Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Õpetlik lugu sellest, kuidas alati on tark küsida teist arvamust.

Külmkapp lõpetas ühel hetkel tavakülmiku osas külmetamise, sügavkülm töötas, aga tavaosa mitte. Mis teha? Muidugi remondimehe poole!

Firma 1:
    Mina: "Tere, selline mure."
    Töömees: "Ahnii, see on freoonileke, seda ei saa parandada."

Nii lihtsalt muidugi alla anda ei saa!

Firma 2:
    Mina: "Tere, selline mure."
    Töömees: "Ahnii, see on freoonileke, seda saab parandada!"
    Mina: "Oh, kui tore!"
    Töömees: "Remont toimub meie juures, transport nii palju, vea tuvastamine töökojas naa palju. Kokku 69 eurot!"
    Mina: "Pole probleemi!"

Möödub paar päeva ja saabub kiri: "Tere, külmikul on freoonileke. Seda ei saa parandada. Kas viskame ise minema või viskate ise?"

Selline õpetlik lugu! Kui poleks teine firma seda 69 euro eest töökotta viinud, siis ei teakski, et freoonileke on ja seda parandada ei saa!

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Igmant kodumasinate remont.
    Enda Finluxi pesumasinaga oli eeldatav elektroonikaprobleem, mille lahendamisest pea ükski vastava ampluaaga firma kuulda ei tahtnud, vaatamata võimalikult täpselt kirjeldusele kuna antud kaubamärk pesumasinate kohapealt just liiga levinud pole. Igmanti tehnik suutis 30 sekundiga välja selgitada, et lapselukk oli peale jäänud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Velopluss (ja Omniva)

Teliisin veebipoest toote. Kuna neil pangalinki pole, siis saatsid arve ja tegin eile umbes kell 16:45 ülekande. Täna hommikul oli tellitu teises Eesti otsas pakiautomaadis kohal. Sellises Eestis ma tahangi elada.
    Samuti positiivne kogemus. Reede õhtul pärast kella kaheksat Tartust Digizone'ist tellimus. Sama päev veel pandi pakk posti ja Omniva pani esmaspäeval enne kella kaheksat asja Tallinnas pakiautomaati.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Velopluss (ja Omniva)

Teliisin veebipoest toote. Kuna neil pangalinki pole, siis saatsid arve ja tegin eile umbes kell 16:45 ülekande. Täna hommikul oli tellitu teises Eesti otsas pakiautomaadis kohal. Sellises Eestis ma tahangi elada.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Sõid poolitamata pelmeeni?
    Hakkas poolitama ja rasv pritsis silma.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sõid poolitamata pelmeeni?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Mustamäe haigla EMO. Sisse-välja u 20 minutit. Ma muidugi ei tea, et mida need teised seal nii kaua passisid......
    Ma käisin kesklinna haigla EMOs 20minutiga, kui mul silm pekkis oli eelmine aasta detsembris

Leave a comment:

• marcello
    replied
    See vist oleneb ikka mis kaebusega lähed? 1.5 aastat tagasi olin 5 minutit pärast numbri saamist juba tilga all

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Vanurid saavad eelisjärjekorras.
    jep jep

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Mustamäe haigla EMO. Sisse-välja u 20 minutit. Ma muidugi ei tea, et mida need teised seal nii kaua passisid......
    Vanurid saavad eelisjärjekorras.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tallinna Kaubamaja personaalne teenindus.
    Väga meeldiv ja asjatundlik lähenemine.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Propsid ÕLile info edastamise eest https://tervis.ohtuleht.ee/1013057/t...ainult-koroona - ma nüüd ei tea, kas see peabki kõigile kättesaadav olema, kuid tore igatahes ka see.

(ja võrdluseks halb, sensatsioonile panustav, lahendus https://forte.delfi.ee/news/teadus/r...tu?id=91150391)

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    ai suu hakkas vett jooksma. St Vitus on eesti keeles Püha Vagiina?
    Sitt Vitus

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    St. Vitus Telliskivi Gin&Tonic. Suur klaas ääreni täis Hendricksi džinni ja Fever Tree toonikuga. Suurepärane 8€ eest. Lisaks jälle meeldiv teenindus.
    ai suu hakkas vett jooksma. St Vitus on eesti keeles Püha Vagiina?

Leave a comment:

Working...
X