Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurat, anekdooti ei tohi ka enam siia panna? Sa hakkad mingeid kirjuvigu hoopis otsima.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
      Mööduja viskab pilgu kellale ja vastab: "Praegu on nad tööl!"
      Jah, Soomes.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kurat, anekdooti ei tohi ka enam siia panna? Sa hakkad mingeid kirjuvigu hoopis otsima.
        Ma ei öelnud seda sinu kohta, kuna ma nägin seda anekdooti juba varasemalt ringi liiklemas. Seal olid täpselt samad taipod ehk selle kirjutamisel on inimsel pidanud olema vaimukust, aga samas on ta suutnud selle ikka kirja panna väga kummalisena.

Kommentaar

miks pagulasi saudi araabiasse/dubaisse ei saadeta? seal oleks neil vähe parem elu

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
            miks pagulasi saudi araabiasse/dubaisse ei saadeta? seal oleks neil vähe parem elu
            Noh, kui oleks parem elu, siis nad läheksid sinna.

Kommentaar

Kas nad oleksid sinna teretulnud?

Kommentaar

Kas nad oleksid sinna teretulnud?
                Seal läheb ka ju ehitajaid ja koritsjaid ja asju vaja. Ma olen üsna kindel, et Katari MMiks valmivatel staadiontel ei pane ükski kohalik tunkesid selga.

Ja eks see Euroopa ja Lähis-Ida vahe ongi see, et Euroopas jääd musta tööd tehes ellu, aga Lähis-Idas oled suht inimrämps.

Kommentaar

huvitavad arengud on vahepeal olnud. järjest rohkem hakkab päike kandilisemaks minema ja lõvid kotkaks muutuma ja isegi ojulandile hakkavad koledad vuntsid kasvama.
                  eestis käib aastas üle miljoni turisti ja nüüd hädaldatakse mingi tuhande pagulase pärast, jopantonio. kas sellist eestit me tahtsimegi!
                  tore muidugi oleks, kui kõik õiged eestlased ennast krooksu sulgeksid ja valjullt pwa-d kuulaksid, siis saaks rahulikult tänaval kõndida.
                  tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Kohatu võrdlus, sest turist on Eestis ajutiselt ning jätab endast maha raha.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
                      huvitavad arengud on vahepeal olnud. järjest rohkem hakkab päike kandilisemaks minema ja lõvid kotkaks muutuma ja isegi ojulandile hakkavad koledad vuntsid kasvama.
                      eestis käib aastas üle miljoni turisti ja nüüd hädaldatakse mingi tuhande pagulase pärast, jopantonio. kas sellist eestit me tahtsimegi!
                      tore muidugi oleks, kui kõik õiged eestlased ennast krooksu sulgeksid ja valjullt pwa-d kuulaksid, siis saaks rahulikult tänaval kõndida.
                      Kas Sa oledki päris anti-fa vä?

Kommentaar

Kas Sa oledki päris anti-fa vä?
                        ma ei karda võõraid inimesi

praegu vikerraadios ka räägitakse sellest, kes tahab kuulaku.
                        eeldatakse, et ükski pagulane ei hakkagi kunagi tööle ja meie vaesed eestlased(valge rass) peamegi neid poputama koguaeg.
                        sellise suhtumisega võib kohe pe*se minna, nagu tegemist ei oleksi inimesega, vaid mingi lemmikloomaga.
                        tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
                          Saudi Arabia migrant expulsions: 'They beat us. I want to warn others not to go'
                          More than 100,000 Ethiopian men, women and children have been expelled from the kingdom as labour rules tighten

Kommentaar

Noh, mu sõber töötab antud riigis. Väga kõrgepalgalisel töökohal, aga ütleb ka, et, noh, ikka uskumatu koht on.

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
                              irw, kas sa tõesti võrdled turisti siin alaliselt elava inimesega?
                              Algselt postitas Iceman
                              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

pakuks et meie e-valitsus võiks välja mõelda e-pagulase staatuse ja võtta vastu 10 000 e-pagulast
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid
                                valged, merevahust sääred
                                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                                X