Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Urkabaarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas sunnik Vaata postitust
    kas maakohtadesse (pean silmas väikeväikelinnu ja aleveid/alevikke) on ka mingeid baare jäänud? hea oleks, kui seal nädalavahetuseti mingid süldibändid mängimas ei käiks. loodan ma liiga palju?
    Läänemaa üsnagi rikas nende koha pealt.

Leave a comment:

• sunnik
    replied
    kas maakohtadesse (pean silmas väikeväikelinnu ja aleveid/alevikke) on ka mingeid baare jäänud? hea oleks, kui seal nädalavahetuseti mingid süldibändid mängimas ei käiks. loodan ma liiga palju?

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Kusjuures viimastel aastatel on hakanud noored seal hommikuti (peale ööklubi) võikusid söömas käima ja bravuuritsemas. Vanakooli mehed peavad järjekorras passima ja üldse pole see õhustik enam õige. kakeldakse ja jamatakse
    Ukus siis

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Legend oli NII halb, et ta oli KURADI hea.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Labürint on legend. võib-olla isegi suurem, kui legend ise. KT.
    Kas Sina oledki KT?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Labürit (uut nime ei tea) on Tartule omaselt väike baar. Tean et seda külastavad Riigiteaduste tudengid ning seal käib koos ka Rahvusvaheliste suhete Ring. Tartule omaselt tüüpiline keldribaar. Urkabaariks ma seda ei liigitaks.
    Labürint on legend. võib-olla isegi suurem, kui legend ise. KT.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mis te arvate poisid, kui teeks veits pulli kah?!? Red Bulli!

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Uku baar vist peaks Pärnakatele kella helisema panema. Tõsine urgas.
    Uku baar??? Olemas on küll Uku kohvik, aga selle näol on tegemist Pärnu ühe legendaarseima kohaga ja urkast jääb asi küll väga kaugele.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Labürit (uut nime ei tea) on Tartule omaselt väike baar. Tean et seda külastavad Riigiteaduste tudengid ning seal käib koos ka Rahvusvaheliste suhete Ring. Tartule omaselt tüüpiline keldribaar. Urkabaariks ma seda ei liigitaks.

Leave a comment:

• sunnik
    replied
    rahvas rahvas, pole küll täpselt urkabaar, aga äkki keegi oskab valgustada? tartus vanemuise 21a (pmst ut raamatukogu taga) olevat olnud mingi trahter nimega labürint, praegu on uueks nimeks club80 (??). google ei anna kummagi nime kohta eriti mingisugust kasulikku infot. tartus olen juba ikka mõne aasta elanud, aga seda labürindi nimegi pole varem kuulnud. mis kohaga tegemist on?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Jürgen või?
    Kõlab nagu Marek.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Jürgen või?

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Kurat. fitti, sul on päris ohtlik hobi.
    Noh, ega ohtlik ei pruugi tingimata olla ju ainult Kopli baarides, ka viisakas kesklinna salongis võid sattuda koogi otsa.

Järgneva loo rääkis mulle üks mu hea tuttav, nimetame teda härra N-iks. Härra N on juhtumisi mõnes ringkonnas pisut tuntud ja aegajalt tuleb ette, et teda tuntakse ära. Üldiselt pole ju sellest viga, kuulsuse meeldiv koorem, aga kord sõbraga Kukus sündsasti aega veetes satuti kokku kellegi noorsandiga, nimetame teda Tujurikkujaks, kes härra N-i isikust või tema loomingust, või, mine tea - soengust - mõnel põhjusel palju ei pidanud ja pidas vajalikuks muutuda agressiivseks, tehes ettepaneku, et ta lööb nüüd härra N nina sisse. Peale mõningast nügimist otsustati Tujurikkuja nõudmistele järgi anda ja minna välja arveid klaarima.

Kes teab, kuidas see nüüd seal täpselt juhtus, aga väljas, kesk anusaagimlikku bravuuritsemist, sai Tujurikkuja härra N-i sõbra käest ühel hetkel kerge kõrvakiilu ja kukkus kokku nagu tühi kott. Härra N ja tema sõber kuulasid - hingab! Aga pilt täitsa taskus. Peale kerget nõutust otsustati Tujurikkuja tõsta istukile seina najale, et küll värske õhk avitab, ja läksid ise alla Kukusse õhtut jätkama. Kui vastu hommikut lokaalist lahkuti, polnud Tujurikkujast seina ääres enam märga plekkigi.

Suur oli härra N-i üllatus, kui päev või kaks hiljem leidis ta oma ukse tagant kriminaalpolitseinikud, kes palusid tal lahkesti kaasa tulla andma ütlusi tänavaröövi osas, mille ta olla sooritanud. Nimelt selgus, et sel ajal kui Tujurikkuja seina najal ööbikuid kuulas, tegi keegi hea inimene ta taskud tühjaks. Ja kui Tujurikkuja teadvusele tuli ja selle avastas, pani ta kiirelt kaks ja kaks kokku ja tormas politseisse - teate, see härra N, see lõi mu nina viltu ja röövis paljaks!

Kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist, pole muidugi kuigi lõbus. Pole nüüd härra N-i mõnda aega enam näinud, mine tea, võib-olla pandigi lõpuks istuma.

Et selline õpetlik lugu, mille moraal on, et kõige ohutum on juua kaks õlut kodus Aktuaalse kõrvale ja siiis minna magama.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Mina sõitsid reede öösel vastu laupäeva tööasjus Kopli tänavat mööda ja tuleb tunnistada, et merekooli juures paikneva baari ja Sirbi kohviku ees dressides seltskonda silmates küll ei teki erilist tahtmist seisma jääda ja uurida, et kuidas õlu maitseb.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kurat. fitti, sul on päris ohtlik hobi.
    Ise sattusin ka hiljuti ühes baaris kokku selliste" noh mis mees sa oled ? normaalne mees? kokku lööme vä ? " tegelastega, kes paraku olid eestlased. Vaatasid kella ja lubasid tunni aja pärast segi peksta baari jne. Seda muidugi ei juhtunud aga üldiselt selline kaader kellega tuleb nööri mööda kõndida. Jamadest päästis ilmselt neiu kohalolek ja minu oskus( pean end siin kiitma) igasuguse kontingendiga napsule sattudes ühist teemat leida. Üldiselt aga on sellised jurakad vastik kogemus, eriti veel võõras baaris olles.
    Niiet jaksu, kodanik fitti.

Leave a comment:

Working...
X