Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Mul on ükskord ühes üürikorteris kuumaveetoru lõhkenud. Enne kraani ehk korteris kinni keerata ei saanud. Kuniks ühistu esimees keldris kraani otsis (või õigemini, kuniks Majaka tn õllekast esimeest otsiti), sarnanes minu poolt köögis esitatud tants lapiga üsna suuresti praeguse Saksamaa reaktsiooniga pagulasprobleemile ja probleemi lahendamiseks või veel vähem selle põhjuste juurimiseks oli selle kasutegur ka üsna sarnases skaalas.
Sellest ma ei räägigi, et linoleumi alt hakkas hallitama alles kuu aja pärast ja altnaabrid olid marus, sest seinakontaktidest pahises vett.
Allegooria, jahah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMul on ükskord ühes üürikorteris kuumaveetoru lõhkenud. Enne kraani ehk korteris kinni keerata ei saanud. Kuniks ühistu esimees keldris kraani otsis (või õigemini, kuniks Majaka tn õllekast esimeest otsiti), sarnanes minu poolt köögis esitatud tants lapiga üsna suuresti praeguse Saksamaa reaktsiooniga pagulasprobleemile ja probleemi lahendamiseks või veel vähem selle põhjuste juurimiseks oli selle kasutegur ka üsna sarnases skaalas.
Sellest ma ei räägigi, et linoleumi alt hakkas hallitama alles kuu aja pärast ja altnaabrid olid marus, sest seinakontaktidest pahises vett.
Allegooria, jahah.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPraegu ei võeta isegi lappi kätte vaid lükatakse vett jalaga laiali, et kogu ruumis parkett ikka üles tuleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSest korteris elab 1 inimese asemel 28, kellel igaühel probleemi lahendamisest oma arusaam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa mida sina teeksid, kui valitsus suretab välja sinu vanavanavanaisa poolt ehitatud farmi. Sina eestlasena lööks käega ja müüks maa koos taluga maha ja koliks linna elama, et minna Maximasse transameheks, või turvameheks?
Traditsioonid, kultuur, oma rahvus...see on maal, mitte linnas! Eestiski käib selline maaelu väljasuretamine. Kui soovid teada, siis meie põllumehed kavatsevad koguneda Toompeal 10 päeva pärast. Kahjuks ma kardan, et meie maamehed nii uljaks ei läheks, nagu belglased. Kuigi oleks põhjust!
aga rääkides põllumajandusest siis mäletan veel aegu kui Leida Peips sai NSVL sotsialistliku töö kandelase kuldtähe ordeni kui sai oma rekordlehma lüpsitulemuseks kuskil 5-5,5 tonni piima lehma kohta.
Täna eesti keskmine väljalüps lehma kohta - vaatasin järgi 2014 oli 8233 kg
Tuttavad põllumehed rääkisid et täna eestis rekordlehmad lüpsavad üle 10, isegi kuni 12-12,5 tonni lehma kohta.
ja enamvähem sama pilt on mujal põllumajanduses ka, eestiski juba tänapäeval pea igal pool spetsiaalsed lihatõud mida nsvl ajal polnud jne jne.
Põllumajanduse tootlikus on täna lihtsalt nii suur et see mis kolhoosiajal, 25+ aastat tagasi tehti ära 100 inimesega tehakse täna efektiivselt ära 10 inimesega, ja loomulikult, maal ei ole enam vaja nii palju tööjõudu. Eesti, täpselt nii nagu kogu euroopa - ägab ületootmise all, farmeritele makstakse toetusi selleks et nad niipalju ei toodaks kui nad muidu võimelised oleks. Müüa pole seda piima ja liha ju kuskile, ja üle tootes hinnad ilmselt langeksid veel ja põllumehed kaotaksid rohkem.
belgia/prantsuse põllumehed protestivad tõenäoliselt selle pärast et nende võimalikke toetusrahasid ähvardab kärpimine (pagulaste toetamise arvelt), muud ei midagi.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitust
belgia/prantsuse põllumehed protestivad tõenäoliselt selle pärast et nende võimalikke toetusrahasid ähvardab kärpimine (pagulaste toetamise arvelt), muud ei midagi.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
EKRE saatis saatis kohalikele omavalitsustele kirja, et pagulasi vastu ei võetaks. Ministeerium vastas sellele kirjale.
http://www.facebook.com/geakangilask...06626641201044
Kommentaar
-
Algselt postitas erik04 Vaata postitusthttp://www.delfi.ee/news/paevauudise...ta?id=72408843
Poleks oodanud, et sellel mehel ka selgroogu on. FTW!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Euroopa Komisjoni tänase rändepaketi ettepanekute kohaselt peaksid pagulaste vastuvõtust keelduvad riigid maksma Euroopa Liidu eelarvesse 0,002 protsenti oma sisemajanduse kogutoodangust (SKT). Kui statistikaameti andmete järgi oli 2014. aastal Eesti SKT jooksevhindades 19,5 miljardit eurot, siis Eesti puhul oleks trahvisumma 390 000 eurot.
Küll on nunnu, kas pole?
http://www.postimees.ee/3322811/pagu...aign=fb_social
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustEuroopa Komisjoni tänase rändepaketi ettepanekute kohaselt peaksid pagulaste vastuvõtust keelduvad riigid maksma Euroopa Liidu eelarvesse 0,002 protsenti oma sisemajanduse kogutoodangust (SKT). Kui statistikaameti andmete järgi oli 2014. aastal Eesti SKT jooksevhindades 19,5 miljardit eurot, siis Eesti puhul oleks trahvisumma 390 000 eurot.
Küll on nunnu, kas pole?
http://www.postimees.ee/3322811/pagu...aign=fb_social
Ma olen aru saanud, et see ongi ju õige teguviis. Et ei pea pagulasi võtma, saab ka muud moodi abistada.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNo samas ju loogiline. Kui ei saa võtta, siis oled solidaarne tegudes ja pritsid pappi.
Ma olen aru saanud, et see ongi ju õige teguviis. Et ei pea pagulasi võtma, saab ka muud moodi abistada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar