Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Need tunduvad pigem mingid trollid olevat. Ma loodan..

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
      Ma mingil põhjusel arvan ka. Aga kunagi ei saa kindel olla.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Ma mingil põhjusel arvan ka. Aga kunagi ei saa kindel olla.
        Ma pigem kardan, et tegu ei ole trollidega.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Millest sa järeldused tegid?

Kommentaar

Millest sa järeldused tegid?
            Need selle värgi korraldajad pole?
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Breiviku ohvrid olid otseselt Norra nn võõrad niiet hirmutamisena toimib hästi. Ja vaevalt need töllid teavad misasi trollimine on.
              Sellises mõõtmes vihaõhutamise eest mingi paragrahvi alla ei ole võimalik määrata? Oh wait, meil ju teatavasti algab kuritegu noa jõudmisest seedeelundkonda, kõik enne seda on " me ei saa midagi teha".
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                Breiviku ohvrid olid otseselt Norra nn võõrad niiet hirmutamisena toimib hästi. Ja vaevalt need töllid teavad misasi trollimine on.
                Sellises mõõtmes vihaõhutamise eest mingi paragrahvi alla ei ole võimalik määrata? Oh wait, meil ju teatavasti algab kuritegu noa jõudmisest seedeelundkonda, kõik enne seda on " me ei saa midagi teha".
                Nüüx kujutage ette olukorda, kui lääne politsei hakkab jahtima Che Guevara näopildiga särke kandvaid inimesi. Kuigi peab tõdema, et need kaks klouni ei ole kõige teravamad isendid ja võtta Breivikut kui mingit anti-immigratsiooni vastu võitlevat märtrit on ausalt öeldes debiilsus.

Kommentaar

Algselt postitas Anarhist Vaata postitust
                  Nüüx kujutage ette olukorda, kui lääne politsei hakkab jahtima Che Guevara näopildiga särke kandvaid inimesi. Kuigi peab tõdema, et need kaks klouni ei ole kõige teravamad isendid ja võtta Breivikut kui mingit anti-immigratsiooni vastu võitlevat märtrit on ausalt öeldes debiilsus.
                  Kontekst on ju veidi erinev. Breiviku ja Che vahel. Ehk mingi puna-must anarhist peab Ched lihtsalt khuuliks, aga siin mindi ikka midagi muud selle särgiga taotlema.

Kommentaar

pakun, et Che särgi kandjatest jõudsalt üle poole on need, et "aa see oli see mingi kidramees vist jah".

siin mindi seevastu ikka väga selge sõnumi peale välja, selle mõistmiseks ei pea küll igormang olema.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                      ohvrite nimekrijas 77'st hukkunust - nimede järgi pakuks et suur enamus, ca 70 olid pigem norrakaid, ja moslemeid vaid 7.
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                        ohvrite nimekrijas 77'st hukkunust - nimede järgi pakuks et suur enamus, ca 70 olid pigem norrakaid, ja moslemeid vaid 7.
                        https://sites.google.com/site/breivi...re-victim-list
                        Ma pigem pean silmas Breiviku motiive.
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Vähemalt järelkasvul on rahwuslusega kõik korras

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

Poisile lihtsalt meeldivad tsiklid.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Veider oli kuulata raadios Muuli ja Samosti hala, et Vaosse läinud tsiklistid olid Moskva poolt manipuleeritud või lihtsalt idioodid jne. Mina tean isiklikult mitut inimest kes Vaosse sõitis ja võin vanduda, et tegu pole nende puhul ei ühe ega teisega.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                                Veider oli kuulata raadios Muuli ja Samosti hala, et Vaosse läinud tsiklistid olid Moskva poolt manipuleeritud või lihtsalt idioodid jne. Mina tean isiklikult mitut inimest kes Vaosse sõitis ja võin vanduda, et tegu pole nende puhul ei ühe ega teisega.
                                aga miks nad sinna sõitsid siis?
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X