Count on Leopold. Kõige suurem sõber.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustCount on Leopold. Kõige suurem sõber.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Kes see homo veel on? Kust ta mu emaili sai?
Hea kaasamõtleja!
19. veebruaril algavad Riigikogu valimised. Siin on 7 põhjust, miks IRL on nendel valimistel hea valik.
1. IRL on alati seisnud Eesti rahvuslike huvide eest
2. Maksureformiga tõuseb maksuvaba tulu kuni 500 euroni, tulumaks 20%
3. Elatisraha fond aitab üksikvanemaid
4. Haldusreform toetab maaelu
5. 20 tuhat praktikakohta aitab noori tööle
6. Pensionäride Liidu esimees soovitab valida IRLi
7. Veel 5 põhjust, miks IRL on noorele inimesele hea valik
Kutsu ka oma Facebooki sõbrad IRLi toetama!
Jagan ajajoonel 7 põhjust, miks valida IRL
Tule kindlasti valima ja toeta IRLi kandidaate.
Vali IRL!
Lugupidamisega
Juhan Parts
IRLi peaministrikandidaat
Toeta IRLi plaani ja vali IRL!
E-valimised kestavad 19.02 kl 9:00
kuni 25.02 kl 18:00.
Vaata www.valimised.ee
Kui soovid saada operatiivselt infot meie plaani ja ettepanekute kohta, jälgi meid Facebookis.
Kommentaar
-
Ma olen ka lõpuks otsusele jõudnud. Pärast igasugu mõttekäike ja kaalumisi leidsin kõige vähemhalvema variandi ja annan oma hääle SDE'le. Ühest küljest raske otsus, teisest küljest, ega Reformi, EKRE, Vabaerakonna ja IRLi poolt nüüd kohe kindlasti ei hääletaks...
Mis mind viimasel ajal natukene häirib on nii meeletu KE bashimine. Jah, on palju jamasid kokku keeranud, aga kuradima selline artikkel läheb ka üle võlli tublisti. Sõltumatu meedia ja tore must-valge maailmapilt. Et KE on ainult halba teinud ja ongi sisuliselt 99% kurjust ja 1% Simsonit.... arutlev inimene võiks ikka ka negatiivsema juures positiivset ja vastupidi näha...
Kommentaar
-
Mis mind viimasel ajal natukene häirib on nii meeletu KE bashimine. Jah, on palju jamasid kokku keeranud, aga kuradima selline artikkel läheb ka üle võlli tublisti.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTegelikut mu soov on ju vägagi lihtne. Ma sooviks, et kõik need sajad sõbrad, kes viimase 7 aasta jooksul siit välismaale tööle põgenenud on, koju tagasi tulla saaks. Ma ei taha et järgmise 5 aasta jooksul veel 100-200 lähedast sõpra vähemaks jääb. Tore oleks kui sõbrad saaks koju tööle tagais tulla. Saaks koos tihedamini aega veeta ja elu oleks lill. Kahjuks aga jätkuvalt rahavas valib reffi ja saadab mu sõpru ära. Miks te seda teete? Ma ei usu et te südamest nii halvad inimesed olete! Miks ma ei või oma sõpradega pubis koos istuda ja rõõmu tunda elust? Miks ma pean nendega kord kuus skype vahendusel ühenduses olema? On see normaalne? Andke mu sõbrad tagasi! Nende emad tahavad ka neid tihedamini näha. Õed ja vennad ka. Olge nii head ja tehke ükskord see õige tegu. Sitemal juhul saate 4 aasta pärast oma reffe uuesti valida ja ma luban et ma valin siis ka kui midagi paremaks vahepeal läinud pole.
Jne.
Mitte üheski endises idabloki riigis, mis on samuti ELis, pole peale Eesti võimul olnud Reformierakond või sarnane parempoolne valitsus. Päris mitmes on olnud võimul nii parem kui vasakpoolsed, mõnes isegi radikaalid. Absoluutselt igas idabloki riigist on toimunud samas päris oluline väljaränne. Kui inimestel on võimalus liikuda paremasse elukeskkonda parema palga peale, siis suur osa teeb seda. Saksamaa liitumisega oma idaosaga lahkus riigist üle 2 miljoni elaniku Läände paremat elu otsima, võttes lihtsalt rahvastiku vähenemise on Ida-Euroopa riikidest näiteks Rumeenia populatsioon kaotanud 13%, Ungari 7%, Leedu 23%, Läti 22%, Bulgaaria 24% jne.
Süüdistada selles 1 erakonda, kes pole mitte ühtegi aastat valitsenud riiki üksinda on täiesti jabur. See täiesti tavaline rahvasteränne ning lahkuvad inimesed, kes ei suuda oma oskusega piisavalt suurt väärtust luua, et vaesemas riigis läbi lüüa ning tippspetsialistid, kellele lihtsalt kohalikud ettevõtted ei suuda rahvusvahelist palka maksta. Oleks viimased 10 aastat võimul olnud sotsid, oleks tõenäoliselt vähemalt viimaste hulk võibolla veel suuremgi olnud.
Ainuke suurem kala, milles ma näen Reformaritel päris suurt süüd on buumi tagant utsitamine ning silmaklapid peas majanduskasvu jutlustamine. Selle tulemusena kasvas üles generatsioon vendi, kes langesid koolist välja, läksid lihtsa raha järgi ehitusele ja nüüd siis ehitavad kuskil Soomes või Rootsis, samal ajal kui Eestis ehitavad Bulgaaria ja Ukraina vennad. Buumi tipphetke situatsioon, kus suvaline vant ehitusel sai rohkem pappi kui haritud spetsialist ei oleks niikuinii jätkusuutlik olnud.
Mis puudutab sinu sõpru, siis kui neist mõnel oleks vähegi oidu, siis tegelikult on Eestis päris krooniline tööjõupuudus just erinevate spetsialistide järgi.
Lõpuks võin öelda, et minu tutvusringkonnast on välismaale läinud päris mitu inimest, paar Hollandisse, üks Austraaliasse, 2 UKsse, kõik on nüüd juba tagasi ja eluga siin kah rahul. Olles ise ka välismaal korduvalt elanud, peaks olema ikka väga mõjuv põhjus, miks peaks tahtma siit ära minna.
Kommentaar
-
Nii rõvedalt korrumpeerunud üksust nagu seda on Keskerakonna juhitav Tallinna linnavalitsus kujutada ette riigi eesotsas ajab juba mõttest südame pahaks. Teeme teisiti! Lilliputini rohelised mehikesed ülikonnastatud kujul, parlamendi saalis. Yana Toom välisministriks! Ja Eesti sõbralikku " vene maailma" vennaliku perse, oih perre anno 1940.
Jaksu ja edu valikute tegemisel, mõnedele soovitaks siiski valimata jätta, ei maksa lolli ka kasti juures mängida."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSotsidega väheneks mu sissetulek, seega ei vali ka neid.
sina ei vali, aga just praegu võimu juures on nad ju sellegipoolest,
kuigi mitte peaministri-partei, aga see polegi ju realistlik
(seevastu pika-aegne rah.min Ligi, kelle erakond vastupidi, on olnud pikalt võimul,
esineb telereklaamis nagu opositsitsionäär, kes kõike hakkab teisiti tegema, kui võimule saab)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKui Reform vastab sinu maailmavaatele, siis kõik õige - kaalutud valik. Kui otsustasid puhtalt kooseluseaduse järgi, siis - meeh.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustJust läks mõte samadele radadele. Ainuüksi mõte, et Yana Toomi, Mihhail Kõlvarti, Siret Kotka, Priit Toobali või Kalev Kallo sugused tüübid ükskõik millise ministriportfelli juurde pääseksid, toob judinad üle selja. Õnneks selline apokalüpsis jääb siiski tulemata 99,99% tõenäosusega.
suurt miski ei välista refi ja keski "mõistuseabielu", näiteks juhul kui saavad kahepeale kokku mugava enamuse a la 53-54 kohta, ja sisse pääseb 6 erakonda - st iga teine koalitsioon eeldaks vähemalt kolme osapoolt leemepaja ääres.
meenutage täpselt mida Rõivas ütles, tsiteerin: "Reformierakond minu juhtimisel osaleb koalitsioonis kus osaleb ka Keskerakond, mida Edgar Savisaar juhib."
kui nüüd peaks selguma et Savisaare tervis ikkagi ei luba juhtida keskerakonda (mis on ka suht halvasti varjatud saladus), siis... pole ka Rõivas oma sõnu söönud.
(st alati tasub lugeda võimalikult täpselt poliitikute sõnu, ja mitte mõelda seda mida meie soovmõtlemine eeldab)
ps.
teine variant et savisaar astub kohalt tagasi, aasta aega ei tee mitte midagi, inimestel lähevad igasugu pahateod ammu meelest ... ja siis augustiks 2016 on hea värske puhas presidendikandidaat varnast võttaSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustpidid ju mütsist loosi tõmbama...
valevorst, rsk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar