Õpetlik lugu sellest, kuidas alati on tark küsida teist arvamust.
Külmkapp lõpetas ühel hetkel tavakülmiku osas külmetamise, sügavkülm töötas, aga tavaosa mitte. Mis teha? Muidugi remondimehe poole!
Firma 1:
Mina: "Tere, selline mure."
Töömees: "Ahnii, see on freoonileke, seda ei saa parandada."
Nii lihtsalt muidugi alla anda ei saa!
Firma 2:
Mina: "Tere, selline mure."
Töömees: "Ahnii, see on freoonileke, seda saab parandada!"
Mina: "Oh, kui tore!"
Töömees: "Remont toimub meie juures, transport nii palju, vea tuvastamine töökojas naa palju. Kokku 69 eurot!"
Mina: "Pole probleemi!"
Möödub paar päeva ja saabub kiri: "Tere, külmikul on freoonileke. Seda ei saa parandada. Kas viskame ise minema või viskate ise?"
Selline õpetlik lugu! Kui poleks teine firma seda 69 euro eest töökotta viinud, siis ei teakski, et freoonileke on ja seda parandada ei saa!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai
Collapse
X
-
Igmant kodumasinate remont.
Enda Finluxi pesumasinaga oli eeldatav elektroonikaprobleem, mille lahendamisest pea ükski vastava ampluaaga firma kuulda ei tahtnud, vaatamata võimalikult täpselt kirjeldusele kuna antud kaubamärk pesumasinate kohapealt just liiga levinud pole. Igmanti tehnik suutis 30 sekundiga välja selgitada, et lapselukk oli peale jäänud.
Leave a comment:
-
Samuti positiivne kogemus. Reede õhtul pärast kella kaheksat Tartust Digizone'ist tellimus. Sama päev veel pandi pakk posti ja Omniva pani esmaspäeval enne kella kaheksat asja Tallinnas pakiautomaati.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustVelopluss (ja Omniva)
Teliisin veebipoest toote. Kuna neil pangalinki pole, siis saatsid arve ja tegin eile umbes kell 16:45 ülekande. Täna hommikul oli tellitu teises Eesti otsas pakiautomaadis kohal. Sellises Eestis ma tahangi elada.
Leave a comment:
-
Velopluss (ja Omniva)
Teliisin veebipoest toote. Kuna neil pangalinki pole, siis saatsid arve ja tegin eile umbes kell 16:45 ülekande. Täna hommikul oli tellitu teises Eesti otsas pakiautomaadis kohal. Sellises Eestis ma tahangi elada.
Leave a comment:
-
Hakkas poolitama ja rasv pritsis silma.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSõid poolitamata pelmeeni?
Leave a comment:
-
Ma käisin kesklinna haigla EMOs 20minutiga, kui mul silm pekkis oli eelmine aasta detsembrisAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMustamäe haigla EMO. Sisse-välja u 20 minutit. Ma muidugi ei tea, et mida need teised seal nii kaua passisid......
Leave a comment:
-
See vist oleneb ikka mis kaebusega lähed? 1.5 aastat tagasi olin 5 minutit pärast numbri saamist juba tilga all
Leave a comment:
-
-
Vanurid saavad eelisjärjekorras.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMustamäe haigla EMO. Sisse-välja u 20 minutit. Ma muidugi ei tea, et mida need teised seal nii kaua passisid......
Leave a comment:
-
Mustamäe haigla EMO. Sisse-välja u 20 minutit. Ma muidugi ei tea, et mida need teised seal nii kaua passisid......
Leave a comment:
-
Tallinna Kaubamaja personaalne teenindus.
Väga meeldiv ja asjatundlik lähenemine.
Leave a comment:
-
Propsid ÕLile info edastamise eest https://tervis.ohtuleht.ee/1013057/t...ainult-koroona - ma nüüd ei tea, kas see peabki kõigile kättesaadav olema, kuid tore igatahes ka see.
(ja võrdluseks halb, sensatsioonile panustav, lahendus https://forte.delfi.ee/news/teadus/r...tu?id=91150391)
Leave a comment:
-
Sitt VitusAlgselt postitas cabron Vaata postitustai suu hakkas vett jooksma. St Vitus on eesti keeles Püha Vagiina?
Leave a comment:
-
ai suu hakkas vett jooksma. St Vitus on eesti keeles Püha Vagiina?Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustSt. Vitus Telliskivi Gin&Tonic. Suur klaas ääreni täis Hendricksi džinni ja Fever Tree toonikuga. Suurepärane 8€ eest. Lisaks jälle meeldiv teenindus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: