Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Iga jumala kord kui ma siia teemasse satun. Null progressi.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Vaadates, kuidas mul on siin igal leheküljel enamik postitusi blokeeritud, on ju ilmne, et siin kirjutab kogu aeg üks ja sama seltskond ühte ja sedasama juttu. Nagu vist igalpool mujalgi.
Mis siin üldse kolada, kui enamus postitusi kinni on?
Aga mida sa loodad? Et niisama äkki hakkavad pagulased meeldima, kui enne ei meeldinud? Ja need videod ning pildid ei soodusta seda eriti.
Ma ei habla ka absull, et milles see progress seisnema peaks. Loota, et siin nüüd mingi üldise tõe ja nirvaanani jõutakse ja kokku lepitakse, et asjad on nii, on pointless ju. Üks pool ajab oma ja postitab oma linke, teine pool oma (nii mustvalgelt võttes). Käsitlege kui uudisvoogu, millest mõned artiklid omavad sisulisemat väärtust ja mõni on praht.
See null progressi jutt on selline natuke üleolev suhtumine, et ma tean küll, kuidas progress käib, aga siinkirjutajad (või osa neist) pole veel aru saanud.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Vaatasin eile South Parki 19 hooaja esimest osa. See uus koolidirektor on 100% koopia selle teema esi tolerastidest. Saate kõrvalt ennast vaadata, kas olete ikka päris korras?
Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba
Ka naersin eile seda vaadates. See tolerastia on ikka ülemõistuse juba
Midagi naljakat seal küll ei olnud, kuigi viimased hooajad ongi ainult 1-2 pärli siis eile tulid täiesti suitsiidi mõtted pähe. Tolerastia oma "parimas", või hakkab sp huumor fart joke´ide tasemelt edasi arenema? Igatahes ma usun et see pralle hakkab keskmist eestlast juba ära väsitama ja iga tõsimeelne eestlane on juba aru saand, et need poliitkorrektselt öeldud "põgenikud" on kohal meeldib või mitte. Elagu tolerastia juhhuu-aaauuu-juhhuuuu
Kommentaar