Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tunnistan üles
Collapse
X
-
WRC on just huvitavaks suudetud teha võrreldes F1ga. Vahepeal oli täiesti mõttetu seda jälgida ja nüüd on jälle päris põnev, Tänak teeb asja eriti põnevaks.
-
+1 pmst.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTunnistan ülesse, et olen vist üks väga vähestest, kellele ei paku mingit huvi autoralli MM sari ja jätb täiesti külmaks. Kogu see võistluse süsteem jms on täiesti out minujaoks ja ei ole läinud kaasa selle üle Eestilise palavikuga. Tänaku pärast on muidugi hea meel.
Leave a comment:
-
Tunnistan ülesse, et olen vist üks väga vähestest, kellele ei paku mingit huvi autoralli MM sari ja jätb täiesti külmaks. Kogu see võistluse süsteem jms on täiesti out minujaoks ja ei ole läinud kaasa selle üle Eestilise palavikuga. Tänaku pärast on muidugi hea meel.
Leave a comment:
-
Probleemi tunnistamine on juba pool võitu.Algselt postitas Iceman Vaata postitustMul on mingi teema poolitamisega.
Avastasin end sellelt mõttelt, kui poolitasin viinamarju ja kirsstomateid endal salatisse.
+ eelnev ajalugu jne. Mul on probleem.
Leave a comment:
-
Jagatud mure on poole kergem.
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMul on mingi teema poolitamisega.
Avastasin end sellelt mõttelt, kui poolitasin viinamarju ja kirsstomateid endal salatisse.
Leave a comment:
-
Mul on mingi teema poolitamisega.
Leave a comment:
-
No ma ise olin ka mitte-Subway usku ja Eesti omas pole käinud, aga Spicy Italian ja Meatball Marinara võiks ära proovida. Et kui midagi väga metsa ei ole keeratud, siis on ikka vähe enam, kui lihtsalt võileib.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei ole kunagigi käinud Subways, on see strange shit? Käin seal aastas miljon korda mööda, kuid endiselt pole tõmmanud sisse.
Leave a comment:
-
Eestis pole kordagi käinud. Barcas sai 3 päeva järjest oma alkoholi tarbimise järgset nälga kustutamas käia Subis.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei ole kunagigi käinud Subways, on see strange shit? Käin seal aastas miljon korda mööda, kuid endiselt pole tõmmanud sisse.
Leave a comment:
-
Eestis sama, ei ole kohe kuidagi mu tavalisel teekonnal.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei ole kunagigi käinud Subways, on see strange shit? Käin seal aastas miljon korda mööda, kuid endiselt pole tõmmanud sisse.
Leave a comment:
-
Ma ei ole kunagigi käinud Subways, on see strange shit? Käin seal aastas miljon korda mööda, kuid endiselt pole tõmmanud sisse.
Leave a comment:
-
naise tungiv palve tähendab kahte asja - kas ta soovib vihjata, et sa oleks rohkem ürgmehelik VÕI ihaleb salaja Uuspõldu. Muid võimalusi pole.Algselt postitas StokVaatasin Naisega tema tungival palvel Jan Uuspõllu "Ürgmeest". Jäin kuskil saunalina juures magama.
Leave a comment:
-
Ma ei julgenud eile Roma-Barca mängu vaadata, sest kartsin ära jinx'ida.
Leave a comment:
-
Vaatasin täna ca viis tundi saadete a la America’s Got Talent parimat kraami...üldjuhul sellin pisakarakiskuja. Mingil hetkel tundsin, et pea hakkas valutama ja mõtlesin, et hing on keha veest kuivaks tõmmanud. Aga ei. Mingi meinstriim huinjaa. Vittu küll. Tooge need miinuskraadid tagasi, et see viirused, bakterid jm tapaks. Minugipooleks kasvõi Sass Henno *(kes ostab siiski ise köie ja võtab viirused ette).
E: *igaks petteks täpsustus
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: