*EKRE ja Kesikud on põhimõtteliselt tõesti sama mündi erinevad pooled, tahtlikult või tahtmata ajavad idanaabri poliitikat
*Ma ei tea kas sinusugused on lihtsalt ajuhälbega või on tegu mingi selektiivse kuulmisoskusega. Niipalju kui ma EESTI VALITSUSE ametlikke seisukohti olen kuulnud, on need kõik kvootide ja massimmigratsiooni vastu olnud.
Kui ei usu, loe siit
VÕi siis
jne.
Tahaks teada mida kurat see valitsus peaks tegema?
*Skandinaavias on üle 90% kuritegevusest kaasnenud tänu "murjamitele". On ikka vä? Palun saada mingi adekvaatne link selle kohta ja pole vaja mingit telegrami sugust paska postitada siia.
*Korduvalt on juba öeldud, et mitte keegi kurat ei väida, et nendega kaasneb kõik hea. Kust kohast sa sellist iba võtad?
Tõsiselt häbi elada samas riigis selliste idiootidega
*Ma ei tea kas sinusugused on lihtsalt ajuhälbega või on tegu mingi selektiivse kuulmisoskusega. Niipalju kui ma EESTI VALITSUSE ametlikke seisukohti olen kuulnud, on need kõik kvootide ja massimmigratsiooni vastu olnud.
Rõivas: Kohustuslikud pagulaskvoodid ei ole meie jaoks vastuvõetavad
VÕi siis
Pentus-Rosimannus: kohustuslik põgenikekvoot võib viia suurte probleemideni
Tahaks teada mida kurat see valitsus peaks tegema?
*Skandinaavias on üle 90% kuritegevusest kaasnenud tänu "murjamitele". On ikka vä? Palun saada mingi adekvaatne link selle kohta ja pole vaja mingit telegrami sugust paska postitada siia.
*Korduvalt on juba öeldud, et mitte keegi kurat ei väida, et nendega kaasneb kõik hea. Kust kohast sa sellist iba võtad?
Tõsiselt häbi elada samas riigis selliste idiootidega
Kommentaar