Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 10 filmi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Metascore on suht toivo.

nt Tropa de Elite - 33/100.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Metascore on suht toivo.

nt Tropa de Elite - 33/100.
      ma kardan, et laias laastus loksuvad need kõik ikka ühes rütmis. marginaalsete erinevustega.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
        filmi laenutus on kallim vms?
        Pigem tuleks küsida kus kohast laenutada filme? Pühade ajal sai mõned õhtud filmidega sisustatud ja tekkis tõsine küsimus - kus kohast saada filme mida vaadata tahaks? Sai ka igasugu edetabeleid uuritud ja näiteks Rotten jäi kohe oma top-iga silma, et minu maitse järgi seal see reiting kohe kindlasti pole.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
          Pigem tuleks küsida kus kohast laenutada filme? Pühade ajal sai mõned õhtud filmidega sisustatud ja tekkis tõsine küsimus - kus kohast saada filme mida vaadata tahaks? Sai ka igasugu edetabeleid uuritud ja näiteks Rotten jäi kohe oma top-iga silma, et minu maitse järgi seal see reiting kohe kindlasti pole.
          Põhja Rimis, Tallinnas, on veel video/DVD laenutus olemas. Hindade ega valikukohta ei oska kahjuks kommenteerida

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            Popcorntime. Kes teab, see teab.
            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
              Millegi alusel peab ju otsustama, kas panna 2 h hakkama või mitte.
              Soovitan selleks kohaks siiski IMDB asemel rotten tomatoes. Kriitikud, mitte tavavaatajad ja filmikompaniide klikkijad...Aga, maitse asi, muidugi.
              Ei võta ka enamuse, ehk imdb taoliste kohtade hinnangut tõsiselt - viskaks siia rotten tomatoese juurde ka allmovie.com (samuti, veel parem, allmusic.com muusika avastamiseks). On kippunud nii olema, et pea alati hinnanguga suht-koht nõus ja piisavalt informatiivne.
              ★★★★★★

Kommentaar

Allmusicule paneb albumoftheyear.org pika puuga ära. Kui muusikast rääkida, noh.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  ma kardan, et laias laastus loksuvad need kõik ikka ühes rütmis. marginaalsete erinevustega.
                  The Butterfly Effect 30
                  Inglorious Basterds 69
                  Fight Club 66
                  Intouchables 57
                  The Green Mile 61
                  Shutter Island 63
                  Leon 64
                  Scarface 65
                  American Psycho 64
                  American History X 62
                  Mr Nobody 63
                  In Bruges 67
                  The Road 64
                  Garden State 67
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                    Popcorntime. Kes teab, see teab.
                    "Popcorn Time esitab filme ja TV seriaale läbi torrentite
                    Autoriõigustega materjalide allalaadimine võib olla sinu riigis illegaalne. Kasuta omal vastutusel."

Räägime siis legaalsetest võimalustest.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

The Butterfly Effect 30
                      näed ongi igal pool ülehinnatud.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Kuna ma enne võtsin filmid, mis olid 7.5 või rohkem, siis nüüd 7.4 või vähem. Kahjuks või õnneks olen liiga vähe filme alla 7.0 näinud, niiet eriti suuri üllatusi siin tabelis pole. Vahest esimene või esimesed kolm on üllatuslikud.

1. InAPPropriate Comedy (IMDB 2.9 - Tofoa 6.0)
                        2. Elavad Pildid (IMDB 7.3 - Tofoa 10.0)
                        3. The Road (IMDB 7.3 - Tofoa 10.0)
                        4. The Dictator (IMDB 6.4 - Tofoa 9.0)
                        5. Buried (IMDB 7.0 - Tofoa 9.0)
                        6. About Schmidt (IMDB 7.2 - Tofoa 9.0)
                        7. Shame (IMDB 7.3 - Tofoa 9.0)
                        8. The Bank Job (IMDB 7.3 - Tofoa 9.0)
                        9. Tsotsi (IMDB 7.3 - Tofoa 9.0)
                        10. The Lincoln Lawyer (IMDB 7.3 - Tofoa 9.0)

11. City Island (IMDB 7.4 - Tofoa 9.0)
                        12. Lincoln (IMDB 7.4 - Tofoa 9.0)
                        13. The Bucket List (IMDB 7.4 - Tofoa 9.0)
                        14. The Greatest Movie Ever (IMDB 6.6 - Tofoa 8.0)
                        15. The Beach (IMDB 6.6 - Tofoa 8.0)
                        See on ikka trollimine ? või sa jagad 9 ja 10 väga kergekäeliselt, nt iga teine film saab sellisse kõrge hinde, arvestades, mis filme sa tavaliselt oma lemmikute sekka oled pannud siis jah hea trollimine

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                          see on ikka trollimine :d :d? Või sa jagad 9 ja 10 väga kergekäeliselt, nt iga teine film saab sellisse kõrge hinde, arvestades, mis filme sa tavaliselt oma lemmikute sekka oled pannud siis jah hea trollimine :d
                          :d :d :d

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                            TOP 10 filmi mis on minu arvates räigelt üle haibitud ja hinnatud.
                            Kõik on subjektiivne, aga minu kui tõelise filmikriitiku arvamus on tõesem kui kellegi teise.

1. Star Wars ja kõik mis sellega üldse seotud on. RÄIGELT ülehaibitud pask! Kosmos ja sarnane huinjaa on vägagi lemmar teema, aga see on puhas hollywoodi popcorni sitt mis on ikka rämedalt üle reklaamitud ja hinnatud. Sel aastal saavad mu vaesed ajud veel rohkem kannatada kuna pidavat uus teos kuskilt välja ilmuma. (kõikidele filmidele minu poolt hindeks imdb.com-is 1)

2. Gran Torino - Järjekordne hu/njaa kunstiteos. Räigelt ülehaibitud Clint Eastwood. Ma ei tea kus kohast see tema lembus tuleb, aga mitte vähemalt tema režisööritöö tõttu. Tal pole mitte ühtegi head enda tehtud filmi(olen nõus selle teema tegelikult lahti jätma, äkki ikka üks film on). See sama Gran Torino on ehe näide sellest kui hingetu ja tühi üks tema fännide arvates "tippteos" olla võib. Puhas pask. (imdb hinne 8.2 , minu hinne 1)

3. The Avengers - Kaks tundi CGI ehvekte ja .... a õigus rohkem midagi polegi. Üks suur faking effekt, mis on ka kehvemini tehtud kui mu arvutimänud mis 486 peal mängitud said. Sisutühi puhas pask. Batman ja X-Mehed on tõestanud et koomiksi põhjal vändatud film ei pea ainult plahvatused ja veelkord plahvatused olema. Võib sisu ka sisse panna. Rõve roosa gay porr. Ja sellel tuleb sel aastal veel teine osa, jumal aita. (imdb hinne 8.2 , minu hinne 1)

4. 12 Years A Slave - Mille eest siin Oscar anti? Lupita Nyong'o sai selle eest Oscari et teda kaks tundi piitsutati v? Päris ränk kui enam näitlema ka ei pea et sellist autasu saada. Neegrite vaevade peal on tehtud kõvasti, KÕVASTI paremaid filme. Terve filmi ootasin mingit jubedat pauku või emotsiooni aga täielik 0. Sisutühi lõpuni aerutamine ja hea võidab. Mõttetu pask! (imdb hinne 8.2 , minu hinne 3)

5. Kogu Kääbiku triloogia - Esimest filmi vaatasin kinos. Nutsin raha taga. Teist filmi vaatasin koduses 3D tingimustes. Nutsin kaotatud aega taga. Kolmandat osa ei läinud kinno vaatama ja eeldatavasti vaatan kodus 2Dna et mitte silmi nuss/da. Lootused olid suured aga teostus oli saast. (imdb hinne 8.0 , minu hinne 4)

6. Children of Men - Üks järjekordne raskelt ülehinnatud kolmele Oscarile kandideerinud pask. Sisu 0, näitlemine 0 , point 0. Täielik läbikukkumine filmina. Ehk raskendas asja see et ei austa ma briti huumorit ega näitlejaid, aga no isegi selle koha pealt silma kinni pigistades oleks saanud midagigigigigi liigutavat või mõistliku valmis teha. (imdb hinne 7.9 , minu hinne 1)

7. 007: Skyfall - Pole kahjuks kunagi Bondi fänn olnud, niiet pean juba ette vabandama. Pole kunagi selle hullusega kaasa läinud, pole kunagi ennast kuskil teemapeol või esilinastusel Bondi-Pedeks riietanud ega klouniks teinud. Aga siiski olen üritanud neid objektiivse pilguga vaadata. Arvatavasti pettusin selles teoses kuna eelmised Daniel Craigid ajasid lati liiga kõrgele ja uskusin et sellest võib isegi midagi huvitavat välja kooruda...Lõppude lõpuks oli see üks paras hollywoodi klounaad. Palju pauku ja mürtsu segatud hunnikute klišeedega. (imdb hinne 7.8 , minu hinne 3)

8. Disneys Frozen - Juba 1 aastaselt vihkasin ma multifilme kus sisutühjus täidetakse muusika ja lauludega. Selles teoses pandi ikka väga räigelt. Sisu 0% mingit huinjaa lälinat 100% , jäin umbes tunni peal magama (ja seda juhtub ikka väga harva). Ei näitaks oma lapsele peale makstes ka mitte. (imdb hinne 7.7 , minu hinne 2)

9. Scott Pilgrim vs The World - Järjekordne hu/njaa, kus tahetakse väga intelikendsed ja erudeeritud näida aga tulem on nutuse klounaadi sarnane pask. Point on mõttetu, sisu on tühi ja kedagi ei huivta mis selles teoses tegelastega saab. (imdb hinne 7.5 , minu hinne 1)

10. Zero Dark Thirty - Ei läinud haibiga kaasa ja keeldusin vaatamast seda propagandast ja ajupesust oksele ajavat "kunstiteost". Bin Ladenit pole kunagi olemas olnud ja teda pole ka keegi kuskil tapmas käinud. Keskmisele Ameerika kretiinile muidugi üks tore ja räigelt südantlõhestav draamafilm. Kahju ja kurb et ka paljud filmikriitikud selle haibiga kaasa läksid ja häid hinnanguid jagasid. (imdb hinne 7.4 , minu hinne ilma filmi vaatamat 1 , sest kehvemat hinnet ei saa panna)

Tungival nõudmisel üritan lähitulevikus teha TOP 10 filmidest mille hinne jääb maksimaalselt 7 kanti ja millele ise olen andnud paar palli kõrgema hinde.
                            Väga hea tabel, minu arust ka need väga ülehinnatud filmid, kuigi Staw Wars ja esimesed kolm osa valmimise järjekorras on suurepärased filmid, aga ülehinnatud ka minu silmis siiski.

Kommentaar

The Prestige
                              Inception
                              Interstellar
                              Shutter Island
                              Crazy, Stupid, Love
                              Into The Wild
                              Rush (vist peaks ka siia listi minema, kuigi tohutut emotsiooni ei tekkinud filmi lõpus siis sellest hoolimata on väärt film)

Viimase aja kino kogemused ei ole väga meeliületavad olnud ning kodus ei ole ka väga filmimaailma lainel olnud, seega päris kümmet kokku siia ei tule aga panin kirja filmid mis koheselt meenuvad ja mida ma alati soovitan kellegile (hoolimata sellest, et kõik on tegelt neid filme näinud). Nimekiri ei ole järjestatud kohtade järgi kuigi võib öelda küll, et The Prestige & Inception on pikalt teistest ees minu mõttelises edetabelis. Crazy, Stupid, Love on edetabelis selletõttu, et kuigi tegu pole tõelise meistriteosega, siis tegelikult on tegu üsna huvitava ja väga meeldiva komöödiaga - ma ei tea kas seda mõjutab see, et naistemeheks on pandud Ryan Gosling kes mõjub seal väga sümpaatselt või hoopis see, et Emma Stone on seal mängib.. ei tea valikuid on palju aga mulle see film väga meeldib.

Into The Wild on lihtsalt väga hea film ning meeldivad filmid mis põhinevad tõestisündinud lugudel ning on hästi pandud filmi see sündmustik. Rush on lihtsalt hea. Lõpetuseks tooks välja veel ka muusikalise eripreemia, mis läheb mehele nimega HANS ZIMMER. Kui see mees taustamuusikat teeb siis on teada, et sealt midagi head tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                                The Prestige
                                Inception
                                Interstellar
                                Shutter Island
                                Crazy, Stupid, Love
                                Into The Wild
                                Rush (vist peaks ka siia listi minema, kuigi tohutut emotsiooni ei tekkinud filmi lõpus siis sellest hoolimata on väärt film)

Viimase aja kino kogemused ei ole väga meeliületavad olnud ning kodus ei ole ka väga filmimaailma lainel olnud, seega päris kümmet kokku siia ei tule aga panin kirja filmid mis koheselt meenuvad ja mida ma alati soovitan kellegile (hoolimata sellest, et kõik on tegelt neid filme näinud). Nimekiri ei ole järjestatud kohtade järgi kuigi võib öelda küll, et The Prestige & Inception on pikalt teistest ees minu mõttelises edetabelis. Crazy, Stupid, Love on edetabelis selletõttu, et kuigi tegu pole tõelise meistriteosega, siis tegelikult on tegu üsna huvitava ja väga meeldiva komöödiaga - ma ei tea kas seda mõjutab see, et naistemeheks on pandud Ryan Gosling kes mõjub seal väga sümpaatselt või hoopis see, et Emma Stone on seal mängib.. ei tea valikuid on palju aga mulle see film väga meeldib.

Into The Wild on lihtsalt väga hea film ning meeldivad filmid mis põhinevad tõestisündinud lugudel ning on hästi pandud filmi see sündmustik. Rush on lihtsalt hea. Lõpetuseks tooks välja veel ka muusikalise eripreemia, mis läheb mehele nimega HANS ZIMMER. Kui see mees taustamuusikat teeb siis on teada, et sealt midagi head tuleb.
                                Meil on sarnane maitse Filminduses ja filmimuusikas
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X