Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Teen siiski paranduse, et okei summa minu jaoks. Foorumi investeerimiskunnide jaoks mitte nii okei. Aga no mõned Westonsid oleks ikka saanud jah. Maksuametit ilmselt ei huvitaks.
    Nice try.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust

Teen siiski paranduse, et okei summa minu jaoks. Foorumi investeerimiskunnide jaoks mitte nii okei. Aga no mõned Westonsid oleks ikka saanud jah. Maksuametit ilmselt ei huvitaks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    legend

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ole vait.... ma ei ole vist ikka päris pikka aega foorumis ühegi postituse üle südamest nii naerma hakanud. Kuld.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Tulika takso.
    Suutsin teel lennujaamast koju ära kaotada pangakaardi + id-kaardi + suht ok summa sularaha. Üks variant oli, et kaotasin taksosse. Tulika suutis taksojuhi välja peilida ning tema oma autost ka mu asjad üles leida.
    5+ ladus ja kiire suhtlus klienditeeninudega ning oli näha ka nendepoolset huvi, et ma oma asjad üles leiaks.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tulika takso.
    Suutsin teel lennujaamast koju ära kaotada pangakaardi + id-kaardi + suht ok summa sularaha. Üks variant oli, et kaotasin taksosse. Tulika suutis taksojuhi välja peilida ning tema oma autost ka mu asjad üles leida.
    5+ ladus ja kiire suhtlus klienditeeninudega ning oli näha ka nendepoolset huvi, et ma oma asjad üles leiaks.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Hommik Anuga - täna oli eriti lahe kraam. Kirsik tordil kirjanik Birk Rohelend. Ajage kõrvad ja silmad saatele külge.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See Sotside avalik pressu kandidaadi intervjueerimine on lahe.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    tere Keller-Sportsi turundusassistent!
    kas selles teemas on üldse võimalik teistmoodi kõlada?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    https://www.keller-sports.com/

tellisin sealt jooksujalatsid (Sportlandis isegi kampaaniahind 40 € kallim), saatmine Saksamaalt 7.90 €. tellimus läks teele kolmapäeva õhtul, esmaspäeva hommikul oli kuller ukse taga.

papudel oli paraku väike defekt (vildakas õmblus). saatsin nende klienditoele paar fotot, 5 minutit hiljem vastati, et "no problem, teeme 15% alla või saada meie kulul tagasi". viisin paki Omnivasse, saatsin neile kviitungist koopia, kandsid postikulud tagasi. kõik vastused tulid minutite jooksul.

nüüd juba uus sussipaar kohal. nii head kliendikogemust ei mäletagi.
    tere Keller-Sportsi turundusassistent!

Leave a comment:

• Intertoto
    replied

tellisin sealt jooksujalatsid (Sportlandis isegi kampaaniahind 40 € kallim), saatmine Saksamaalt 7.90 €. tellimus läks teele kolmapäeva õhtul, esmaspäeva hommikul oli kuller ukse taga.

papudel oli paraku väike defekt (vildakas õmblus). saatsin nende klienditoele paar fotot, 5 minutit hiljem vastati, et "no problem, teeme 15% alla või saada meie kulul tagasi". viisin paki Omnivasse, saatsin neile kviitungist koopia, kandsid postikulud tagasi. kõik vastused tulid minutite jooksul.

nüüd juba uus sussipaar kohal. nii head kliendikogemust ei mäletagi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kuidas elada 100-ni...väikeste pahedega saates räägivad Jaanus Harro ja vast üks mu lemmikutest Jaan Aru lihtsalt ning loogiliselt sõltuvuskäitumisest.
    Minule endale polnud küll midagi uut, kuid inimeste sisemine põlemine ning lihtsalt asjade rääkimine on minu... sõltuvus või nii

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kiitus Rehvitaksole

Ülimugav bronnimine netis, kondika täitmine ülikiire võrreldes muude kohtadega ja mõistlik hind.
    Kinnitan üle. Easy - breezy.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Millises telgis sa käisid?
    Sõpruse Rimi

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kiitus Rehvitaksole

Ülimugav bronnimine netis, kondika täitmine ülikiire võrreldes muude kohtadega ja mõistlik hind.
    Millises telgis sa käisid?

Leave a comment:

Working...
X