Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Iga jumala kord kui ma siia teemasse satun. Null progressi.

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Iga jumala kord kui ma siia teemasse satun. Null progressi.
      Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
        Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
        Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
          Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.
          Mis siin üldse kolada, kui enamus postitusi kinni on?

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
            Ma ei habla ka absull, et milles see progress seisnema peaks. Loota, et siin nüüd mingi üldise tõe ja nirvaanani jõutakse ja kokku lepitakse, et asjad on nii, on pointless ju. Üks pool ajab oma ja postitab oma linke, teine pool oma (nii mustvalgelt võttes). Käsitlege kui uudisvoogu, millest mõned artiklid omavad sisulisemat väärtust ja mõni on praht.

See null progressi jutt on selline natuke üleolev suhtumine, et ma tean küll, kuidas progress käib, aga siinkirjutajad (või osa neist) pole veel aru saanud.
            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Ungari teleoperaatorilt jalaga saanud süürlasest saab Hispaanias jalgpallitreener. Selgus nimelt, et Süürias oli ta seda ametit edukalt pidanud.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Mis siin üldse kolada, kui enamus postitusi kinni on?
                otsib, keda veel blokeerida

Kommentaar

Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?
                    Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba
                    Messi...The never ending legend!

Kommentaar

Algselt postitas Staadium Vaata postitust
                      Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba
                      Midagi naljakat seal küll ei olnud, kuigi viimased hooajad ongi ainult 1-2 pärli siis eile tulid täiesti suitsiidi mõtted pähe. Tolerastia oma "parimas", või hakkab sp huumor fart joke´ide tasemelt edasi arenema? Igatahes ma usun et see pralle hakkab keskmist eestlast juba ära väsitama ja iga tõsimeelne eestlane on juba aru saand, et need poliitkorrektselt öeldud "põgenikud" on kohal meeldib või mitte. Elagu tolerastia juhhuu-aaauuu-juhhuuuu
                      ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                        http://www.sport1.de/fussball/2015/0...ource=Facebook

Ungari teleoperaatorilt jalaga saanud süürlasest saab Hispaanias jalgpallitreener. Selgus nimelt, et Süürias oli ta seda ametit edukalt pidanud.

selgus veel midagi.
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kommentaar

Hehehehehehehehehe

Kommentaar

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X