Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tunnistan üles

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ma olen suht kindel, et mõni viimased 5 aastat kõik ManU mängud ära vaadanud.
    Arvad? Manul pole enam fänne, nüüd on nad toetajad.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas tarry Vaata postitust
    Ja mina olen algusest peale,ehk siis 1994.aastast alates kõik "Kodus ja võõrsil" osad ära vaadanud. Trumpa üle.
    Ma olen suht kindel, et mõni viimased 5 aastat kõik ManU mängud ära vaadanud.

Leave a comment:

• tarry
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    pff mõni asi. Ma pole näiteks ühtegi osa Vapraid ja Ilusaid vaadanud. Trumpa üle.
    Ja mina olen algusest peale,ehk siis 1994.aastast alates kõik "Kodus ja võõrsil" osad ära vaadanud. Trumpa üle.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Ma vaatasin enne GOT-i viimase hooaja ilmumist kõik hooajad jutti ära. Päris mitu päeva sai olla magamata

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    pff mõni asi. Ma pole näiteks ühtegi osa Vapraid ja Ilusaid vaadanud. Trumpa üle.
    olen liiga palju vapraid ja ilusaid vaadanud, üle 1000 osa..

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Pole vaadanud ühtegi osa GoT või Breaking Badi

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ma üritasin just Denoni receiveri menüüd telekas ette saada poolteist tundi järjest. Lõpuks avastasin, et probleem oli kogu aeg selles, et olin HDMI otsa mingisse hoopis teise porti lükanud(pole õrna aimugi, kuidas see sinna üldse sisse õnnestus suruda). Faking loll tunne on.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    sama siin

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Esimene on kamarajura niikuinii, teist vaata peale "better call saul-i".

Leave a comment:

• cabron
    replied

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    See on väärt lugu küll.
    Enda lemmikuteks on veel lisaks "God put a smile upon my face" ja "scientist"

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Okei. Tunnistan ülesse. 14 aastat tagasi, kui ma esimest korda kuulasin seda lugu armusin ma ära ja see armastus kestab siiamaani, sest mu jaoks isiklikult on see lugu nii epic kui üldse olla saab, isegi peale 14 aastat on see lugu mul telefonis. 2012 oli mul selles samas lives au neid näha. Külmavärinad. Ulme.
    aegade parim laul https://www.youtube.com/watch?v=P8jOQUsTU9o

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Okei. Tunnistan ülesse. 14 aastat tagasi, kui ma esimest korda kuulasin seda lugu armusin ma ära ja see armastus kestab siiamaani, sest mu jaoks isiklikult on see lugu nii epic kui üldse olla saab, isegi peale 14 aastat on see lugu mul telefonis. 2012 oli mul selles samas lives au neid näha. Külmavärinad. Ulme.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Käisin nõnda vetsus, et võtsin õlle kaasa, kuid tilkagi ei joonud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Pärast eriti pinevat jalkamängu vaatamist tekib ilge söömisvajadus, viimati pärast Tottenhami võitu sõin keset ööd 6 röstikat igast kraamiga ja ühe Twixi. Kuigi kõht oli täis.

Leave a comment:

Working...
X