Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tunnistan üles

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• marv3llous
    replied

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul on oskendamiseni siiber sellest immigratsiooni teemast offtopicust, kuid ikka ja jälle loen kõikide postitused läbi.
    Ma luban endale, et ma ei sekku sinna. Aga ikka.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on oskendamiseni siiber sellest immigratsiooni teemast offtopicust, kuid ikka ja jälle loen kõikide postitused läbi.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Tunnistan üles, et teen ka vahel nii

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Algselt postitas kastjan Vaata postitust
    Ära aja kaaskodanikku segadusse. Poolteljel on sisemised (ja välimised) otsad, mis võivad vahetust tahta, aga klotsidena ei saa muud varianti olla, kui piduriklotsid.
    Igasuguse slängi eest muidugi pead ei tahaks anda...
    Trust me, i'm an engineer. Asuvad stabika kondi ja sidurikorvi vahel.

Aga üldiselt thanks captain.

Leave a comment:

• kastjan
    replied
    Algselt postitas mongol Vaata postitust
    Pooltelje sisemised klotsid.
    Ära aja kaaskodanikku segadusse. Poolteljel on sisemised (ja välimised) otsad, mis võivad vahetust tahta, aga klotsidena ei saa muud varianti olla, kui piduriklotsid.
    Igasuguse slängi eest muidugi pead ei tahaks anda...

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Niisiis varasemalt sel nädalal viisin auto vasaku esirattalaagri vahetuseks. Töömees ütles, et varsti on parem ka tuksis. Samas soovitas siis klotsid ka esiratastel vahetada. Ma nüüd mõtlen, kas ta sai mingeid muid klotse mõelda peale piduriklotside?
    Pooltelje sisemised klotsid.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mina ei julgeks seal ujuda.

It's a world first in Nine Elms: sky pool to be suspended 10-storeys high between two apartment blocks

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Toidan oma lemmikteemat edasi.

Nimelt olen autonduses, autoremondis, autokunstis kui sellises ilmselt kõige mökum inimene maailmas. No sittagi autodest ei tea ja pole nagu üldse huvi elus olnud. Minu jaoks on auto puht sõiduvahend ning kui midagi teeb imelikku häält või liigutust, siis küsin kas isa käest nõu või targemate meeste käest nõuandeid.

Niisiis varasemalt sel nädalal viisin auto vasaku esirattalaagri vahetuseks. Töömees ütles, et varsti on parem ka tuksis. Samas soovitas siis klotsid ka esiratastel vahetada. Ma nüüd mõtlen, kas ta sai mingeid muid klotse mõelda peale piduriklotside?

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Mul selles suhtes huvitav, et ma kardan kõrgust päris palju (eriti kui pean pmst otse alla vaatama) + ma millegipärast alati vaatan ka ehitiste konstruktsioone stiilis "Mingi vana maja? Mingi liikuv osa? - that's bad". Sellepärast on ka lõbustusparkide suured vinged atraktsioonid minu jaoks pigem surmahirmu tekitavad kui lõbusad.
    Lennukiga samas sõita on täiesti ok. Päris palju (natuke üle 20ne on minu jaoks palju) viimasel 2 aastal uuele lennukile astunud ning kogu selle aja peale ühe korra kergelt junn jahedaks läinud - õhkutõusu ajal tuli vabamaandumine 2ks sekundiks (Taani linnade vahelisel liinil). Aga see oli üleüldine wtf terves lennukis nagunii seega vast norm ja see tunne polnud ka nii hirmus kui Oleviste kiriku tornis olek.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Õnneks mingit paanikahoogu ei teki ja kõige hullem on tõusu ajal, mis kestab tavaliselt mingi 5 minutit. Aga sel hetkel on ikka väga imelikud tunded. Üldse viimasel ajal olen tähele pannud, et kõrguses olemine ei tekita just parimaid emotsioone.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Ma ei karda, aga mulle ei meeldi lennata.
    Turbulentsi puhul lohutan ennast sellega, et minust ei sõltu midagi ja mida muuta ei saa, selleparast ei ole mõtet muretseda.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kardan lennata.

Õigemini lennuki tõusmisel ja väiksemagi turbulentsi puhul tekib hirm. Jubevastik tunne.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kle see on siililegi selge, et sina. Ära aja tagasi ja ole mees ja tunnista üles.
    Absoluutne laim.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Kle see on siililegi selge, et sina. Ära aja tagasi ja ole mees ja tunnista üles.

Leave a comment:

Working...
X