Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jah. Meil on ju riik nii tiheda asustusega, et see on see probleemikoht, eksole

edit: Pean lisama, et see 1062 vms arv mis täna välja käidi. See on selline hea survestus, ei enamat. Noh nagu mina siin vahel utreerin üle, et ikka teema käima tõmmata. Reaalsuses ma ei usu, et me üle 400 sõjapagulase siia paigutaks. Ja seegi on pigem puusalt tulistades üle pakutud number.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Said aru küll.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        Jah. Meil on ju riik nii tiheda asustusega, et see on see probleemikoht, eksole

edit: Pean lisama, et see 1062 vms arv mis täna välja käidi. See on selline hea survestus, ei enamat. Noh nagu mina siin vahel utreerin üle, et ikka teema käima tõmmata. Reaalsuses ma ei usu, et me üle 400 sõjapagulase siia paigutaks. Ja seegi on pigem puusalt tulistades üle pakutud number.
        see 1000 on täpsemalt kui pika aja peale - 1 nädal, 1 kuu, 1 aasta?
        põgenikevoog EL'i ju vist kolme- või neljakordistus 2014 aastal (jäi kuskilt siuke statistiline nupuke silma)
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
          Said aru küll.
          Muidugi. Aga kui meil on väljaränne suurusjärgus 20000-30000 (ma ei viitsi enam guugeldada õhtul, lambist ütlen) inimest, siis 1000 väljamaalast vastassuunas ei tohiks absoluutselt mingisugunegi probleem olla.

Tähtis on, et neil antaks võimalused meie ühiskonda sulandumiseks. Targa rahvana ju ikka ütleme, et kuidas küla koerale...

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
            see 1000 on täpsemalt kui pika aja peale - 1 nädal, 1 kuu, 1 aasta?
            põgenikevoog EL'i ju vist kolme- või neljakordistus 2014 aastal (jäis siuke statistiline nupp meelde)
            Praegu käib jutt kahest aastast.

Siim Kallase jutu kohaselt on Süüria sõjapõgenikke 4 miljonit. Et igati loogiline, et lähiaastail on ka surve Euroopa Liidule kasvanud.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
              Kuhu me nad topime kõik?
              indrek tarand foorumis:
              narvas (ca 65 000 elanikku) on veerand korteritest tühjad ja valgas on mitutuhat tühja korterit.... ?!

ei tea muidugi kui õiged need andmed on.

ca 3:10 peal
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                indrek tarand foorumis:
                narvas (ca 65 000 elanikku) on veerand korteritest tühjad ja valgas on mitutuhat tühja korterit.... ?!

ei tea muidugi kui õiged need andmed on.

ca 3:10 peal
                Ega nende hinnad seal niisama nõnda madalad oleks. Vanad inimesed surevad ära ja noored ei taha sinna jääda.

shefield, üpris alguses tehti juba selgeks, et see 300+ number käis inimeste ümber paigutamise kohta, millele lisanduvad need, kes pole veel vastu võetud. Õigem küsimus oleks miks üks poliitik seda ei teadnud? Kui tema küsimus oli mõeldud, et inimese jaoks tänaval seda numbrit kergitatakse, siis jah, selles osason tal muidugi õigus. Muide, ega praegu naljalt ei leiagi ühtegi poliitikut kes ütleks, et 1000 on meie jaoks vastuvõetav, mis muidugi ei tähenda, et neid vastu ei võeta.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                  Jah, sellest on aru saada, et tegu pole EKRE liikmega, sest räuskamise ja rassismi asemel suudab inimene ennast viisakalt väljendada ja ka oma arvamust põhjendada. Täpselt nagu siin

Vastukaaluks võib siis tuua Ojulandi "Ma pole rassist, tunnen muret valge rassi ellujäämise pärast" või mingi suvalise "kui esimene must tuleb lähen barrikaadidele" suhtumise.

Aga no ega mõistus pole oma teha, vaadates populaarsusuuringuid, siis Vabaerakonna tõus on eelkõige seotud sellega, et Riigikokku pääsemisel on jäädud viisakateks, aga enda seisukohti kaitsvateks, samas kui EKREst tilgub igal võimalusel paremäärmusliku sitta.

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                    küsimus pole ju, mis erakonna liige nii arvab, aga terve mõistus arvabki nii, kui seni on meil olnud tegemist pigem kümnete pagulastega, alguses räägiti sadadest pagulastest ja nüüd jõutakse otsapidi tuhandete pagulasteni, kes tulevad kahe aastaga.praegusel hetkel hoolimata sellest, et meil ei ole nende jaoks ülesehitatud mingit töötavat programmi elukohtade kohta, keeleõppe, laste hariduse jne jne. väited, et kusagil seisavad tühjad majad on suusoojaks hea öelda küll, ent kui me viime narva või valka või aserisse nad lihtsalt olema, ilma mingi plaanita neid integreerida, siis saabki see ainult getostumisega lõppeda, mis omakorda tähendab täpselt samu muresid, mis on rootsis ntks.

Kommentaar

Ja loo moraal on ikkagi see, et vingume palju me tahame, kuid kott tõmmatakse ikka pähe lõpuks. Kui meie otsustest midagi sõltuks siis meil ei lastaks otsustadagi.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                        Aga no ega mõistus pole oma teha, vaadates populaarsusuuringuid, siis Vabaerakonna tõus on eelkõige seotud sellega, et Riigikokku pääsemisel on jäädud viisakateks, aga enda seisukohti kaitsvateks, samas kui EKREst tilgub igal võimalusel paremäärmusliku sitta.
                        Ses suhtes, et... õpi siis VE-lt.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kaks mõtet veel:
                          • Koguaeg räägitakse seda juttu: "ei tasu teha sama viga nagu põhjamaad ja lääneeuroopa." Kui mööname, et probleeme võib olla Rootsis, Prantsusmaal, siis kuidas on lood teiste riikidega? Et kas tegelikult pole äkki üldse "lääneeuroopa kogemus" hoopis plussmärgiga?

• Räägitakse meie võimekusest. Meil on üks pagulaskeskus 30 kohaga (kus paikneb 80 inimest). See on kõik. Kas tõesti on võimalik tõsise näoga rääkida, et meie riik pole enamaks võimeline?
                            Päriselt kaa, piinlik pole nii hädises riigis elada või seda juttu rääkida (sest enamasti ju poliitikud seda trummi taovad)?

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                            Koguaeg räägitakse seda juttu: "ei tasu teha sama viga nagu põhjamaad ja lääneeuroopa." Kui mööname, et probleeme võib olla Rootsis, Prantsusmaal, siis kuidas on lood teiste riikidega? Et kas tegelikult pole äkki üldse "lääneeuroopa kogemus" hoopis plussmärgiga?
                            Et Rootsis ja Prantsusmaal on pekkis, aga ülejäänud riikides on immigrandid suuremas osas positiivne kogemus?
                            Hmm, okei...

Kommentaar

Abdurrahman, väljub Tallinna Kodakondsus ja Migratsiooniametist. Haarab esimesel vastutulijal käest kinni ja kukub teda tänama:"Aitähh teile Eestlased, te olete nii tore rahvas, andsite mulle elamisloa, andsite mulle tasuta korteri, lubate tuua siia mu 25 sugulast, annate raha elamiseks! Suur-suur tänu!"
                              Vastutulija vabandab:" Oi andke andeks, ma ei ole kohalik, minu nimi on Abdul Hakeem ja olen Süüriast!"
                              Abdurrahman haarab käest järgmiselt vastutulijalt ja kordub sama jutt:"Aitähh teile Eestlased, te olete nii tore rahvas, andsite mulle elamisloa, andsite mulle tasuta korteri, lubate tuua siia mu 25 sugulast, annate raha elamiseks! Suur,suur tänu!"
                              Vastutulija jälle:"Oi andke andeks, ma ei ole kohalik, minu nimi on Altamash ja ma olen Liibüast!"
                              Nii kordub mitu korda. Viimaks küsib Abdurrahman mööduvalt vanamemmelt, kelle silmist paistab hirm, et kus siis kõik Eestlased on? Mööduja viskab pilgu kellale ja vastab: "Praegu on nad tööl!"

Kommentaar

Mul on ikka mingi jube spinni-kahtlus.
                                Noh, et kvoodid läksid suureks, rahvas sai pahaseks ja kõik avaldasid ka poliitikute seast pahameelt. Mis teha? Otsi mingi vana, vaene ja töötu naine. Palu tal saata laiali mingi täiesti full-retard facebooki-post. Seepeale kõik ahhetavad tema kallal ja varem kergelt skeptiliseks muutunud inimesed mõtlevad, et selle ahvi poolt ikka olla ju ei saa...
                                Sama kahtlus on EKRE-ga.
                                Ja sama kahtlus on pidevalt bubblesi ja muude klemmide poolt saadetavates naljadega. Kui ikka igas sellises naljas vaatab vastu kirjavigadest pungil harimatus ja rumalus, siis on mul endiselt tunne, et ka see on üks hea spin, et ühtegi normaalset arutelu tulla ei saaks.

Kommentaar

Working...
                                X