320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    Noormees number kolm, palun lõpetage sellise segase ajamine,

reformarite fännidel on kindlasti kuskil oma blogi kus sa saad nendega koos aplodeerida ja loota et siim sulle näpu otsaga juurde annab , niiet teeniksid 3.5
    Tead, sa pole isegi naljakas.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Vaata, Reformis on mingilgi määral näha sisevõitlust. Võrdlemisi vähe küll, aga üldiselt on seal justkui olemas allhoovused, mis võivad mädaõunad välja visata. Keskis seda võimalust Edgari eluajal pole.

P.S. Ma pole reformi valija, ei kavatse seda ka seekord teha.
      Palju neid mädaõunu siis välja loobitud on?

Kommentaar

Tead, sa pole isegi naljakas.
        Muidugi pole naljaks, kui nutt juba ammu peale tuleb seda ??? lugedes. Annan sulle bänneri materjali ka natuke,

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
          Palju neid mädaõunu siis välja loobitud on?
          Vanad Vilosiused, Maripuud on suure pumba juurest kuhugi mugavustsooni ära liigutatud. Ehk reaalselt lahendab erakond nö. enda sees asju, mis pole muidugi eriti kiiduväärt. Ehk kui saad pasaga hakkama, siis visatakse sind kuhugi normaalse palga, aga sisuliselt mõttetu töö peale ja siis istud seal. Mingitele võimuambitsioonidega topakatele on see üsna valus löök.

Aga, jah, Reform ei ole sotsid või IRL, kus on seda väljapuksimist rohkem olnud. Kesk on muidugi täiesti ebanormaalne tase.

Kommentaar

Ehk reaalselt lahendab erakond nö. enda sees asju, mis pole muidugi eriti kiiduväärt. Ehk kui saad pasaga hakkama, siis visatakse sind kuhugi normaalse palga, aga sisuliselt mõttetu töö peale ja siis istud seal. Mingitele võimuambitsioonidega topakatele on see üsna valus löök.
            Äkki seletad ka ära, miks pole eriti kiiduväärt see kui siseringis inimesed eemaldatakse?

Kommentaar

Muidugi pole naljaks, kui nutt juba ammu peale tuleb seda ??? lugedes. Annan sulle bänneri materjali ka natuke,

Vaata, ma arvasin ka kunagi noorena, et ma tean jube palju ja lugesin minuteid ja blogisid ja muud joga, kus räägiti vandenõudest. Kõik tundus maruloogiline ja kõik tundus nii suur ja nii vandenõulik. Reaalsuses olin ma üsna suvaline kodus istuv vänker. Nüüd oled seda sina. Ainult, et sina räuskad rohkem. Sa ei tea tegelikult mitte midagi, sul puudub absoluutselt igasugune reaalne kokkupuude inimestega, kes midagi otsustavad. Sa vaatad mingeid videoid mingitelt kahtlastelt inimestelt, keda usuvad ainult mingid koduperenaised, töötud ehitajad ja sinusugused kodused vänkerid. Tõmbad enda bongi ja mõtiskled, et kui suur vandenõu kogu maailm on. Ei ole, sa oled lihtsalt mõttetu imbetsill, kes raiskab enda elu vandenõudest jahudes. Need sinu autoriteedid on lihtsalt suvalised teadlased, kes mingi hetk avastasid, et odavam on võtta Venemaalt või mõnelt "alternatiivselt ülikoolilt" esinemisraha ja käia ja jahuda mingit joga. See, et sa sellist iba siin edasi levitad, näitab, et sa oled ise ikka täielik koduperenaine.

Kommentaar

Vaata, ma arvasin ka kunagi noorena, et ma tean jube palju ja lugesin minuteid ja blogisid ja muud joga, kus räägiti vandenõudest. Kõik tundus maruloogiline ja kõik tundus nii suur ja nii vandenõulik. Reaalsuses olin ma üsna suvaline kodus istuv vänker. Nüüd oled seda sina. Ainult, et sina räuskad rohkem. Sa ei tea tegelikult mitte midagi, sul puudub absoluutselt igasugune reaalne kokkupuude inimestega, kes midagi otsustavad. Sa vaatad mingeid videoid mingitelt kahtlastelt inimestelt, keda usuvad ainult mingid koduperenaised, töötud ehitajad ja sinusugused kodused vänkerid. Tõmbad enda bongi ja mõtiskled, et kui suur vandenõu kogu maailm on. Ei ole, sa oled lihtsalt mõttetu imbetsill, kes raiskab enda elu vandenõudest jahudes. Need sinu autoriteedid on lihtsalt suvalised teadlased, kes mingi hetk avastasid, et odavam on võtta Venemaalt või mõnelt "alternatiivselt ülikoolilt" esinemisraha ja käia ja jahuda mingit joga. See, et sa sellist iba siin edasi levitad, näitab, et sa oled ise ikka täielik koduperenaine.
                Äkki seletad ikkagi ära, miks pole eriti kiiduväärt see kui siseringis inimesed eemaldatakse?

Kommentaar

Äkki seletad ka ära, miks pole eriti kiiduväärt see kui siseringis inimesed eemaldatakse?
                  Sest jätab inimestele mulje, et jobusid ei karistata. tegelikkuses ei viida lihtsalt musta pesu välja.

Kommentaar

Kurat nüüd ma magasin küll midagi maha. Esiteks mida sina tead sellest kui palju reaalset kokkupuudet mul kuskil kellegiga on? Sinusugusest suurest lapsest kindlasti rohkem niiet võid muretult oma peakest puhata. Teiseks , kus keegi mingist vandenõust rääkis ooo üllalt raskelt intelligentne mõnuagent? Minu küsimus oli , et kaua sa võid seda ühte ja sama jura jahuda. Formarid ees ja formarid taga. Need kes tahtsid said juba ammu aru mida sa öelda tahtsid või ei tahtnud. Nagu homoteemas ei tea millal vait jääda. Väiksena said vähe tähelepanu ja nüüd mingi kriis peal või milles mure. Sul on kindlasti palju erudeeritud sõpru kes su prahti lugeda viitisvad ja seda kullaks peavad.
                    sigpic

Kommentaar

Kurat nüüd ma magasin küll midagi maha. Esiteks mida sina tead sellest kui palju reaalset kokkupuudet mul kuskil kellegiga on? Sinusugusest suurest lapsest kindlasti rohkem niiet võid muretult oma peakest puhata. Teiseks , kus keegi mingist vandenõust rääkis ooo üllalt raskelt intelligentne mõnuagent? Minu küsimus oli , et kaua sa võid seda ühte ja sama jura jahuda. Formarid ees ja formarid taga. Need kes tahtsid said juba ammu aru mida sa öelda tahtsid või ei tahtnud. Nagu homoteemas ei tea millal vait jääda. Väiksena said vähe tähelepanu ja nüüd mingi kriis peal või milles mure. Sul on kindlasti palju erudeeritud sõpru kes su prahti lugeda viitisvad ja seda kullaks peavad.
                      No ju ongi. Tao nüüd tühikut vähem ja tõmba üks bong. Saad natuke rahu.

Kommentaar

No ju ongi. Tao nüüd tühikut vähem ja tõmba üks bong. Saad natuke rahu.
                        “If ignorant both of your enemy and yourself, you are certain to be in peril.”― Sun Tzu
                        sigpic

Kommentaar

Soomes on Helsingis sama asi käimas muidu, aga päris 10 aastast järtsi pole.
                          soomes võrreldes eestiga üks võimalus rohkem kinnisvaraga tehinguid teha.
                          samamoodi nagu eestis saad kas osta (ükskõik kas laenuga või ilma) ja teiseks üürida.

soomes muidugi need kaks ja lisaks - võimalus osta õigus eluaegselt üürida, see õigus ka pärandatakse, aga samas maksad ikkagi üüri suht enamvähem samas suurusjärgus sellega mis tavaline üürimine, võibolla pisike törts odavam.
                          selle õiguse saad osta, suurusjärk võib olla seal näiteks 10-15% eluasemehinnast, näiteks helsinkis suurusjärgus lambist pakkudes 30-40 tuhat eurot. eelis on see sind pmst kunagi välja ei visata kui sa just ise millegi väga erilise sigadusega hakkama ei saa, ja vist on ka lisaks ka miskid pangalaenu, maksu- vms soodustused.
                          lahkudes sellest müüd lihtsalt selle osaku või õiguse maha, ja saad panna selle oma kinnisvara väljaostmise jaoks pangalaenu sissemaksuks.
                          kokkuvõttes annab see skeem üürnikule võimaluse rahulikumalt raha korjata.

pakuvad seda teenust lisaks riigile ka paljud kinnisvara ja ehitusettevõtted näiteks.
                          minuarust võiks eestis ka selline võimalus olla.
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

“If ignorant both of your enemy and yourself, you are certain to be in peril.”― Sun Tzu
                            Galojan oskab ka igale asjale tsitaadi vastuseks leida. Niisama märkuseks. See on nagu Tofu oskab kõikjale gife leida. Ehk eliit-värk.

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                              Ülimalt Intelligentne vastus. Pm oleksid võinud ju otse juba perse saata. Õelda et, sa count oled ju madala haridustasemega töll ja ja ei jaga ju viisakate inimeste maailmast mitte sittagi.
                              Aga tuli lämin.
                              Õige jutt, lambaga suheldes mõjub määgimine kindlasti paremini kui temaga rääkimine.

Kommentaar

Galojan oskab ka igale asjale tsitaadi vastuseks leida. Niisama märkuseks. See on nagu Tofu oskab kõikjale gife leida. Ehk eliit-värk.
                                See oli kõigest üks nendest elutõdesid kuulutavatest autoriteetidest , kelle teos mulle näppu ja pähe jäänud on. Aga sa oled targem ja tead kindlasti veel paremini. Võimas mees, võimas. Selliseid parteile ongi juurde vaja.

Algselt postitas shefield
                                Aroonia....
                                shefield, perselakkujatel puudub võime arooniaid närida sest suu on juba midagi muud nii raskelt täis
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X