Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kammisin eile gravitybongi ja läksin reaalselt lolliks.
Gravity on see kui võtad suure platstpudeli, lõikad põhja ära ja võtad ämbri ning paned vett täis. Siis paned pudeli sisse, korgi asemel hõbepaberi koos hkm tubakaga ning seejärel annad tubakale tuld ja tõmbad aeglaselt pudelit üles kuni pudel on tossu täis ja siis tõmbad ära selle.
Ühesõnaga enne olen ka teinud, aga aasta-kahene paus oli sees ja "tripp" oli selline nagu Mõnuagendi jagatud jutt kus see tüüp rääkis, et teda brainwashiti enne Tallinna TV-s esinemist. Jõudsin juba kõik asjad ära mõelda mida ma enam ei tee (kui normaalse mõistusega üles ärkan) ja mida tegema pean.
Järeldasin, et peaks vähem vaidlema oma teooriatest inimestega ning rohkem oma elu elama. Kui tõesti hakkab maailmas kõik peesse kisuma tulen tagasi selle teema juurde kuid nii kaua - ei aitäh. Ma olin lihtsalt täiesti peast lolliks läinud ning ainult üks kord varem on elus selline tripp olnud ja seda ka mitte popsuga. Scary as fuck ja tänan Jumalat, et kõik korras on
Enne kui popsumehed hakkavad seletama, et nii noorelt ei tohiks teha - ma olen sellega nõus, kuid 4-5 aastat tehtud ja tolerants on päris kõrge, ei tea mis eile juhtus. Liiga suur hit ja liiga karm üle mõtlemine.
Nii lahjade asjadega esinete?
Ma sittusin 9-10 aastaselt oma venelasest naabripoisi vedelat paska täis, üritades talle näkku peeretada kuna ta oli eelmine öö telgis mu sõbrale korduvalt näkku peeretanud.
Kõige piinlikum asi mis minuga kunagi juhtunud on ja mis kohe kindlasti kunagi juhtuda saab.
Vabandan traumeerimast.
Leave a comment: