Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Küsimus ei olnud selles, kuidas üldiselt jaguneb, vaid kuis nende pagulaste seas. Tõesta ära et seal tulevad haritud mõistlikud neegerprogejad, kes hakkavad siin väärtus looma, mitte hävitama ja ma kirjutan alla.
    Olen päris kindel, et põgenejate hulgas on absoluutselt igasugu inimesi, samas mingid hävitajad ei ole nad kindlasti. Ei leia nagu loogikat kuhugi riiki põgenemises, et seal siis mingi jamaga hakkama saada. Kui nad tahaks hävitada, siis on neil sõda kodu ukseees ja võimalus ennast välja elada niipalju kui soovivad.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
      Olen päris kindel, et põgenejate hulgas on absoluutselt igasugu inimesi, samas mingid hävitajad ei ole nad kindlasti. Ei leia nagu loogikat kuhugi riiki põgenemises, et seal siis mingi jamaga hakkama saada. Kui nad tahaks hävitada, siis on neil sõda kodu ukseees ja võimalus ennast välja elada niipalju kui soovivad.
      On sul andmeid ka et just igasuguseid lausa? Mitu neegrikuningat tulemas on?

Arvata on tore, aga arvamausi on niipalju kui inimesi.

Kommentaar

Andmeid? Ega sõda ei vali mis ametist inimesi oma kodust põgema sunnib.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
          Andmeid? Ega sõda ei vali mis ametist inimesi oma kodust põgema sunnib.
          Arvan, et edukad inimesed on ammu sõjakolletest nihhi tõmmanud...

Kommentaar

Ma ei tea kas nutta või naerda. Sa räägid inimestest nagu karbitoodetest riiulil.
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
              Arvan, et edukad inimesed on ammu sõjakolletest nihhi tõmmanud...
              Yep. Neist on praegu Saksamaal ja Rootsis järgmised Nnekad ja Zlatanid sirgumas. Andekad neegrid Eestisse ei tule!
              Väike-Maarjasse jõuavad ainult viletsad ja äbarikud - immigrantide põhjakiht. Kõigele lisaks ei oska nad jalgpalligi mängida. Täiesti kasutud inimesed!

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                Ma ei tea kas nutta või naerda. Sa räägid inimestest nagu karbitoodetest riiulil.
                sa eksid. Võid nutta, aga see sind mõistlikumaks ei tee.

Kommentaar

Muidugi ma ei nuta ja muidugi ma ei naera selle peale. Küll aga hämmastab.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Väike osa meie rahvast on rääkinud, sõnum on selge :

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                        Väike osa meie rahvast on rääkinud, sõnum on selge :

sinisel äratusel suur telefoniarve lihtsalt
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                          sinisel äratusel suur telefoniarve lihtsalt
                          Kas sa tõsiselt ka toetad pagulaskvootide jura või lihtsalt üritad igas asjas EKRE-t süüdlasena näha?

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                            Kas sa tõsiselt ka toetad pagulaskvootide jura või lihtsalt üritad igas asjas EKRE-t süüdlasena näha?
                            Konkreetsel puhul ma arvan tõesti, et sinine äratus sai ülesandeks hääletuses osaleda.

Üldises plaanis püüan viidata jaburustele, mida siinne rahvas genereerib, à la forza italia allkirjaga eesti rahwuslased.

Kvootidest on selles mõttes pohlad, sest seda meile nkn ei rakendata.
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Sobib ka siia teemasse.
                              Algselt postitas Iceman
                              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kas see Facebooki lehekülg on budu või counti või mõne muu siinse foorumikangelase poolt tehtud? See stiil, välja toodud lollused, avaldused ja kommentaarid lähevad kenasti siin teemas esitletud idiootsustega kokku.

Antud leht on muidugi kena lakmuspaber - kes sõpradest laigib...
                                Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                                X