mh, sa ei tee seda teemat õigesti
tunnistan üles, et kunagi sai vanalinna kõnniteele end tudisse sätitud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tunnistan üles
Collapse
X
-
Pühapäeval sõitsin Narvast Tallinnasse ja sooritasin nii sita möödasõidu, et siiamaani piinlik.
Leave a comment:
-
Käisin sellisel kontserdil nagu Deva Premal & Miten (jooga, tantra muusika vms) ja magama ei jäänud.
Leave a comment:
-
-
saada hofile privaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTsikkide nimede juures võiks nende instakontod ka olla.
Leave a comment:
-
pane veel!Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSul see u15 tüdrukute teema muidu vist ju igapäevane hobi?
Leave a comment:
-
Sul see u15 tüdrukute teema muidu vist ju igapäevane hobi?Algselt postitas hofnar Vaata postitustSee on vist see, et igale ühele oma. Ma melanhoolses tujus kuulan HIMi või vaatan "faith in humanity restored" videosid, mitte ei loe u15 tüdrukute jalka protokolle.
Leave a comment:
-
Ma avastasin hetkemelanhoolsust pärast seda seisu nägemist.Algselt postitas hofnar Vaata postitustSee on vist see, et igale ühele oma. Ma melanhoolses tujus kuulan HIMi või vaatan "faith in humanity restored" videosid, mitte ei loe u15 tüdrukute jalka protokolle.
Leave a comment:
-
See on vist see, et igale ühele oma. Ma melanhoolses tujus kuulan HIMi või vaatan "faith in humanity restored" videosid, mitte ei loe u15 tüdrukute jalka protokolle.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEile õhtul olin ülimalt melanhoolne. Seda ma avastasin siis, kui traditsiooniliselt sirvisin jalgpall.ee päevatulemusi ja sattusin SELLELE protokollile. Olen oluliselt hullemaidki tulemusi Eesti vutis näinud, kuid see tekitas nagu kurbuse millegi pärast.
Leave a comment:
-
Eile õhtul olin ülimalt melanhoolne. Seda ma avastasin siis, kui traditsiooniliselt sirvisin jalgpall.ee päevatulemusi ja sattusin SELLELE protokollile. Olen oluliselt hullemaidki tulemusi Eesti vutis näinud, kuid see tekitas nagu kurbuse millegi pärast.
Leave a comment:
-
Kui ma toidu mikrokasse panen, siis ei mõtle ma kunagi, kui kaua see seal olema peaks. Lükkan suvalt mingi aja peale ja kui tundub, et on piisavalt olnud, võtan toidu välja. 99% toimib.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: