Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
-
Tere, ma ütleks nüüd seda, et Mart Helme, mine vittu, sa oled ilge vitt, sa oled midagi hullematki, sa oled hammastega vitt. Fakk off, fakk off, faking ahv.Kommentaar
-
-
Mart Helme (tõlge): "Ega ma hästi aru ei saa kuidas see e-hääletus toimib. Et kuidas see võimalik on, et ma kodus istun arvuti taga ja teen midagi ja siis see teisel pool Eestis mõjutab midagi. Ma arvan, et see on jama. Ma tahaks näha, kuidas ta liigub ja kuidas komisjoni esimees ise selle ära loeb."Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Tahaks nõustuda aga kahjuks ei saa. Seda põhjusel, et mulle ilgelt vitt meeldib... ehk mitte nii palju kui Taavile aga siiski ja ahvid on reeglina üsna nunnud.
Samas Helme (pohhui kumb, mölemad on debiilikutest mehelaadsed tooted) on äärmiselt ebasümpaatne.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Helme ütles et e-valimised on pussused. Tallinn on sest mõttes eriline, et ikkagi 50% on venelased/keskitoetajad ja siis EKRE ei saagi megatulemust teha. Küll aga saab võrrelda sotside tulemusega ja sealt on tulemas keretäis.Kommentaar
-
Sillamäel oligi ainult kaks valikut:Algselt postitanud kasutaja Fc. pooltNarvas ja sillamäel ka asjad ei muutu.
Eesti Keskerakond 11855 66.8%
Eesti Keskerakond 3934 68.7%
paras uuesti suletud tsooniks teha, kus stalkerid saaks imet otsidaEesti Keskerakond 3934 68.7% Savisaare valimisliit Sillamäel 1792 31.3% Üksikkandidaadid 0 0% Kommentaar
-
E-valimiste teemaline jaur ongi Mõnu purkse põhjuseks? pfff, igav.
Helme sai Vakra käest isegi lõuaringi personaalselt.
Haapsalus enne reformierakonnal 8 kohta. Nüüd kaks, sest enamus tõmbasid nahui ja tegid oma valimisliidu. Lauri Luige loogika - eino Reform tegi hea tulemuse. Enne oli null kohta nüüd kaks. Okei.....Kommentaar
-
EKRE - eelmiste kohalike valimistega võrreldes suurim võitja !
Braavo , Helmed ! Tuld !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar