Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
v on kellegil nippe kuidas hommikul kohe üles tõusta ja välja ajada end?
Telefon rõveda äratusega eemale, niiet pead voodist välja tõusma. Armee õppetundide soovitus on seejärel kohe tuleb voodi ära teha, korralikult. See annab kasvõi alateadvusesse tunde, et oled juba millegagi hakkama saanud ja päevaga on positiivsem edasi minna.
Ja õhtul on mõnus pugeda korralikult tehtud voodisse...
Ma olen maist kuni septembrini suht alkohoolik, kaineid päevi on vähem kui heas olekus päevi, kõige halvem, või siis just hea, on see, et ma suudan juua korralikult kolme-neljani öösel ja siis kell 7-8 tööle minna ja 9 tundi ära kannatada, aga mu hipi mentaliteet vajab suvel chillimist ja võimalikult vaba elu, küll mu keha pimeda perioodi ajal taastub. Nii on see viimastel aastatel kujunenud, aga ei kahetse ka midagi, elu on lühike, mõni nimetab seda elu hävitamiseks, aga mina vaatan asja veidi teistmoodi.
Ma pigem soovitaks hommikut alustada seksiga või onaneermisega ja kohvi pole vajagi.
Eks see oleneb naisest, sest ma arvan, et mõni mimm lööb sulle panniga vastu pead kui sa teda regulaarselt hommikul kell 8 millegagi torkima hakkad. Ja no kui naine kõrval, siis võib tekkida arusaamatusi kui ta silmad lahti teeb ja mees kõrval iga hommik aega iseendale võtab.
Ma olen nõrk inimene v ma ei tea, pole hommikuinimene v ma ei tea raisk. Tegin eile cheat day, mõtlesin, et järgmisest nädalast proovin nagu 2x päeva jooksmas käia ja mõni päev ka rühmatreeningusse minna. Läksin magama ja olin tänase päeva suhtes suht excited, et kohe und ei tulnud. mingi 1.30 jäin magama, plaan oli ärgata 8st ja teha üks kerge tiir ümber harku järve, nii mingi 7-8km, siis teha kerge hommikune eine ja seedida ja 11st bodypumpi ja pärast tööle ning peale tööd veel jooksma minna ja siis homme jälle nagu 2x päeva jooksma. hommikul kerge jooks äratuseks ja õhtul mõtestatud treeningkava järgne jooks.
Aga jah, 8st oli äratus aga üldse ei tahtnud üles tõusta. mitte kuidagi, voodis lebasin mingi 9ni kuni jäin uuesti magama ja ärkasin 12st....siis ei jäänud muud midagi teha, kui hommikusöök ja tööle. Suht pettunud endas, nõrk inimene. Tea kas homme suudan paremini. Täna siis muidugi tegin jälle jäätise ja sõin paki picoballasi....energiat peaks nüüd olema küll. Näis kuidas homne päev läheb.
Selline koormus 6,5h une pealt? Selleks peavad küll teatud eeldused olema, mida keskmisel inimesel ei ole. Sa võid nii mõned korrad teha, aga regulaarselt nii välja ei vea.
Nipp on see et maga normalne uni täis, siis ei ole raske ärgata ka. Ja igasugu öövahetused ei ole valgele inimesele.
Ma olen maist kuni septembrini suht alkohoolik, kaineid päevi on vähem kui heas olekus päevi, kõige halvem, või siis just hea, on see, et ma suudan juua korralikult kolme-neljani öösel ja siis kell 7-8 tööle minna ja 9 tundi ära kannatada, aga mu hipi mentaliteet vajab suvel chillimist ja võimalikult vaba elu, küll mu keha pimeda perioodi ajal taastub. Nii on see viimastel aastatel kujunenud, aga ei kahetse ka midagi, elu on lühike, mõni nimetab seda elu hävitamiseks, aga mina vaatan asja veidi teistmoodi.
Tere tulemast klubisse. Põdema ei pea, olen su vaimne hingesugulane ja nii mõnigi veel siin foorumis tundis ilmselt ennast ära.
Ma olen nõrk inimene v ma ei tea, pole hommikuinimene v ma ei tea raisk. Tegin eile cheat day, mõtlesin, et järgmisest nädalast proovin nagu 2x päeva jooksmas käia ja mõni päev ka rühmatreeningusse minna. Läksin magama ja olin tänase päeva suhtes suht excited, et kohe und ei tulnud. mingi 1.30 jäin magama, plaan oli ärgata 8st ja teha üks kerge tiir ümber harku järve, nii mingi 7-8km, siis teha kerge hommikune eine ja seedida ja 11st bodypumpi ja pärast tööle ning peale tööd veel jooksma minna ja siis homme jälle nagu 2x päeva jooksma. hommikul kerge jooks äratuseks ja õhtul mõtestatud treeningkava järgne jooks.
Aga jah, 8st oli äratus aga üldse ei tahtnud üles tõusta. mitte kuidagi, voodis lebasin mingi 9ni kuni jäin uuesti magama ja ärkasin 12st....siis ei jäänud muud midagi teha, kui hommikusöök ja tööle. Suht pettunud endas, nõrk inimene. Tea kas homme suudan paremini. Täna siis muidugi tegin jälle jäätise ja sõin paki picoballasi....energiat peaks nüüd olema küll. Näis kuidas homne päev läheb.
Just fucking do it. Esimesed 5 min on unine kannatus. Pärast seda juba nauding. Don't be a pussy!
mul üks sõber ei ärganud küll selle peale, et tema tüdruk huijas. aga selle peale, et ühe teise homie tüdruk küsis peo finaalis kolmandalt homielt anaali. kuivalt. "magaja" istus toimingu ajal kramplikult, et mitte olla cock-block ja soovide täitja kõndis mõnda aega imelikult.
Leave a comment: