Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKui palju kasvõi siin teemas selliseid argumente on esitatud? Minu arust tuuakse pigem asjalikke näiteid, lingitakse mõistlikele artiklitele jne. Pigem üritavad kvoodisõbrad meeleheitlikult näidata, et immigratsioonivastased on kirjaoskamatud ja madalalaubaline seltskond. Tofoarik poeb selle tõestamiseks lausa nahast välja.
Mina olen näiteks siin korduvalt väitnud, et ei mõnekümne ega ka mõnetuhande tüübi vastuvõtmine ei lahenda probleemi vaid vastupidi, ainult soodustab illegaalset inimkaubandust. Probleemid tuleb lahendada kohapeal, nt hävitada ISIS ning sööta, joota, turvata ja katta juba kriisipiirkondade vahetus läheduses olevad põgenikelaagrid. Ainsatki mõistlikku vastuargumenti pole ma näinud, ainult lollakat irooniat.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee olukorra kohapeal lahendamine on rassistidel naeruväärne argument. Kes seda ISIS-it sinna hävitama peaks minema? Eesti sõjavägi? Let me guess: Eesti rassistid oleksid selle vastu."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
nn vanas-Euroopas on massi-immigratsiooni vastane automaatselt - rassist, fashist, nats või neonats
pluss muidugi ksenofoob , vihkaja , ning mis need sõnad kõik veel on
kas nüüdsest ka meil siin ? viimasel paaril päeval torkab silma sõna Rassist lausa massiline kasutamine
esialgu veel uus-politrukkide poolt , õige pea ilmselt ka paetide-krosside-randperede-kallaste suust
tsiteerides Kivisildnikku - "limukad"
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMina olen näiteks siin korduvalt väitnud, et ei mõnekümne ega ka mõnetuhande tüübi vastuvõtmine ei lahenda probleemi vaid vastupidi, ainult soodustab illegaalset inimkaubandust. Probleemid tuleb lahendada kohapeal, nt hävitada ISIS ning sööta, joota, turvata ja katta juba kriisipiirkondade vahetus läheduses olevad põgenikelaagrid. Ainsatki mõistlikku vastuargumenti pole ma näinud, ainult lollakat irooniat.
Põhimõtteliselt muidugi üks-ühele juhtum kooseluseadusega, kus ühe poole eestvedajad tõmbasid kogu jutu nii madalalaubalisele tasemele, et sisuline arutelu sumbus kiiresti ja põhijaur läheb teemale, kas homo/mustanahaline on inimene või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSesmõttes ma ei tea ühtegi inimest ja ka siit pole vist läbi käinud ühtegi inimest, kes oleks suhtumisega "yolo, multikulti forever, las tulevad kõik, kes tahavad, küll me neid toidame".
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKusjuures selle kõigega on ju kõik nõus, et kohapeal tuleks probleemid lahendada. Et mis vastuargumente sa sellele ootad? Pigem on või õigemini peaks küsimus olema selles, et kas hetkel tuleks solidaarsusest muu Euroopa vastu natuke pagulasi vastu võtta või siis ei tuleks. Aga miskipärast selle teise "ei tuleks" poole pealt on hirmus palju neid "neegrid ahju, valge rass on ohus ja meil pole siia vägistavaid moslemeid vaja" karjujaid, mistõttu on kogu see keiss täisretardiks ära tõmmatud. Sesmõttes ma ei tea ühtegi inimest ja ka siit pole vist läbi käinud ühtegi inimest, kes oleks suhtumisega "yolo, multikulti forever, las tulevad kõik, kes tahavad, küll me neid toidame".
Põhimõtteliselt muidugi üks-ühele juhtum kooseluseadusega, kus ühe poole eestvedajad tõmbasid kogu jutu nii madalalaubalisele tasemele, et sisuline arutelu sumbus kiiresti ja põhijaur läheb teemale, kas homo/mustanahaline on inimene või mitte.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAga miskipärast selle teise "ei tuleks" poole pealt on hirmus palju neid "neegrid ahju, valge rass on ohus ja meil pole siia vägistavaid moslemeid vaja" karjujaid, mistõttu on kogu see keiss täisretardiks ära tõmmatud.
Ma mõistan, kuid ei saa aru, millepärast need, kes tahavad midagi muuta, tahavad midagi uut, tahavad olla viidad vms ... millepärast need inimesed langevad samale tasemele? Millepärast need inimesed ei näita eeskuju? Kusjuures ka täiesti erudeeritud inimesed peavad enda kirjatükkidesse alandamist pookima - millepärast? Kes sa oled, et teist üldse alandada? Rassist, vä? Eks.
Joptvajuu võtke ennast kokku.
ps. tegelikult ma saan aru, et tegemist on ebakindlusega - saage üle.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustHuvitav-huvitav peeglike seina peal, kes küll kütust tulle va-la-vaad?
Ma mõistan, kuid ei saa aru, millepärast need, kes tahavad midagi muuta, tahavad midagi uut, tahavad olla viidad vms ... millepärast need inimesed langevad samale tasemele? Millepärast need inimesed ei näita eeskuju? Kusjuures ka täiesti erudeeritud inimesed peavad enda kirjatükkidesse alandamist pookima - millepärast? Kes sa oled, et teist üldse alandada? Rassist, vä? Eks.
Joptvajuu võtke ennast kokku.
ps. tegelikult ma saan aru, et tegemist on ebakindlusega - saage üle.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKusjuures selle kõigega on ju kõik nõus, et kohapeal tuleks probleemid lahendada. Et mis vastuargumente sa sellele ootad? Pigem on või õigemini peaks küsimus olema selles, et kas hetkel tuleks solidaarsusest muu Euroopa vastu natuke pagulasi vastu võtta või siis ei tuleks. Aga miskipärast selle teise "ei tuleks" poole pealt on hirmus palju neid "neegrid ahju, valge rass on ohus ja meil pole siia vägistavaid moslemeid vaja" karjujaid, mistõttu on kogu see keiss täisretardiks ära tõmmatud. Sesmõttes ma ei tea ühtegi inimest ja ka siit pole vist läbi käinud ühtegi inimest, kes oleks suhtumisega "yolo, multikulti forever, las tulevad kõik, kes tahavad, küll me neid toidame".
Põhimõtteliselt muidugi üks-ühele juhtum kooseluseadusega, kus ühe poole eestvedajad tõmbasid kogu jutu nii madalalaubalisele tasemele, et sisuline arutelu sumbus kiiresti ja põhijaur läheb teemale, kas homo/mustanahaline on inimene või mitte.)) tore lugeda, kui keegi mu enese mõtted sõna-sõnalt ära suudab sõnastada.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMõni on ikka läbi käinud siit.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKes? ja eikale lisaks ka plus miljonkadziljonhuijiljon. Ei oleks osanud ise paremini sõnastada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar