhetes McLareni peakonstruktori Mike Coughlaniga, kes sai omakorda informatsiooni Ferrari insenerilt Nigel Stepneylt.

                          McLaren on varem end kaitsnud väitega, et ükski teine töötaja peale Coughlani lekkinud andmetele ligi pääsenud ei ole ja info ei väljunud tiimi peakorterist, mistõttu polevat sellest olnud meeskonnale erilist abi.

                          Alonso ülestunnistus näitab aga seda, et Ferrari andmed levisid laiemas ringis, kui seni tunnistati.

                          FIA motospordi nõukogu ei määranud juuli lõpus McLarenile veel mingisugust karistust, kuid nüüd võib olukord kardinaalselt muutuda.

                          Autospordiliit tõdes tookord, et kui tulevikus peaks selguma, et McLaren tõesti sai kasu Ferrarile kuulunud materjalidest, siis võidakse meeskond eemaldada MM-sarjast nii tänavu kui ka järgmiseks hooajaks.

                          Kommentaar


                            Vormel-1 maailmameistrivõistluste liider Lewis Hamilton adub, et võib spionaažiskandaali tõttu vähem kui nädala pärast töötu olla.

                            Rahvusvaheline autoföderatsioon (FIA) koguneb neljapäeval Pariisis, et arutada uusi asitõendeid juhtumis, kus Ferrari meeskonnast lekitatud tehnilised andmed jõudsid McLarenisse.

                            Juhul kui tuvastatakse, et McLaren kasutas seda teavet enese kasuks, võidakse ta eemaldada vormel-1 sarjast järgmise hooaja lõpuni.

                            „Kui nüüd istuda ja järele mõelda võin nii mina kui meeskond jääda ilma kõigest, mille nimel tänavu kõvasti tööd teinud oleme,” sõnas Hamilton. „Võin ju nädalavahetuseks töötuks jääda. Mis siis saab?”

                            Hamiltoni sõnul on seni kõik kenasti läinud, kuid edu võib katkeda peagi. „Sul õnnestub kõik ja siis lõikab suur nuga su veenid läbi,” jätkas 22-aastane britt, kes edestab MM-sarjas kahekordset maailmameistrit Fernando Alonsot kolme silmaga.

                            Kuigi McLaren võttis pühapäeval Monzas oma esimese kaksikvõidu Ferrari kodurajal, varjutas võistlusnädalavahetust neljapäevane ülekuulamine.

                            Kommentaar


                              Max313. Teeme nii, et kui sa kuskilt midagi võtad, siis sa ka viitad. Muidu nimetatakse sellist asja varastamiseks.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Max313. Teeme nii, et kui sa kuskilt midagi võtad, siis sa ka viitad. Muidu nimetatakse sellist asja varastamiseks.
                                Martin. Teeme nii, et kui sa kuskil väljaandes midagi kirjutad, siis see lugu põhineb ka faktidel, mitte välismaistel tabloidlehtedel.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X