Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Anarhist Vaata postitust
    Rootsi pärand tulevastele noortele on düstoopia, kus poole sajandiga on suudetud saada vägistamiste poolest maailmas kena 2. koht Lesotho taga.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#Sweden

The Swedish police record each instance of sexual violence in every case separately, leading to an inflated number of cases compared to other countries.[225][228][232] Sweden also has a comparatively wide definition of rape.[225][226][227] This means that more sexual crimes are registered as rape than in most other countries.[226] For example, in 2005 Sweden reformed its sex crime legislation and made the legal definition of rape much wider,[225][233][234][235] which led to a marked increase in reports.[236][237] Additionally, the Swedish police have improved the handling of rape cases, in an effort to decrease the number of unreported cases.[225][237][238][239] For this reason, large-scale victimisation surveys have been presented by criminologists as a more reliable indicator of rape prevalence.[225][226][227] An EU-wide survey on sexual violence against women, published the European Union Agency for Fundamental Rights (FRA) in 2014, placed Sweden below Denmark and Finland,[240] and a previous assessment by Brå have placed Sweden at an average level among European nations.[226]

According to the FRA study there's a strong correlation between higher levels of gender equality and disclosure of sexual violence.[240] This, and a greater willingness among Swedish women to report rape in relationships,[241] may also explain the relatively high rates of reported rape in Sweden, which has a long-standing tradition of gender equality policy and legislation, as well as an established women's movement,[227] and has been ranked as the number one country in sex equality.[228][242]

Kommentaar

See on juba ju patoloogiline, kui igal pool EKRE karvane käsi ette. Või teeb tigedaks, et enamus kommenteerijaid ei omagi samat maailmavaadet?
      Selles suhtes on tegemist huvitava uuringuga, kus rahvas on tugevalt lõhestunud kaheks nagu ka seda oli kooseluseadusega, aga ikkagi riigiisad keelduvad seda küsimust panemast referendumile. Mõneti saab ju aru, kuna ollakse teadlikud, et see ei läheks läbi ja ohh õudust. Vinge demokraatia, kus rahval on otsustada ainult 1 kord nelja aasta jooksul ja seda riigikoguvalimistel.
      Mida seal referendumil küsima peaks? Minu teada pole peaaegu keegi pagulaste massilise majutamise poolt. Või peaks küsimus olema nulltolerants? Et lõpetame igasuguse migratsiooni? Nagu NL?
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Nagu kinni silmi pigistav rassist ikka, siis tuuakse välja fakt, lugemata fakti päritolu. Nagu wiki artikkel ise ütleb, siis selle statistika taga on palju põhjuseid. Paljud põhjused seotud hoopis rootsi politsei menetlemisstiili ja "rape" mõiste kerge umbmäärasusega.

Kommentaar

Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
          Nagu kinni silmi pigistav rassist ikka, siis tuuakse välja fakt, lugemata fakti päritolu. Nagu wiki artikkel ise ütleb, siis selle statistika taga on palju põhjuseid. Paljud põhjused seotud hoopis rootsi politsei menetlemisstiili ja "rape" mõiste kerge umbmäärasusega.
          See au ei ole kohe kindlasti sulle!

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Rassist mis rassist. Selles suhtes on nagu ka nendel naistel kindlasti suur koorem südamelt langenud, kes selle kuriteo küüsi langenud, kuna Rootsi politsei "menetlemisstiil" nagu sa väitsid on kerge umbmäärasusega.

"This was three times higher than the number of cases in the same year in Sweden's next-door neighbour, Norway, and twice the rate in the United States and the UK." Tegemist endiselt vägistamisega. Lisan ka artikli lingi
            Sweden is said to have one of the highest rates of rape. But can such statistics be reliably compared between countries?

Kuna ma olen nii laisk ja kellaeg ka hiljane siis ei viitsi lugeda, kas Norra ja Suur Britannia politsei menetlemisstiil või "rape" mõiste sinu tekstist ka vastab Rootsi standardile. Igastahes Rootsi oma 2010 (sellest möödas 5 aastat ja numbrid võivad olla kõrgemadki) oli 63 vägistamist 100 000 inimese kohta. Kui BBC artiklit uskuda, siis Norra kohta teeb see umbes 20 vägistamist 100 000 inimese kohta. Norras on wikipedia andmetel 2013
            5,1 miljonit elanikku. See teeb 10 200 vägistamisjuhtumit aastas. Aga ma rõhutan uuesti, et ma ei tea. Võibolla tõesti on ka seal teistsugune mõiste vägistamisel nagu Rootsis.
            Aga päikest sulle žurnalist. Siiralt kahetsen, et fakti juures olev märkus jäi lugemata. Totaalselt devalveeris minu mõtte.

Kommentaar

Aga kohalikel on rõdud!
              Algselt postitas dareth Vaata postitust
              pagulastel on autod vä?

Kommentaar

Rassist mis rassist. Selles suhtes on nagu ka nendel naistel kindlasti suur koorem südamelt langenud, kes selle kuriteo küüsi langenud, kuna Rootsi politsei "menetlemisstiil" nagu sa väitsid on kerge umbmäärasusega.

"This was three times higher than the number of cases in the same year in Sweden's next-door neighbour, Norway, and twice the rate in the United States and the UK." Tegemist endiselt vägistamisega. Lisan ka artikli lingi
                Sweden is said to have one of the highest rates of rape. But can such statistics be reliably compared between countries?

Kuna ma olen nii laisk ja kellaeg ka hiljane siis ei viitsi lugeda, kas Norra ja Suur Britannia politsei menetlemisstiil või "rape" mõiste sinu tekstist ka vastab Rootsi standardile. Igastahes Rootsi oma 2010 (sellest möödas 5 aastat ja numbrid võivad olla kõrgemadki) oli 63 vägistamist 100 000 inimese kohta. Kui BBC artiklit uskuda, siis Norra kohta teeb see umbes 20 vägistamist 100 000 inimese kohta. Norras on wikipedia andmetel 2013
                5,1 miljonit elanikku. See teeb 10 200 vägistamisjuhtumit aastas. Aga ma rõhutan uuesti, et ma ei tea. Võibolla tõesti on ka seal teistsugune mõiste vägistamisel nagu Rootsis.
                Aga päikest sulle žurnalist. Siiralt kahetsen, et fakti juures olev märkus jäi lugemata. Totaalselt devalveeris minu mõtte.
                Sa demagoogitsed ja väänad minu mõtet korralikult. Tood jälle sama statistika välja, mis ennegi. Mõistagi on kahetsusväärne see seksuaalkuritegude arv Rootsis. Mina lihtsalt väidan ja väidab statistikat koostanud firma kui ka wikipedia leht, et sellist statistikat on pmts riigiti võimatu võrrelda. Paljudes arenguriikides ei "mõõdeta" selliseid juhtumeid üldsegi.

Ja kuhu selle aruteluga jõuda tahad? Kui meile paigutatakse nt ~300 või ~1000 pagulast, kuidas mõjutab see sinu arvates vägistamisstatistikat Eestis?

Kas hoiatad meid samasuguse õudse saatuse eest juba varakult?

Siin arutelus on rohkem postitusi, kui meile pagulasi paigutatakse... 99% siiapostitajatest ei tunne suure tõenäosusega oma igapäevaelus mingit muutust. Rääkimata siis mingisugusest "Eesti suveräänsuse (Arnold Rüütli lemmiksõna) püsimajäämisest".

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
                  Ma usun, et ma saan aru, mida sa mõtled, aga väga veider on lugeda, et 'tervet mõistust' esindab suuresti (mitte täiesti) kari tohlakaid, kes kirjaoskuse järgi ei viitsinud isegi algklassides tähele panna, kuidas oma püha puhtaverelise eestlase keelt kasutada. Mul ei ole põhjust arvata, et nende kriitilise mõtlemise oskused mingilgi määral paremad on. Saaks mingite kvootide korras need tegelased Eestist nahhui saata, oleks mu meelest täitsa vahva.
                  Eks selles pundis(pagulaste vastased) on võibolla tõesti piinlik olla, kui enamike põhiargument on, et nad on neegrid ja mulle ei meeldi neegrid. Ise ma ühelegi vastu kõndivale neegrile oma elus pastakat silma pole löönud, raekoda pildistavatele jaapani mammidele jalga taha pole ka pannud. Ei kavatse ka. Kontrollimatut ja lämmatavat immigratsioonivoolu olematu haridustaseme, väga erineva kultuuritausta ning jabura usutunnistusega inimeste suhtes aga kindlasti sõna sekka ütlemata vaadata ei kavatse. Tolerastide relv ongi panna meid ühte patta lihtsalt neegrivihkajatega. Vot nemad saadaks mina hea meelega kuhugi ära
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

kes suhtub irooniaga eesti suveräänsusse ehk iseseisvusse -
                    ega selle jaoks ei saa ju vene võimu tagasitulemises ka mingit probleemi olla
                    peaasi et meid käsutatakse mujalt , Kreml või Brüssel

Kommentaar

kuulge, kutid...

Soccernet on reaalselt ainukene foorum, mida ma jõuan isiklikult jälgida. Sest noh, päris elu, päris töö ja muu nõuavad oma...

Päris tõsine huvi oleks teada saada, et kuidas ning kust kohast te võtate aega ja jaksu, et väidelda teemadel, millega enese kurssi viimine peaks hõlmama täiskohaga (ja pealegi) töökohta. Ja.. millele peaks/võiks eelneda pikaajaline valdkonnaspetsiifiline analüüs?

Isiklikult tunneks pigem häbi võtta sõna ning avaldada resoluutseid arvamusi teemadel, mille kohta ma sittagi tegelikult ei tea. (fb feedist nähtav v. vooglaidu personaalne traagika ei loe).

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                        kuulge, kutid...

Soccernet on reaalselt ainukene foorum, mida ma jõuan isiklikult jälgida. Sest noh, päris elu, päris töö ja muu nõuavad oma...

Päris tõsine huvi oleks teada saada, et kuidas ning kust kohast te võtate aega ja jaksu, et väidelda teemadel, millega enese kurssi viimine peaks hõlmama täiskohaga (ja pealegi) töökohta. Ja.. millele peaks/võiks eelneda pikaajaline valdkonnaspetsiifiline analüüs?

Isiklikult tunneks pigem häbi võtta sõna ning avaldada resoluutseid arvamusi teemadel, mille kohta ma sittagi tegelikult ei tea. (fb feedist nähtav v. vooglaidu personaalne traagika ei loe).
                        Ju siis on inimestel vastutulelikud ülemused, kes lasevad päeva otsa soccernetis istuda .

Täitsa huvi pärast küsin, et mis on sinu isiklik arvamus kogu selle olukorra suhtes? Kui sul üldse muidugi on mingi arvamus.

Mina isiklikult olen lõpetanud igasugu vaidlemise, loodetavasti on enamustele kes seda teemat lugenud minu arvamus teada. Las mingi osa rahvast vaidleb omavahel edasi kui viitsib .

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                          kuulge, kutid...

Et siis pederastia vastu rääkimine peaks eeldama mitme ööpäevaseid perse saamisi enne kui suu avada võib ja arvamust avaldada tohib?

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

tõesti
                            kas selleks et mitte soovida oma maa getostumist, pidada lugu oma vanematest, hoolida õdedest-vendadest ...
                            kas selleks on vaja "täiskohaga töökohta, millele eelneb pikaajaline valdkonnaspetsiifiline analüüs" ?
                            et peab olema "häbi võtta sõna teemadel, mille kohta sittagi ei tea" ?
                            ??????

Kommentaar

tehases on hea
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Selles suhtes on sul õigus, et paljud inimesed elavad nagu homset polegi. Rootsi pärand tulevastele noortele on düstoopia, kus poole sajandiga on suudetud saada vägistamiste poolest maailmas kena 2. koht Lesotho taga.
                                Assange-suguseid vägistajaid pole tõesti eestisse vaja
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid
                                valged, merevahust sääred
                                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                                X