Sel nädalavahetusel õnnestus lõpuks ära käia Sitsi Keldrimäe baaris. See on muidu soodsas kohas, Koplis kohe Sitsi tänava alguses ja mitte kaugel Vestast, aga pannakse juba kell 21 kinni, nii et oma käik tuleb hästi ajastada.
Tegu on väga omapärase kohaga. Rajatud, nagu nimi vihjab, keldrisse, kaovad eesruumist madalad käigud kuhugi taamal olevasse pimedusse. Ilmselt on seal keldriboksid kohandatud istumiskohtadeks. Kuna taga eriti elu ei paistnud olevat, jäime tiksuma eesruumi, leti äärde. Sai mekkida vaadi-Palmset, hinnaga (vist) kaks euri kann. Tegu on igati eestimeelse kohaga (nii omanik kui baarimees eestlased), kus käib kõrgklassi klientuur. Meie sealviibides moodustas seltskonna kaks väliseestlast kohaliku saatjaga, vanem ülikonnas Ukraina härrasmees, kes tulnud Tallinna kellegi matustele ja üks diplomaatilise korpuse esindaja.
Loomulikult segas selle ontliku rahva olemist ka kaks dressides venelast, kes jõid oma kaasavõetud pudelist viina ja püüdsid vähemalt tund aega järjest teiste baarikülastajatega norida tüli erinevatel põhjustel, nagu nt 'ma näen sind esimest korda', 'sa ei joo minuga kokku, sest ma olen venelane' ja 'miks sa mulle suitsu ei osta'. Peale pikka lärmamist kadusid koos oma viinaga uusi füüsilisi kontakte otsima. Omanik aga ütles kell 9, et kui tahate veel ühed kannud teha, võin baari kauem lahti hoida. Tahtsime.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Urkabaarid
Collapse
X
-
Uku baar vist peaks Pärnakatele kella helisema panema. Tõsine urgas.
Leave a comment:
-
Update seoses Kohtla-Järve jalkapubiga Penalti. Sattusin mööda kõndima, kui uks lahti oli. Esimesed ja ainsad kolm asja, mis silma jäid olid suur kiri SOVETSKI SOJUZ, venemaa lipp ja barca logo. Nüüd on kindel, et ainult kui suurema karjaga satub liikuma, võib Tartust oma turuchelski särgi kaasa võtta ja mängu vaatama minna. Õlu on odav, ma eeldan.
Leave a comment:
-
Soomlased on välja andnud väga tänuväärse dokumendi: http://www.apollo.ee/baarimiehen-tallinna.html.
Hetkel päevakajaline teejuht, 10 aasta pärast juba nostalgiast nõrisev rõõmuraamat. Boonus üks on soome keele harjutamine ja boonus kaks on lugeda kangelaslinn Tallinnast, tema joogiaukudest ja ka õllepruulimise ajaloost Eestis välismaalase silmade läbi. Boonus kolm, et seal on sees mitu urgast, millest ma midagi ei teadnud. Näiteks Botška bussijaama juures ja Romero Jakobsoni tänavas.
Leave a comment:
-
Kusjuures, viimasel külastusel avastasin, et ühte majakesse, kus krooniajal taarat vastu võeti, on nüüd tekkinud jalkapubi Penalti
Kiusatus oli, aga üksi ei julgenud isegi Chelsea toetajana sisse minna
Leave a comment:
-
Iisakust (Prowintsist) pole kaugel Avinurme, kus asub Sarviku kõrts, mida peale tansulkat võiks külastada.
Ida-Virumaale kohaselt käib ka seal ajaarvamine teisiti. Urkaks seda kohta nüüd nimetada ei saa, sest inimesed on kohaga vaeva näinud. Kuid alkoholi olemasolul (teinekord juhtub, et jook saab otsa... eriti see kangem) on suur võimalus ennast ilusate silmade eest pinalisse tõmmata ja mõmmi masti mammi võib tissidega rünnata.
Kui silm seletab, siis ööpimeduses on võimalik näha läbilõiget EV-st.
Leave a comment:
-
Triinu baar Antsla vallas, kus sai veel kell 4 öösel 18 krooni eest šnitsliprae tellida..
Leave a comment:
-
Ida-Virumaal käivadki asjad nii, et head pidu ajad taga mööda maakonda?
Leave a comment:
-
Tantsuks on Iisakus Prowints ja Sondas Sonda kõrts.Algselt postitas sunnik Vaata postitustdavai, mis huvitavaid kohti ida-virus on?
Kohtla-Järvel on Alex. Piljardilauad ja 1 eurine saku originaal.
Kindlasti on teisigi, aga see klassikaline urkabaar (Nagu ümarlaua baar Tartus) on ida-viru suuremates linnades pigem koht, kus nuga saada.
Aga list on kindlasti täiendatav
Leave a comment:
-
Näe, vaatage, mõnus nostalgialaks: http://www.hot.ee/puhvet1/
Keegi on kunagi krooniajal võtnud urkabaare kaardistada. Millised hinnad! Ja kas mäletate, et seal, kus praegu asub vabadussammas, oli legendaarne baar Vabaka Peldik! Mina enam ei mäletanud...
Leave a comment:
-
tartu postimehest: • Tartus oli tänavu aprillis ligi 240 söögikohta, nende seas restorane 39 (istekohti kokku 3703), kohvikuid 106 (4446), baare 55 (2333) ja bistroosid 7 (434).
nonoh, kus kurat kõik need baarid olema peaks?
Leave a comment:
-
Väga lahe koht oli (vist paari aasta eest pandi kinni) Nurga baar Liivalaia ja Tartu mnt nurgal. Oli avatud hommikuni ja saun oli ka olemas.
Leave a comment:
-
UP,
elukaaslane jõudis eelmise nädala neljapäeval unustatud Kolme Lõvi baari Balti Jaama taga Kalamaja piiril. Ma käisin seal viimati vist mingi 8 aastat tagasi. Jällegi üks ajaauk, kus muusikavalikus Dr. Alban ja muud tolle aja megahitid. Aga muidu oli lahe koht olnud. Et kui moekad F-hooned ja muud kohvikud kinni pannakse, siis seal kannatab jaurata
Leave a comment:
-
fitti peaks selle stoori filmistsenaariumiks maha parseldama,aasta postituse tugev kandidaat! Ise olen rumal ja laisk,keegi võiks sellise rubriigi teha,aasta hakkab ju lõppema! Seega aeg teha kokkuvõtteid!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: