See, et Diktaatorit nii kõrgelt hinnata on küll paras müstika minu jaoks. Saan aru küll, et maitse asi and shit. Lihtsalt minule, kellele Coheni filmid väga meeldivad ja komöödiad üldiselt kah oli see ikka niii lati alt läbi jooksmine kui üldse saab olla. Korduvad, sellised lahtisest uksest sisse jalutamise naljad. Ootasin suure huviga seda filmi ja ei hakkanud kordagi naerma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top 10 filmi
Collapse
X
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSee, et Diktaatorit nii kõrgelt hinnata on küll paras müstika minu jaoks. Saan aru küll, et maitse asi and shit. Lihtsalt minule, kellele Coheni filmid väga meeldivad ja komöödiad üldiselt kah oli see ikka niii lati alt läbi jooksmine kui üldse saab olla. Korduvad, sellised lahtisest uksest sisse jalutamise naljad. Ootasin suure huviga seda filmi ja ei hakkanud kordagi naerma.
Filmi parim stseen.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
P.S. Ja ühe sellise suudab iga South Parki osa ära teha.
Kommentaar
-
Ah, teate, mis te mölisete. Tooge oma top10 filmid, mis on IMDBs hinnatud 7,4 või nõrgemalt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
IMDBs on neil filmidel skoor alla 7.0 ja mul 8. Üldiselt suuri kõikumisi pole, kuna enamuse hinne ongi kuskil 6.8 kandis, ehk soliidsed filmid aga mulle on meeldinud natuke rohkem keskmisest.
Bad Boys
Romper Stomper
Return to Paradise
Paris
Vanilla Sky
Charlie Countryman
Only God Forgives
Commando
Easy Money 1 & 2Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mh, mind hakkas ka huvitama, kus on suurimad käärid ehk millistel puhkudel ma ei ole kunsti mõistnud - minu tabelis päris põhjas, aga imdb-rating keskpärane. (Keskmiselt ma olen suhteliselt helde hindaja.)
1. Haggard 1.0/6.5 (Bam Margera 'huumori'projekt)
2. Limits of Control 1.0/6.3 (Jarmuschi eksperimentaalfilm. Kunagi pöffil nägin, võtsin vist hiljem filmi kokku lühidalt: mine perse, Jarmusch!)
3. A Million Ways to Die in the West 1.0/6.2 (Üks tore inimene ütles, et pole ammu niimoodi kinos naernud. Mina ei saa aru.)
4. Noah 1.0/6.0 (Aronofsky on muidu mu top10 lavastajate seas, aga see oli ikka eepiliselt sitt)
5. Fun with Dick and Jane 1.0/6.1 (Apatow-gäng ja Carrey mulle muidu meeldivad, peaks üle vaatama, mis sellega valesti oli)
6. The Mechanik 1.0/5.7 (Dolph Lundgren mängib vene spetsnazi veterani)
7. High School High 1.0/5.4 (Ilmselt nägin juba sellises vanuses, kui kivinaljad enam naljakad ei tundu)
8. Terminal Island 1.0/5.3 (Mingi kultuslik expoitation-film. Nägin ilmselt lõigatud versiooni, vb muidu oleks kõrgemalt hinnanud)
9. Driven to Kill 1.0/5.2 (Steven Seagal mängib vene maffia veterani)
10. Ghost Rider 1.0/5.2 (Film, mis minu meelest defineerib Cage'i lõpliku persekukkumise)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustjätkuvalt imestan et kedagi päriselt ka huvitavad mingeid "jumal teab kelle poolt" antud reitingud?
sõltub nendest kuidagi midagi või... filmi laenutus on kallim vms?
Soovitan selleks kohaks siiski IMDB asemel rotten tomatoes. Kriitikud, mitte tavavaatajad ja filmikompaniide klikkijad...Aga, maitse asi, muidugi."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustjätkuvalt imestan et kedagi päriselt ka huvitavad mingeid "jumal teab kelle poolt" antud reitingud?
sõltub nendest kuidagi midagi või... filmi laenutus on kallim vms?
Kommentaar
-
Ma ei viitsinud Tofu asja peale rohkem filme kokku panna, sest mul pole IMDB-s filme hinnatud, aga üldiselt filmid, mida ma vahepeal vaatan, ehkki nende hinded jäävad alla 7. Põhiline argument on mõistagi nostalgia.
1. http://www.imdb.com/title/tt1320253/?ref_=nv_sr_2 The Expendables. Seda filmi oli lihtsalt vaja.
2. http://www.imdb.com/title/tt0093894/?ref_=nv_sr_1 The Running Man. Kämoon!
3. http://www.imdb.com/title/tt0089880/?ref_=nv_sr_2 Rambo on esimest korda välismaal.
4. http://www.imdb.com/title/tt0058955/?ref_=fn_al_tt_1 The Beast That Killed Women. Gorilla ründab nudistide laagrit.
5. http://www.imdb.com/title/tt0102059/?ref_=nv_sr_1 Hot Shots! Elagu lapsepõlv!
6. http://www.imdb.com/title/tt0084602/?ref_=nv_sr_1 Rocky III. Rocky kakleb B.A.-ga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, üldiselt saab ikka indikatsiooni kätte, et kas tasub aega raisata või mitte. Päris 3,midagi hindega päris pärle ei leia. Või, noh, leiab, aga natuke teiste väärtustega.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMh, mind hakkas ka huvitama, kus on suurimad käärid ehk millistel puhkudel ma ei ole kunsti mõistnud - minu tabelis päris põhjas, aga imdb-rating keskpärane. (Keskmiselt ma olen suhteliselt helde hindaja.)
Kui latti 7,5+ reitinguga filmidest alla tuua, siis minu ühed suurimad käärid: Journey to the Center of the Earth (IMDB 5.8 - Tofoa 1.0). Et noh, see kvalifitseeruks kenasti sinu tabelisse. Ma rohkem nii halbu filme vist ei ole näinud. v noh, Home Alone 4 on vist ka üks sellistest.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPidin kõiki filme peale Noah'i guugeldama. Pisut üllatav, et sa neid üldse näinud oled. Eriti neid Lundgreni-Seagalide omi.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa rohkem nii halbu filme vist ei ole näinud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMitte ainult kolmesed reitingud. Tõin oma postis välja hulgim 8 punni kanti hinnatud filme, mis on minult röövinud ööpäevi. Kui vähemalt üks inimene sellest õppust võidab ja Star Warsi või Gran Torino vaatamise asemel parki jalutama läheb , on minu missioon täidetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMillegi alusel peab ju otsustama, kas panna 2 h hakkama või mitte.
Soovitan selleks kohaks siiski IMDB asemel rotten tomatoes. Kriitikud, mitte tavavaatajad ja filmikompaniide klikkijad...Aga, maitse asi, muidugi.
The Running Man 9/10 miinimum.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar