Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Urkabaarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Discovery oli selle koha nimi.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Kas Tähe tänava alguses olev venelaste urgas töötab veel? Füüsikateaduskonna vastas punanstest tellistest majas oli mõned aastad tagasi. Väga lühikeste minidega mimmid ja suured jõmmid voorisid sisse-välja. Muusika mütsus väga kõvasti.
    Pole sada aastat Tartus käinud, aga sa mõtled korp Rotaliat?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kas Tähe tänava alguses olev venelaste urgas töötab veel? Füüsikateaduskonna vastas punanstest tellistest majas oli mõned aastad tagasi. Väga lühikeste minidega mimmid ja suured jõmmid voorisid sisse-välja. Muusika mütsus väga kõvasti.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    PS! Kas meie foorumi orbitaaljaam on ka seal sõna võtnud?
    Mitte ka sõna võtnud, vaid on teinud buduaarifoorumis 1500 postitust. Õudne.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

P.S. antud teemal guugeldades leidsin sellise lingi http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/253317&lk=0 naer tagatud.
    Kulutasin sellele 30 minutit ja päris huvitav lugemine oli.
    PS! Kas meie foorumi orbitaaljaam on ka seal sõna võtnud?

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Siin Annelinnas on mingi Ülejõe kohvik/lokaal, Kaunase pst 13b. Ise sisse pole julgenud astuda, sest põhiliselt on seal vene rahvusest tüübid.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Viru tänava ja Sauna (?) tn nurgal oli kunagi Karu baar. Ma ei tea kas see veel alles, igatahes oli päris kõva elamus.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    P.S. antud teemal guugeldades leidsin sellise lingi http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/253317&lk=0 naer tagatud.
    Tänud

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Üks bull koht kuhu enda jalga tõsta on Palmi Baar (nimega võin veits puitu panna aga seda mitte palju), mille leiate teel Lätti kusagilt Häädemeeste ja Võiste vahelt. Nagu arvata võite, siis aeg seal ei liigu ning tagatipuks on läbi kahe või kolme korruse kasvav palmipuu, mis poolaktuaalse pohmakaga kivistub mällu igaveseks.

Leave a comment:

• kala2
    replied
    http://delmaar.ee/index_night_ee.html Head klubitamist sõbrad Lugege kindlasti tutvustust

Leave a comment:

• sicmic
    replied
    Algselt postitas sunnik Vaata postitust
    pole hullu, fitti!

poole kuues käinud küll korra, rahvas on üsna vastumeelne, aga muidu erilist urgast ei meenutanud. 16 kannu on üle vaatamata veel, samamoodi ka sodiaak (on keegi seal üldse käinud?). aga kas annelinnas ka midagi leidub? tuleb meelde ainult ööklubi maxim, kus juttude kohaselt eestlasi väga elutervelt vastu ei võeta.

aga ümarlaua baarist nii palju, et kes pole käinud, see võtku ette. krooni ajal sai keedumuna kahe rahaga. tuleb meelde seik, kus põhiline müüjatädi oli haiglas (?) ja teda asendanud nooremapoolne naine tõi mulle peale muna tellimist kaks karpi ja käskis valida: ühes neist olevat keedumunad, teises tavalised ning tema ei teadvat kumb on kumb. seitsmekroonine heeringavõileib oli ka hitt. sama palju maksev kirsi munga naps ei võtnud ka tükki küljest. tavaliselt olin ekstaasis, et ma väljas olles nii odava joogi saan. ega euro eriti tõstnud pole seda hinnetaset, nii et ümarlaud rahakotile liiga ei tee.
    Ümarlauas on tõesti soovitav ise ära käia, et legendaarsust tunnetada! Viimati suurema seltskonnaga käies anti 7-pealisele kambale kõigile erinev viinapits. Keedusardell oli 3 EEK, eelpool viidatud keedumunadest üks oli lõhki keenud, aga siiski müügiks.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    jood rohkem, saad teada.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kus see Uku on? Mingi uus koht? Ei tule üldse ette praegu kus see olla võiks.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    ...ja kui sa ümber veel ei kuku, siis nurga taga on Uku.

Leave a comment:

• sunnik
    replied
    pole hullu, fitti!

poole kuues käinud küll korra, rahvas on üsna vastumeelne, aga muidu erilist urgast ei meenutanud. 16 kannu on üle vaatamata veel, samamoodi ka sodiaak (on keegi seal üldse käinud?). aga kas annelinnas ka midagi leidub? tuleb meelde ainult ööklubi maxim, kus juttude kohaselt eestlasi väga elutervelt vastu ei võeta.

aga ümarlaua baarist nii palju, et kes pole käinud, see võtku ette. krooni ajal sai keedumuna kahe rahaga. tuleb meelde seik, kus põhiline müüjatädi oli haiglas (?) ja teda asendanud nooremapoolne naine tõi mulle peale muna tellimist kaks karpi ja käskis valida: ühes neist olevat keedumunad, teises tavalised ning tema ei teadvat kumb on kumb. seitsmekroonine heeringavõileib oli ka hitt. sama palju maksev kirsi munga naps ei võtnud ka tükki küljest. tavaliselt olin ekstaasis, et ma väljas olles nii odava joogi saan. ega euro eriti tõstnud pole seda hinnetaset, nii et ümarlaud rahakotile liiga ei tee.

Leave a comment:

Working...
X