Kas vara jagamise/planeerimise jaoks on vaja kooseluseadust?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas vara jagamise/planeerimise jaoks on vaja kooseluseadust?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKogu selle segaduse põhjustas lihtsalt valitsusparteide kartus kutsuda asju nii nagu välismaal: samasooliste abielu legaliseerimine.
Aga no see nõuka-generatsioon peab enne ära surema kui see Ida-Euroopas läbi läheb.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Väga hea uudis, et on julgeid, kes juba reaalselt kooselu sõlmivad. Muudab tagurlaste võimalused kella tagasi keerata palju keerulisemaks.
Eks kooseluseadust nähti esimese sammuna samasooliste abielu suunas - nagu see paljudes riikides on varem olnud. Keegi ei oodanud, et homofoobne propaganda niimoodi pead tõstab. Aga küllap ajapikku ületatakse ka see takistus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tänane tagurlane, on homne pagulane.
Koalitsioon käitus muidugi väga "ägedalt".see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTänane tagurlane, on homne pagulane.
Koalitsioon käitus muidugi väga "ägedalt"."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/rep...aa?id=73427971
Kuulgu seda nii üksik kiusaja kui ka riigikogu: mina, heteronaine, ütlen, et ei sünnita last riigis, mis keelab minu sõpradel varasuhteid reguleerida.
Küsimus on ainult selles, kas blondiin ongi nõnda loll või haistis nii vägeva avaldusega võimalust teha kiiremat karjääri, kui ta ajupotentsiaal muidu võimaldaks.
Ma trumpan ta aga siinkohal üle: mina, heteromees, ei osta endale niikaua ühtegi Lamborghinit, kuni Itaalia valistus ei ole alustanud otsustavat võitlust inimsmugeldajate ja illegaalse immigratsiooni vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKuulgu seda nii üksik kiusaja kui ka riigikogu: mina, heteronaine, ütlen, et ei sünnita last riigis, mis keelab minu sõpradel varasuhteid reguleerida.
1) Milline seadus KEELAB täna varasuhteid reguleerida?
Viidet riigi teatajale vms paluks.
2) Kas antud heteronaine sünnitab lapsi iseendale - või riigile, või sõpradele?
st. mis on selle ähvarduse argument, keegi suudab lahti kodeerida selle mõtteilma?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
vaadates erapooletuna täna Vabariigi kodanikke, siis ei saa aru mis moodi need kooseluseaduse pooldajad loodavad sellise üleoleva suhtumisega rahva poolehoidu võita? tundub, et see vist polegi tähtis, teerull sõidab riigikogus nagunii üle. ja mismoodi see nüüd tulevast suhtumist homodesse-lesbidesse parandab?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar