Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tunnistan üles
Collapse
X
-
võtsin kunagi osa septembriseijoo kampaaniast (vist isegi kaks korda). edukalt. või noh, kui edukas see ikka oli, kui kaotasin kuu oma elust ja jäin ilmselt ilma võimalustest, mida enam kunagi ei tule. süüdistan orkutit. noored, ärge laske end sots(iaal)meediast mõjutada. kõik, mis joomata jääb, juuakse hiljem mitmekordselt tagasi. elu peab olema tasakaalus.
-
Vaata, et sa enne homset rooli ei istu. Puhud promilli veel välja.Algselt postitas Iceman Vaata postitustPeale 10km metsajooksu ja korraliku ÜKE´t, sõin ma likööri täidisega sokolaadi komme. :/
Leave a comment:
-
Proovi hapukoorega neid komme, väga hea on.Algselt postitas Iceman Vaata postitustPeale 10km metsajooksu ja korraliku ÜKE´t, sõin ma likööri täidisega sokolaadi komme. :/
Leave a comment:
-
Peale 10km metsajooksu ja korraliku ÜKE´t, sõin ma likööri täidisega sokolaadi komme. :/
Leave a comment:
-
Kui poes käies pakutakse mingit toitu degusteerimiseks, siis ma alati maitsen, aga kunagi ei osta.
Leave a comment:
-
Ma olen sitt kinkide pakkimises ja üleüldiselt asjade voltimises.
Leave a comment:
-
Millegi pärast tahan väga, et Prantsusmaa selle EM-i võidaks.
Leave a comment:
-
Kes kannatab, see kaua elabAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustSita häda on.
Leave a comment:
-
Kui on korralik maa suitsusink, kulub leiba rohkem kui sinki.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÜlehindasin leiba. Lõikasin kaks viilu sinki ja arvasin, et need võtab enda kanda üks viil leiba, kuid tegelikuses oli tarvis kahe abi.
Leave a comment:
-
Ülehindasin leiba. Lõikasin kaks viilu sinki ja arvasin, et need võtab enda kanda üks viil leiba, kuid tegelikuses oli tarvis kahe abi.
Leave a comment:
-
Sama siin. Igakord luban endale, et raisk, mitte ühtegi sõna enam seal. Mees annab sõna, mees võtab sõna...Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa luban endale, et ma ei sekku sinna. Aga ikka.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: