Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas vara jagamise/planeerimise jaoks on vaja kooseluseadust?
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      Kas vara jagamise/planeerimise jaoks on vaja kooseluseadust?
      Samasoolistel paaridel küll- kõige lihtsam viis mitte muidugi päris selle seaduse valguses, mis valmis kirjutati. Kui oleks tehtud seda, mida notarite kogu pakkus, oleks vist kisa isegi rohkem olnud.
      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Kogu selle segaduse põhjustas lihtsalt valitsusparteide kartus kutsuda asju nii nagu välismaal: samasooliste abielu legaliseerimine.
        Aga no see nõuka-generatsioon peab enne ära surema kui see Ida-Euroopas läbi läheb.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
          Kogu selle segaduse põhjustas lihtsalt valitsusparteide kartus kutsuda asju nii nagu välismaal: samasooliste abielu legaliseerimine.
          Aga no see nõuka-generatsioon peab enne ära surema kui see Ida-Euroopas läbi läheb.
          This. Täiesti arusaamatu ja häbiväärne kogu koalitsioonilt.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Väga hea uudis, et on julgeid, kes juba reaalselt kooselu sõlmivad. Muudab tagurlaste võimalused kella tagasi keerata palju keerulisemaks.
            Eks kooseluseadust nähti esimese sammuna samasooliste abielu suunas - nagu see paljudes riikides on varem olnud. Keegi ei oodanud, et homofoobne propaganda niimoodi pead tõstab. Aga küllap ajapikku ületatakse ka see takistus.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tänane tagurlane, on homne pagulane.

Koalitsioon käitus muidugi väga "ägedalt".
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                Tänane tagurlane, on homne pagulane.

Koalitsioon käitus muidugi väga "ägedalt".
                Ei ole ükski osapool siin süüta.
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Esimesed kooselud sõlmitud ja riigikogus ei suudeta rakendusakte vastu võtta siis mis tulevik neile paaridele toob? Riik kohtusse anda? Kui seadus tühistatakse mis nendest paaridest saab? Riik kohtusse anda?

Kommentaar

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/rep...aa?id=73427971
                    Kuulgu seda nii üksik kiusaja kui ka riigikogu: mina, heteronaine, ütlen, et ei sünnita last riigis, mis keelab minu sõpradel varasuhteid reguleerida.
                    Punapäevaleht on endale veel vägevama tolerasti leidnud, kui Paris ja ülejäänud kamp kokku. Vaevalt täiskasvanuks saanud lapsajakirjanik ähvardab, et tema ei sünnita, kui ... jne. No ära siis sünnita, keda see kotib?
                    Küsimus on ainult selles, kas blondiin ongi nõnda loll või haistis nii vägeva avaldusega võimalust teha kiiremat karjääri, kui ta ajupotentsiaal muidu võimaldaks.
                    Ma trumpan ta aga siinkohal üle: mina, heteromees, ei osta endale niikaua ühtegi Lamborghinit, kuni Itaalia valistus ei ole alustanud otsustavat võitlust inimsmugeldajate ja illegaalse immigratsiooni vastu.

Kommentaar

Tühja kraaksub ju. Saatku oma sõbrad notari juurde ja sõlmigu varalepingud ära.

Kommentaar

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Kuulgu seda nii üksik kiusaja kui ka riigikogu: mina, heteronaine, ütlen, et ei sünnita last riigis, mis keelab minu sõpradel varasuhteid reguleerida.
                          Gallacheri viis ironoseerida või halvustada mulle ei meeldi, kuid sellegipoolest tekkis lühikesevõitu artikli kohta vähemalt 2 küsimust:

1) Milline seadus KEELAB täna varasuhteid reguleerida?
                          Viidet riigi teatajale vms paluks.

2) Kas antud heteronaine sünnitab lapsi iseendale - või riigile, või sõpradele?
                          st. mis on selle ähvarduse argument, keegi suudab lahti kodeerida selle mõtteilma?
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Nüüd sõitis pededel päris ära

«Võrdõiguslikkuse voliniku Liisa-Ly Pakosta seisukoht, et haigekassa peaks hüvitama soovahetusoperatsiooni kulud, näitab EKRE fraktsiooni hinnangul, et riik vajab võrdõiguslikkuse voliniku asemel terve mõistuse volinikku,» teatas fraktsiooni juht Martin Helme.
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

Kommentaar

Haigekassa raha eest võiks homosid ravida küll. Aga et riista mahalõikamine kedagi ravib, no ma kahtlen.

Kommentaar

vaadates erapooletuna täna Vabariigi kodanikke, siis ei saa aru mis moodi need kooseluseaduse pooldajad loodavad sellise üleoleva suhtumisega rahva poolehoidu võita? tundub, et see vist polegi tähtis, teerull sõidab riigikogus nagunii üle. ja mismoodi see nüüd tulevast suhtumist homodesse-lesbidesse parandab?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X