Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tunnistan üles

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Ja mina eeldasin, et Tofuul tuli aususehoog peale ja tunnistab üles, et tema ongi tegelikult aktiviseerunud kasutaja Gay Fish
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ei ole siis vä
    Asjatu laim.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ei ole siis vä

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pogbavideod
    Ja mina eeldasin, et Tofuul tuli aususehoog peale ja tunnistab üles, et tema ongi tegelikult aktiviseerunud kasutaja Gay Fish

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Kellel praegustest aktiivsetest mängijatest on nii hea esimene puude, petvalt flegmaatiline pallikäsitlus ja vajadusel tasemel killer instinct?

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Tunnistan ülesse, et päris mitu korda aastas võtan youtubes ette mõned Zidane compilationid ja naudin. Kellel praegustest aktiivsetest mängijatest on nii hea esimene puude, petvalt flegmaatiline pallikäsitlus ja vajadusel tasemel killer instinct? Tuleb ainsana silme ette Berbatov aga tema on selgelt tase madalam. Ahjaa, ma veel Barca fänn ka

Enjoy!

Leave a comment:

• zelee
    replied
    noob.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Ma ei oska teha mannaputru nii, et see põhja ei kõrbeks.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas messineuer12 Vaata postitust
    Millal sa seda tunnistad, et sulle meeldib poisse musitada?
    Nii kibeled? Küsi parem otse et kas Amos tahab suga välja tulla või mitte, sellepärast pole ju vaja hakata varikontot tegema...nagu Märgatud Ükskõikmiseestikohas juba...

Ole julgem! Tolerantsus on aasta teema! Isegi kui saad eitava vastuse, siis pärast 30 aastat kahetseda on ju veel hullem.

Leave a comment:

• messineuer12
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Ma olen kapi-jaalo ning olin 2005-2010 ManU toetaja (Ronalts lahkus ja aasta pidasin vastu veel).
    Naasen kui Cristiano läheb tagasi.

Ei oodanud hetke millal United sellise mängu teeb, aga kuna bandwagonid hakkavad varsti täiel kiirusel liikuma siis otsustasin ka peale hüpata.

Aitäh.
    Millal sa seda tunnistad, et sulle meeldib poisse musitada?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Ma olen kapi-jaalo ning olin 2005-2010 ManU toetaja (Ronalts lahkus ja aasta pidasin vastu veel).
    Naasen kui Cristiano läheb tagasi.

Ei oodanud hetke millal United sellise mängu teeb, aga kuna bandwagonid hakkavad varsti täiel kiirusel liikuma siis otsustasin ka peale hüpata.

Aitäh.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    No igatahes kõrvalt vaadates paistis maitsvam salat olema kui see mis selveri põrandale maha jäi...

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Kõlab ja loogiliselt, et ainus asi, mida Soccernet grilli juurde ostab, on kilo salatit.
    Oot, kas sa said ise ka sealt üldse midagi?

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Ma arvasin, et see oli soccerneti poolt ostetud vms, et suur salat liha kõrvale ja noh kõik võtsid, siis võtsin ka.

Aga läks kasutusse ikka. Ära ei surnud ja paha pole ka veel hakanud.
    Kõlab ja loogiliselt, et ainus asi, mida Soccernet grilli juurde ostab, on kilo salatit.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Läks uuesti kasutusse ka? Vot see oleks ülestunnistus.

Tegelikult võiks mõned lahked hinged üles tunnistada selle, et nad suvepäevadel mu kilose salati ära sõid.
    Ma vist sõin ka sealt.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Tegelikult võiks mõned lahked hinged üles tunnistada selle, et nad suvepäevadel mu kilose salati ära sõid.

Leave a comment:

Working...
X